Sinirlerime hakim olamıyorum.Sinirlendiğinizde sakinleşmek için n'aparsınız?

bence senin gibiyim canım sinirlendiğimde gözüm hiç bir şey görmüyor elim ayağım titriyo o an elime biri geçse her şeyi yapabılırım o derece. ben o an ağlayarak kendime gelıyorum. Ağlamak rahatlatıyor beni.

Bende de var o problem.
Sinirlenmemeye çalışıyorum çünkü sinirlenirsem çok hata yaparım.
Kendimi kontrol etmek çok zor. İnsan her hatayı affeder de kendini affedemez.
Sinirlenince gözüm dönüyor. Söylemek istemediğim sözler söylerken yapmak istemediğim davranışları yaparken buluyorum.
Sonrası kötü işte

ben kolay kolay sinirlenmiyorum ama sinirlenmiş rolünü çok fazla yapıyorum. gerçekten sinirlenince ise gücüm yettiğince bağırıyorum. evdeysem ağlıyorum ve uyuyakalıyorum:)))

Bugün ağlamadan, konuştum, bağırdım belki de . Başarımın anahtarı : Ayetel kürsi ve la havle vela duasıydı.
Eve girinceye kdr otobüste, otobüse binmeden önce sayısız kez okudum hepsini.
Bi onu bi onu.
Ve eve girdiğimde, gözlerim de tek bir yaş yoktu. Bacak bacak üstüne de attım titremeyeyim diye. Sıkıştırdım bacaklarımı filan.
Sonuç .... Sonuç yok. Babama kıyamadım.

işe yarayacağına eminim..bende deneyeceğim

ooff ne sinir bozucu..
onun rahatsız olmasını sağlayacak şeyler yapsan..
orası senin evin..aç tv yi uzat ayaklarını ağzına da br sakız al, sinir olsun

yani demek istediğim..o yokmuş gibi davransan..
hatta hiç konuşmayıp bişey söylediğinde duymamış gibi yüzüne bile bakmasan, deli olur eminim

annemin evinde hep sinirliydim, agresiftim.. hep kavga ederiz hep ben çıldırırım falan.. eşimle tanıştıktan sonra her kavgada ona kaçmaya başladım. sıkışınca ona sığınıyordum. omzunda ağlıyordum :) o beni sakinleştiriyordu falan ayyn ne güzeldi sonra evlendikkkk... şimdi noldu? tartışıyoruz, kavga ediyoruz ben nereye sığınıcam şimdi? çıldırıyorum, bütün gün zırlıyorum.. şimdi kaçacak yerim de yok.. yani arkadaşım kısacası omuz arama. kendin çözmeye çalış.. doktora git terapiye git ve ya ilaca başvur ama sakinleşmeye çalış kendi başına. yoksa benim durumuma düşersin.. allah yardımcın olsun :)

benimde sinirleirm çok sağlam değil dediğin gibi sinir anında elim ayağım titriyor kulak ve burnumda sıcaklık hissediyorum.başım dönüyor ,gözlerim karaıyor o an.çok zor o aan kendimi tutabilmem tam o anda derin nefes alıyor ve dikkatimi başka yere yönlendiriyorum.aslında insan bi kerede bu dereceye gelmez.birikinti oluyor,yılların,ayların belki günlerin sıkıntısı sinir anında bize bu şekilde geri dönüş yapıyor

Ben anladım ki hepimiz agresifiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…