Sinirlerimiz öfkelerimizi yazalım..

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Haydi herkes sinirlendiği kızdığı birşeyi yazsın, içini döksün..

Ust komsunun balkonunda bir sey var o da balkon demirine deyiyor ve berbat bir ses cikiyor. Sinir oluyorum zaten o aileye bu sinirle kavga ederim ama huzurum kacar. Degmez.

Anneme sinir oluyorum bu aralar cok ustume geliyor nefes alamiyorum bazen o derece daraliyorum..

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ust komsunun balkonunda bir sey var o da balkon demirine deyiyor ve berbat bir ses cikiyor. Sinir oluyorum zaten o aileye bu sinirle kavga ederim ama huzurum kacar. Degmez.

Uyarsanız dicem ama mutlaka uyarmışsınızdır..

Anneme sinir oluyorum bu aralar cok ustume geliyor nefes alamiyorum bazen o derece daraliyorum..

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Sakin olun, bazen zor olsa da anneler melektir..

Neden kutlamadığını sorun çok üzüldüğünüzü söyleyin..

konuşmaz hemen bağırır çok sinirliii bende sinirli biriyim biz daha birbirimize alışamadık galiba bugün dedim tel de hala kutlamadın hediye almıosan bile bi söz söyleseydin cok mu zordu diye sen kavga etmek istiyosun heralde dedi kapattı

Ay yapmayın ya en iyisi üstüne varmayın akışına bırakın..

Mustakbel işimin belirsizliğine...kararımdan emin olmamaya..ilgisiz vefasız sevgiliye..ilgisiz vefasız arkadaşa..ve arkadaşlara..belirsizliğe..zorluğa..durmadan sevdiğim insandan ayrılmaya ..durmadan burun sürtmeye....acıya...depresyona..iş ortamı esaretine,kurtlar sofrasına,..halden anlamayan insanlara..dedikoducu insanlara...geçmişe...şuana..geleceğe..yaşıma..yalnız ve acıyla geçen gençlik yıllarıma..yalnız başına yaşlanacağıma..Başımı yaslayabileceğim seven bir erkeğe sahip olamayacağıma...çocuğumun olamayacağına..

Oturdum ,ağladım bugün..

Dağılsın gitsin ,dağlara taşlara..

evli insanlarla ilişki yaşayanlara,eşini çocuğunu düşünmeyenlere

benim sinirim kendime. burda nette takılana kadar otur ders çalış kpss geldi çattı ne biliorsun hiç birşey vizelerde geldi çok güveniorum ya kendime patlicak tüm bildiklerim. bukadarda tembel olunmazki sinirlen sinirlen stresten hasta ol ama bunu engellemek için napıyorsun hiç bişi yan gel yat anca brawo sana

Düğüne az zaman kala istekleri bitmeyen aileler kendinizi düşünmeyi bırakın artık çocuklarınızı düşünün ne bu bencillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…