- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi 26merve2626
-
kendinizi savunuyorsanız bence değiştirilmesi gereken bir özelliğiniz yok sizi çekmeyen ya da düşmanca ykalaşan insanları bu umursamaz tavrınızla çşildecen çıkartırsınız.çünkü en güzel cevap sessiz kalmak ya da umuunda değilmiş gibi davranmaktırç Bazı insanlar özellikle seni sinirlendirmek ona cevap vermen için kavga çıkartırlar .sen vermiyorsan bu senin olgunlupun ve kaliten bence. Benim sinirlendiğim konulara gelince. İş yerinde çok yaşıyorum mesela ....Etrafımdaki insanların yaş aralığı bencen küçük olduğu için yapmış oldukları hareketlere dayanmıyorum . Yani orda gibidip şarkı söylemesine saçma sapan gülmelerine tahammül edemiyorum. Ha gidip napıosunuz demiyorum tabi susuyorum ama içten içe çok sinirleniyorum.Onun dışında annem tv de sürekli evlilik programları izel ben hiç sevmem açtığında cinlerim tepe çıkıyor değiştir şunu diyorum . Anneme zararı dokunmuş biri ile annem konuşursa niye konuşturn o sana bunu yapmadı die çıkışabiliyorum. Ama en sevmediğim ise iki kişi konuşmuyorken diğerlerinin de o konuşmuyorda diye o kişiyle konuşmamasıdrı. Bu hareketler çocukça geliyor bana delirtyior beni .gibi gibi gibi :)
Ne güzel işte stres yok, sıkıntı yok, kolay kolay hasta olmaz, yaşlanmazsınız :)
Dediklerinizi anlamadim ben biraz acar misiniz :)Cocugun olunca sevgininde sinirinde en uc noktalarını yasarsin :)
yav sen insanlara ne bakıyorsun çoğu seni insanlarla kötü etmeye çalışır .annen baban erkek arkadaşın dışındakiler bu yüzden sana bunları der. Senin iyiğilini düşünen ise bazen sesiçi çıkar ezdirme diyebilir. Ayrıca erkek erkeğe gezmesine bende bişi demem bak :) bence gayet modern ve hümanist bir insansın kendini ezdirmediğin müddetçe no problem :) seni insanların böyle demesi üzüyorsa inan üzülecek şeyler değil bana da bu üzülünecek gibi gelmiyor. Herzman ki gibi boşverebilirsin :)Okurken bile bunda ne var dedim hepsine :) Benim icin herkes istedigini yapabilir off bilmiyorum bir keresinde sozlumun annesi evde sen duzeni saglayamazsin esin istediğini yapar dedi bende yapsin dedim . Sozlum tatillere gidiyor yazin erkek erkege annesi kızıyor sinir geciriyor bana da baski yapiuor kiz ona gonderme dıye ama kizamiyorum gitsin gezsin diyorum onda bile bana beceriksiz diye bakiyorlar.
Kardesimmle aramda 15 yas var ben buyuttum diyebilirim cok simarikti bir kere sinirlenmedim suan bile ne dese yaparim herkes der bu kardesim olsa doverim diye kendi coum olsa degisir mi pek sanmiyorum. Ama ben bir piskolog gitsem mi onu düşünüyorumYani evlat oyle bir seyki sonsuz sevgisinin yaninda olumune sinirde edebiliyor
Canım ben çok sakindim inanırmısın yurtdışına bi geldim yapılan haksızlıklar aldığım darbeler beni dahada güçlendirdi ezik ezik pısırık durmuyorum artık önceden biri birşey dese çekinirdim utanır ezikmiş pısırıkmış gibi dururdum zamanla uğradığım haksızlıkların karşısında bu hale geldim şunu anladımkiii annemde olsa eğer sessiz sakinsen ilk ezikleceği çoçuğu sen oluyorsun neden dersen annem yırttık baş belası diye gitti kardeşlerime ablama malları pay etti bana ne sordu nede şu kirada senin dedi hiç ses etmedim benim payıma düşenide ablamın çoçukları bizim demeye başladılar tatile gittiğimde bi çemkirdim annem bayılma numarası yaptı bunu çok net anladım ayyy sen ne fenamışsın diye bi kızıyor bana fena değilim hakkım olanı istiyorum eğer vermiyeceksen onlarında elinden al yada beni çıkar evlatlıkdan dedim valla sakin duranı saf salak zannediyorlar sonuç annem şimdi ev alıcak bana arsa var onun değerlenmesini bekliyor okul kurulcakmış karşısına iki yıla kadar yoksaaa vermiyecektiii sussaydımOo siz baya sinir kupusunuz :) Allahim ben nerelere gidem de bu huy ciksa icimden millet saf gozuyle bakiyor
