Sen onu çıldırtıyosundur belki
Keske oyle olmus olsaydi evet bazen bende onu cileden cikariyorum ama o daha cok herkesin hincini benden aliyor
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
kabul ettin onu çileden çıkardığını bu iyi bişey:)
Tabii ki sonucta bende yapiyorum cevap veriyorum ama cok ustume geliyor yine ben kiyamiyorum hakli bile olsam ozur diliyorum.
harika... kıyamadığını da söyledin :) sen çok seviiyosun anneni ve sinirle onla ilgili olumsuz şeyler söylüyosun bence öfkeni kontrol etme konusunda biraz çalışırsan başarıcaksın...Annenle ve herkesle daha olumlu ilişkiler kurucaksın eminim..potansiyel var sende çünkü :)
Ahh evet su ofke kontrolu beni mahvedicek bununla ilgilide yazmistim deniyorummm
Saol iyi dusuncelerin icin :))
daha önceki mesajlarını bilmiyorum ama annenle ilgili yazdıklarına müdahale etmek istedim çünkü anneler kutsal bunun farkına geç varmaman için yazdım
Mustakbel işimin belirsizliğine...kararımdan emin olmamaya..ilgisiz vefasız sevgiliye..ilgisiz vefasız arkadaşa..ve arkadaşlara..belirsizliğe..zorluğa..durmadan sevdiğim insandan ayrılmaya ..durmadan burun sürtmeye....acıya...depresyona..iş ortamı esaretine,kurtlar sofrasına,..halden anlamayan insanlara..dedikoducu insanlara...geçmişe...şuana..geleceğe..yaşıma..yalnız ve acıyla geçen gençlik yıllarıma..yalnız başına yaşlanacağıma..Başımı yaslayabileceğim seven bir erkeğe sahip olamayacağıma...çocuğumun olamayacağına..
Oturdum ,ağladım bugün..
Dağılsın gitsin ,dağlara taşlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?