Kızlar 2 aydir erkek arkadasim var.Meslegi geregi cok sinirli bir insan.Çabuk parlar.Hicbirseyi unutmaz .Ben bu durumları kaldiramayip mutsuzsan, seni mutsuz ediyorsam konusmayalim diye bugune kadar 2 defa söyledim. O da bak bunu deme en sonunda hic konusmam gibi seyler soyledi hep .Ben bu söylediğimi kötü amacla söylemdim. Bir iliskide taraflar mutsuzsa birbirine iyi gelmiyorsa konusmamak en dogrusudur.Dün de bulustuk ekrani acikti hemen kapatti.Zeynep diye bir kiz ismi gordum mesajlarinda bu kimdi dedim komsumuzun kizi dedi benden kucuk dedi konu kapandi. Eve gelince ben t..isimli sosyal medyadan baktim oyle biri yok kisilerinde .(Bende sadece o sosyal medya var baska da yok) .Sinirlendi kizdi .Baska sosyal medyadan konusmus.Mesajlasma goruntusunu atti.Konusmak istemiyorum seninle dedi.Kızlar ne yapmaliyim,ikimizin meslegi farkli ,ailemizden uzakta yasiyoruz.Ben ogretmenim 15 tatil icin memleketime gidiyorum .O calistigimiz şehirde 15 gun .Bu konuyu 15 gun sonra yuz yuze konusacagiz bazi seyler telefonda halledilmez dedi.Ben ne yapmalıyım,nasil davranmalıyım?