Sinirlerim yıprandı, lütfen akıl verin bana. Sorun kardeşlerim.

evet bunları düşünüyorum, sonrada anneme üzülüyorum. boşver onlardan adam olmayacak sen bari yardımcı ol diyorum. inşallah yanıltırlar beni de ben hatalı olurum. sağol arkadaşım 🙏

evet tam da dediğin gibi, dersini çalışsın sınıfını geçsin, sınav kazansın gerisi boş.

ama hayata hazırlamıyorlar çocukları... haklısın.

cnm senin demen onlar üzerinde bir etki oluşturmazz o disiplini annenin getirmesi gerek
sen kendini boşuna yıpratma
ya sessiz sakin annene yardım etmeye devam et
ya da sende vurdumduymaz olup , hiç bi işe elini sürmeden keyfini çıkar

evet ya. mesela diyorum ki kız kardeşime, birtanem bak havuza giriyorsun, o ıslak bikiniyle saatlerce oturuyorsun, çıkar temizlen, bir sürü mikrop ürüyor; bana sesini yükseltiyor abla yaaa tamam yaaa of yaa...

evet temizlik içten gelir doğru, onlarda bu da yok.

annemi aradım şimdi akşam konuşalım diye. galiba o bir sorun olduğunun farkında değil. sizlere anlattığım gibi ona da anlatacağım, bir yol bulalım... sağol canım fikrin için, umarım düzelir.

Resmen kendimi gordum yazdigin cumlelerde kardesim 18 yasinda kiz biraz once yatak kapatmak oda toplamak yuzunden kavga ettik katil olucam az kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yemin ederim doğru, biz cefasını çekeriz eller sefasını sürer... kaç yaşına gelmişler birey olmayı, arkalarını toplamayı öğrenemiyorlar...

annemi karşıma alıp bir bir anlatıp konuşmayı planlıyorum, bu da işe yaramazsa sadece genel işlere anneme yardım edeceğim canım.sağol 🙏

Resmen kendimi gordum yazdigin cumlelerde kardesim 18 yasinda kiz biraz once yatak kapatmak oda toplamak yuzunden kavga ettik katil olucam az kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oooff off. ben allahtan kış zamanı onlarla yaşamıyorum, haftasonları eve gidiyorum. orda da odalar herkesin ayrı. o zaman düşünmüyorum. elimizden ne gelirki, inşallah düzelirler canım, sakin olmamızda lazım

yemin ederim doğru, biz cefasını çekeriz eller sefasını sürer... kaç yaşına gelmişler birey olmayı, arkalarını toplamayı öğrenemiyorlar...

Bu gidişlede öğrenemeyecekler zaten.annem sürekli sabır cekiyor banada sabret diyor.artık iyice sinirlendim neyine sabretcem yaa benim oğlum degil kardesim ben onun ablasıyım sabredemem artık dedim.

Kendi evim olsun diye sabrediyorum sadece.bazı aileler kızlarına okadar çok yükleniyorlar ve erkek çocuklarını öyle çok kayırıyorlarki sonra kızlar neden kocaya kaçıyor neden koca meraklısı oluyor deniyor.

Çok şükür Allahıma okadarda kötü durumda değilim ama gerçektende kendi evim olsunda keyfime bakayım istiyorum.

Kardeşimde eli maşalı bir kızla evlensinde göreyim gene donunu havlusunu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…