- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
Kizlar artik benim bu yapim yuzumden sozlum ve cevremden saf salak gibi laflari duymaktan biktim cok üzülüyorum.
Kendimi bildim bileli bir kere bile sinirlendigimi hatirlamam tepki vermem.
Is yerimde de laf söylüyorlar annem arar yeni aldigim telefonu kirdim der tamam anne yaptirirz derim hemen nasil sinirlenmedin bu kacinci derler guler gecerim bu cok basit örnek.
Bankada grcen teyze benim islemim yapilcagi zaman geldi elimden numaragi aldi kendi giibi gecti onume bir sey demedim sozlum ve herkes sinirlendi ben sinirlenmedim.
ÇOK safsin vs gibi laflar duymaktan biktim.
Sizce benim durumum tuhaflik mi var sinir duygum sifir olmuyor ne yapsalar sinirlenmiyorum. Kendimi mi zorliyim yani
Sizinde boyle mi boyle biri tanıyor musunuz ?
Kendimi bildim bileli bir kere bile sinirlendigimi hatirlamam tepki vermem.
Is yerimde de laf söylüyorlar annem arar yeni aldigim telefonu kirdim der tamam anne yaptirirz derim hemen nasil sinirlenmedin bu kacinci derler guler gecerim bu cok basit örnek.
Bankada grcen teyze benim islemim yapilcagi zaman geldi elimden numaragi aldi kendi giibi gecti onume bir sey demedim sozlum ve herkes sinirlendi ben sinirlenmedim.
ÇOK safsin vs gibi laflar duymaktan biktim.
Sizce benim durumum tuhaflik mi var sinir duygum sifir olmuyor ne yapsalar sinirlenmiyorum. Kendimi mi zorliyim yani