Sinirlerime hakim olamıyorum.Sinirlendiğinizde sakinleşmek için n'aparsınız?

normalde sinirli biri değilim biriktirip öyle patlayan bir tipim.hatta karşımdaki o anda neye bu kadar sinirlendiğimi bile anlayamayabilir :)

sakinleşmeye çalışırsam genelde içimden sayarım,bu 10 olur 100 olur artık orası sinir harbime bağlı

ya da balkona falan çıkar biraz nefes alırım,alışverişe çıkarım(en çok bu sakinleştirir beni)

sadece birkez cinnet getirecek kadar sinir durmu yaşadım ve onda da sakinleşememiştim

Son düzenleme:
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenip işin içinden çıkamadığım zaman iki parmağımı ısırıp kendimi dışarı atarım hiç kolay değil Allah kimseye vermesin geldiler mi o sinir geçmek bilmiyor

Sinirlendiğimde kesinlikle kendime gelemem ya. Kesin bişeylere zarar veririm. Ya gerçekten bunun bi çaresi yok mu :26:

ayh bende senin gibiyim leonela aynen....bişey yapmama gerek kalmıyo çünkü zaten işe yaramıyor .....

aslında öfke diye bişey yokmuş, bizim gizli çıkarlarımız varmış
kolay sinirlenen insanlar bundan çıkar sağlıyormuş ama bunu bilinçli yapmıyorlar gerçi bilinçli yapanda varmış
ne o gizli çıkarlar, bizimle ilgilenilmesi, sözlerimize kulak verilmesi, sevgi, saygı, yandaş toplamak, hoşlanmayacağımız şeyleri sinirlenerek önceden durdurmuş olmak, örnek veriyorum biri bişey isticek biliyoruz, ama başka bi olaydan sinir krizi geçiriyoruz ki, o kişi o şeyi isteyemiyo gibi
ben demiyorum valla bunları bi kitapta okumuştum
üzüntülü olmaktan, sinirli olmaktan gizli çıkarlar diye

Son düzenleme:
aynı beni anlatmışsın.sinirlenince ben de öyle oluyorum.sinirden konuşamıyorum keşke derdimi anlatabilsem o anda.
neyse ben yeni öğrendim bi şeyi burda paylaşmak istiyorum.bir tanıdığım dedi ki sinirlendiğiniz anda gidin abdest alın. bakın ne kadar rahatlayacaksınız. vücuda su değince insan sakinleşiyor heralde.
ben daha yeni öğrendiğim için daha test edemedim.inşallah yakın zamanda o duruma gelmem.

evet lafıma kulak verilmemesine çok sinir olurum özellikle de eşim yaparsa bunu
başkası için geçerli değil de eşime çok sinir oluyorum bazı hareketlerinden dolayı

Nasıl sakinleşememiştin peki ?

Vay... Söylediğin, saydıkların doğru. Saygı göremediğim için sinirleniyorum. Sürekli alttan alttan laf sokması yüzünden.

Bunu denemek lazım. Dediğin gibi :S

Ben de kimsenin ölmeyi hak etmediğini düşünenlerdendim. Ama bu fikrim değişmek üzere.
Ben de hastalık olarak düşünüyorum bunu artık. Öfke kontrolleriyle ilgili kitaplar mı alsak napsak ?

Aslında, doğru ! Evet buldum ! Sayende çok teşekkür ederim.
Şimdi geçen gün sinirlendim birine, üstelik çok sevdiğim biri. Ve yine titreme geldi.
Ama dün başıma gelen olay , sevmediğim hatta artık nefret ettiğim birine karşı duyduğum bir sinir sonucu çok daha kötü oldum.
Bünyem azcık hassas olsa bayılır ayılırdım diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim canım yorum için. Sığınmak, kesinlikle en güzel çözüm aslında. Ben tam anlamıyla sığınmayı beceremiyorum sanırım.

İşte bana da böyle, buna benzer çok daha çirkefçe bir durum var. Ve aynı evin içinde olduğunu düşün o kişiyle. Ona buna dedikodunu yaptığını da düşün.
Delirmemek içten değil.
Peki soruyorum NASIL DEDİN ? :)

Ben de ağlıyorum ki ztn sinirden. Bi kere de kollarımı tırnaklayıp kendi saçımı yoldum çığlık atarak.
Deliricem ya harbiden. manyak oldum çıktım.

Öfke kontolü seminerlerine katılabilirsin .

Araştırıcam önebilceğin bir şeyler var mı ?

Canlarımmmmmmmmmmm, hepinizin yorumunu okudum genellikle aynı ortak noktadayız çoğu kişiyle. Hepsine yorum veremedim özür dilerim. Normalde konumun başında durup anında cvp veriririm. Birikince yetişemedim. Alınan olur mu ? Hepsini ayrı ayrı okudum kesinlikle ama.
Ben alınırım benimkini cevapla diyenler olursa cvplarım hehehe

Sinirlendiğimde mutlaka ağlarım içimi güzelce bi boşaltırım sonra girer güzel bir duş yaparım..duştan çıkınca güzelce bi çikolata yedim mi ? sinir minir kalmaz :)

bazen bazı insanlar gerçekten iyiliğimi kötüye kullanmıyor mu o zaman sinirlerim zıplıyor
ama malesef ben sizin gibi bir sey diyemem içime atar kendi kendimi yerim
seviye seviye diyoruz ya gerçekten bazı insanlara fazla yüz vermemek gerekiyor yoksa iyi niyetinizi pusuda yatmıs bekler gibi kendi lehlerine cevirmek için fırsat kolluyorlar

beni sinirlendiren insanlarla kolay kolay bir daha muhatap olmam uzaklasırım hemen en iyi cözümüm bu

aslında hepimiz neye sinir olduk kime kızdık şu aralar yazsak içimizi döksek rahatlasak daha iyi olur ne dersiniz

alınsam mı kii????hem yorum yok hem beğenme yok ....çokkkkk alındımmmmm

ben de sinirli bir tipim.biri sinirlerimi bozdu mu bir an geliyor ben çıldırmışım ağzıma ne gelirse saymaya başlıyorum.senin sinirini bozan kişi bir arkadaş mı yoksa aileden biri mi.arkadaşsa hayatından çıkarırsın olur biter.ama işte her zaman görmek zorunda olduğun biriyse zor.

Babamın , bizimle yaşayan sevgilisi. 35 yaşında bir manyak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…