O zaman esin olunca sinir ne demek anlarsin diyeyim :)Kardesimmle aramda 15 yas var ben buyuttum diyebilirim cok simarikti bir kere sinirlenmedim suan bile ne dese yaparim herkes der bu kardesim olsa doverim diye kendi coum olsa degisir mi pek sanmiyorum. Ama ben bir piskolog gitsem mi onu düşünüyorum
Canım ben çok sakindim inanırmısın yurtdışına bi geldim yapılan haksızlıklar aldığım darbeler beni dahada güçlendirdi ezik ezik pısırık durmuyorum artık önceden biri birşey dese çekinirdim utanır ezikmiş pısırıkmış gibi dururdum zamanla uğradığım haksızlıkların karşısında bu hale geldim şunu anladımkiii annemde olsa eğer sessiz sakinsen ilk ezikleceği çoçuğu sen oluyorsun neden dersen annem yırttık baş belası diye gitti kardeşlerime ablama malları pay etti bana ne sordu nede şu kirada senin dedi hiç ses etmedim benim payıma düşenide ablamın çoçukları bizim demeye başladılar tatile gittiğimde bi çemkirdim annem bayılma numarası yaptı bunu çok net anladım ayyy sen ne fenamışsın diye bi kızıyor bana fena değilim hakkım olanı istiyorum eğer vermiyeceksen onlarında elinden al yada beni çıkar evlatlıkdan dedim valla sakin duranı saf salak zannediyorlar sonuç annem şimdi ev alıcak bana arsa var onun değerlenmesini bekliyor okul kurulcakmış karşısına iki yıla kadar yoksaaa vermiyecektiii sussaydım
O zaman esin olunca sinir ne demek anlarsin diyeyim :)
Haha omrun boyu sinirlenmedin ben burada iki dkda seni sinir edersem yillarin birikimi kotu olur diye düşünüyorumBak Ya sen beni sinirlendirceksin zorla desene :)
Yok be kuzu teyzem dünya yansa bir kalıp sabunu yanmaz cinsden stres sinir ona hiç uğramamış hayatı boyunca dersin gel görkiii ailenin en küçük çoçuğu o en yaşlı abla gibi duranda o en çileli büyük teyzem genç kız gibi duranda o ya genetikle alakalı sanırsamNe guzel walla. Bende sinir stress bol miktarda var. Istersen sana vereyim birazini
Kus gibi hafifsin ne guzel. oohhh yaslanmazsin sen
Olmak istediğim insan tipi valla helal olsun ben de tam tersi anında sinirlenen bağırıp çağıran bi tipim engel olamıyorum öyle olmayı hiç istemezsin emin ol sadece hakkını yedirtme yeter :)Kizlar artik benim bu yapim yuzumden sozlum ve cevremden saf salak gibi laflari duymaktan biktim cok üzülüyorum.
Kendimi bildim bileli bir kere bile sinirlendigimi hatirlamam tepki vermem.
Is yerimde de laf söylüyorlar annem arar yeni aldigim telefonu kirdim der tamam anne yaptirirz derim hemen nasil sinirlenmedin bu kacinci derler guler gecerim bu cok basit örnek.
Bankada grcen teyze benim islemim yapilcagi zaman geldi elimden numaragi aldi kendi giibi gecti onume bir sey demedim sozlum ve herkes sinirlendi ben sinirlenmedim.
ÇOK safsin vs gibi laflar duymaktan biktim.
Sizce benim durumum tuhaflik mi var sinir duygum sifir olmuyor ne yapsalar sinirlenmiyorum. Kendimi mi zorliyim yaniSizinde boyle mi boyle biri tanıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?