Sinirlerim tepemde

Elektrik kp in üstüne ve kira ödemiyorsunuz.Arabayı da zorla almadınız .
Özgür değilsiniz hayır diyemiyorsunuz.

Adam size ev vermiş, zaten kapıya atacak hali yok şuan. Niye tapu istiyorsunuz ki kp hayattayken? Şimdi bana tapu istemedik ki mesela dedim diyeceksiniz. Ama insanın fikri neyse zikri de odur. Kayınpeder akıllı adam o yüzden vermiyor tapuyu, çünkü tapuyu verirse artık istediğiniz gibi at koşturabileceksiniz. Evi beğenmeyip satabilirsiniz de, parasını çarçur da edebilirsiniz. Nasılsa evi aldık sizinle işimiz bitti deyip eş ailesine sırt da dönebilirsiniz. Şuan onlara karşı minnetiniz var bir nevi evlerinde oturduğunuz için. Size ve oğluna güvense tapuyu verirdi çoktan zaten. Adam kira ödemeyin diye sizi evine oturtmuş, vergiyi de ödemeniz sizi çok zorlamaz yani. 12 ay kira ödemesi zaten yapmıyorsunuz bir vergiyi de ödeyiverin bir zahmet.

Kayınpederiniz için normalde haksız diye yorum yapacaktım çünkü gerçekten gereksiz her şeye karışıyor,ama sizin gibi düşünenlerin de ancak böyleleri hakkından gelir. Siz eşinizle babasını karşı karşıya getirdikçe olacağı söyleyeyim, kp çıkın evimden diyecek ve siz borçlanıp ev alacaksınız. O zaman borç öderken anlarsınız elektrik faturası değişikliği ne kadar basit bir sorunmuş diye.

boyleleri anlamaz konusmaktan.. bir cingar cikarip kotu olmaniz lazim sonra ayaklarini cekerler.. elleri cok bos galiba. hayatta mesgul olacak o kadar cok sey var ki.. onlarin eli bossa size sarmis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…