- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
Mutlaka sinirlenmek gerekmiyor ama birisi sizin hakkınızı gasp ederken buna kayıtsız kalıyorsanız bu ya özgüven eksikliğinden ya da kayıtsızlıktandır bence. Ama bu benim görüşüm yani ben böyle bir tanıdığım olsa hakkında böyle düşünürdüm
ne güzel ya ...Bende sinirlenmemek için nler yapıyorum ne öfke kontrollorü yapıyorum sinirlenmicem diye kırk kere tekrar ediyorum ama yok gene sinirleniyorum gene sinirleniyorum buluttan nem kapıyorum hele gene haksızlığa hiç gelemiyorum ortalığı ayağa kaldırırım . Bence aslında iyi tepkisiz kalman insanları dahada çıldırtıyordur aslında emin ol. Ama iş kendini ezdirmeye gelirse işler değişir. Kendini ezdiriyor musun peki. Yani elinden numaranı alan teyzeye sinirlenmemen çok da abartılacak bişi değil aslında yaşlıdır dersin oldunluk dersin falan ama senin büyük anlamda haklarına müdahale ediyorlarsa orda sıkıntı var. Yani üzülüyorsan .Seni üzmiyorlarsa .Bence hiç te kötü bi huy değil .İnsanları çıldırtırsın:)
kafanız rahat olur ne güzel işte. ama böyle biriyle yaşasam ben sinir hastası olurdum herhalde
hakkini savuna biliyorsan tammam.senin gibilerini turu tukenmis,simdi her kes bir gergin,sinirli.ne guzel her konuda salinsin,buda senin ozelligin benceAslinda onlar en sonki olay diye ornek verdim bdaha kotu seyler oldu tabi hakkimi savunuyorum ezik degilim ama bilmiyorum sinur duygum yok bazen sirf savunma olsun diye konusuyom yani. Mesela siz nelere sinir olursunuz en cok birn örnek verir misiniz
Bu kadar değil ama sizin yarınız kadar bendede olsa sakinlik bak örnek vereyim en son olayımı dün daha oldu pasaportumu kaybettim yenisini çıkarmak için postanede olur form postane formları kaldırmış artık internetten yapın diye yazmış internetten denedim kefilin pasaport numarası imzası herşeyi lazım bunuda kimse yapmaz tehlikeli diye gittim postaneye bana form verin dedim gitti internet adresini veriyor iki üç sakinim dörtdüncü söylemesinde açtım ağzımı yumdum gözümü kadın hemen çıkardı formmu eli ayağına dolaştı bu yetmez 4 büyük insan için 3 tane çoçuk için dedim patır patır verdi yanımda görümcemin kızı vardı yenge ben bile korktum senden kadını dövecen zannettim kenara çekildim diyorAslinda onlar en sonki olay diye ornek verdim bdaha kotu seyler oldu tabi hakkimi savunuyorum ezik degilim ama bilmiyorum sinur duygum yok bazen sirf savunma olsun diye konusuyom yani. Mesela siz nelere sinir olursunuz en cok birn örnek verir misiniz
kendinizi savunuyorsanız bence değiştirilmesi gereken bir özelliğiniz yok sizi çekmeyen ya da düşmanca ykalaşan insanları bu umursamaz tavrınızla çşildecen çıkartırsınız.çünkü en güzel cevap sessiz kalmak ya da umuunda değilmiş gibi davranmaktırç Bazı insanlar özellikle seni sinirlendirmek ona cevap vermen için kavga çıkartırlar .sen vermiyorsan bu senin olgunlupun ve kaliten bence. Benim sinirlendiğim konulara gelince. İş yerinde çok yaşıyorum mesela ....Etrafımdaki insanların yaş aralığı bencen küçük olduğu için yapmış oldukları hareketlere dayanmıyorum . Yani orda gibidip şarkı söylemesine saçma sapan gülmelerine tahammül edemiyorum. Ha gidip napıosunuz demiyorum tabi susuyorum ama içten içe çok sinirleniyorum.Onun dışında annem tv de sürekli evlilik programları izel ben hiç sevmem açtığında cinlerim tepe çıkıyor değiştir şunu diyorum . Anneme zararı dokunmuş biri ile annem konuşursa niye konuşturn o sana bunu yapmadı die çıkışabiliyorum. Ama en sevmediğim ise iki kişi konuşmuyorken diğerlerinin de o konuşmuyorda diye o kişiyle konuşmamasıdrı. Bu hareketler çocukça geliyor bana delirtyior beni .gibi gibi gibi :)Aslinda onlar en sonki olay diye ornek verdim bdaha kotu seyler oldu tabi hakkimi savunuyorum ezik degilim ama bilmiyorum sinur duygum yok bazen sirf savunma olsun diye konusuyom yani. Mesela siz nelere sinir olursunuz en cok birn örnek verir misiniz
Bu kadar değil ama sizin yarınız kadar bendede olsa sakinlik bak örnek vereyim en son olayımı dün daha oldu pasaportumu kaybettim yenisini çıkarmak için postanede olur form postane formları kaldırmış artık internetten yapın diye yazmış internetten denedim kefilin pasaport numarası imzası herşeyi lazım bunuda kimse yapmaz tehlikeli diye gittim postaneye bana form verin dedim gitti internet adresini veriyor iki üç sakinim dörtdüncü söylemesinde açtım ağzımı yumdum gözümü kadın hemen çıkardı formmu eli ayağına dolaştı bu yetmez 4 büyük insan için 3 tane çoçuk için dedim patır patır verdi yanımda görümcemin kızı vardı yenge ben bile korktum senden kadını dövecen zannettim kenara çekildim diyorhele senin o yaşlı teyze olayını bana yapacaktı bi güzel çemkirirdim ben sünir oldum ikincisi böyle yaşlı teyzeler söylenir söylenir kalb kırar anında tansiyonum şekerim var der yaA bir kaç bana denk geldi aynı hareketi yaptılar şekerim tansiyonum var dedi onun altına sığanacaklar hemen bende söyledim lafımı aynı onlar gibi ayyy benimde psikolojik sorunlarım var şeker var tansiyon var o var bu var dedim onlarda korktu benden nasılmış onlar deyip çekilsinler bende beynimi yiyip durayım yok öyle bir dünya empatiden yoksunlara empati yaptırdım bak nasılmış valla annemde olsa zırt pırt telefonunu kırıyorsa kıymet bilmiyor diye git al emekli maaşınla beni ilgilendirmez derim anlasın diye bari kendi parası gidince korumayıda öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?