- Konu Sahibi cilekreceli_
eşinin dikkatle yaptığı çok önem verdiği günlük bir şey var mı? Saç yapmak v .SCiddiye alır onu düzeltir ama karışma huyundan ölse vazgeçmez evlenince düzelir diyordum düzelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin dikkatle yaptığı çok önem verdiği günlük bir şey var mı? Saç yapmak v .SCiddiye alır onu düzeltir ama karışma huyundan ölse vazgeçmez evlenince düzelir diyordum düzelmedi
Eş olunca ve sevince işte insan ne yapacağını bilemiyor. Çok zor bir durumdayım
Hayır gününü genelde film izleyerek geçiriyor işe gideceği zaman da öyle saçıyla uğraşmaz üstünü giyip çıkareşinin dikkatle yaptığı çok önem verdiği günlük bir şey var mı? Saç yapmak v .S
Valla daha neleri var duysanız yok artık dersiniziyide sen koskoca kadınsın evlenmeye yaşın tuttuğuna göre whatsup ta kiminle muhabbet edeceğine kendin karar verirsin.
ilk defa duydum whatsup grubuna girmek için kocanın icazetinin gerektiğini.
film izlemeyi yasakla ben bundan sonra film izlemeyeceğim bilinç altımızı kirleniyor sende izleme de ve izlersen çok büyük tepki gösterHayır gününü genelde film izleyerek geçiriyor işe gideceği zaman da öyle saçıyla uğraşmaz üstünü giyip çıkar
gezmeye gideceğimiz zaman sadece özenir saçına neden ki
O zaman sen de Kadınlar kulübünde takılma şarkı söyleme diyecek o zaman napıcamfilm izlemeyi yasakla ben bundan sonra film izlemeyeceğim bilinç altımızı kirleniyor sende izleme de ve izlersen çok büyük tepki göster
Valla daha neleri var duysanız yok artık dersiniz
Evet.ama siz izin vermişsiniz bunca zaman.
evlilik özgürlüğümüzü kocaya devir etme eylemi değil ki..
bu kadar baskı insanı soğuturda..
alın karşınıza konuşun.
Evet.
Uzun süre kimseye birşey hissedemiyorken çıkmıştı eşimm karşıma
Kaptırdım kendimi mantığımı rafa kaldırdım ilk başlarda
Sonra da önünü alamadım zaten konuşsam fayda etmez yani
Evet 4 aylıkvalla bilemedim.
konuşarak uzlaşma sağlayamazsanız sürekli huzursuzluk olur.
yeni mi evlisiniz?
Evet 4 aylık
İnşallah düzelir ben de o günü bekliyorum zatennbelki zamanla düzelir.
ama sizinde çabanız lazım. bu kısıtlamalara karşı kavga çıkarmadan aklınıza yatmayan size uymayan şeyleri dile getirin sürekli.
Evet diyor hiçbir yanlışı olmadı bana ama benden önce o dediğiniz türden biriymiş o yüzden şimdi korkuları varKişi kendinden bilir işi der susarım. Ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorumda der bu türler. Etraf dediği kendi türevleri aslında..
tamam de o evde yokken yapmaya devam et o biraz mahrum olsunO zaman sen de Kadınlar kulübünde takılma şarkı söyleme diyecek o zaman napıcam
Ee diyelim ki bir süre izlemeditamam de o evde yokken yapmaya devam et o biraz mahrum olsun
Dayanamaz zaten büyük ihtimal yapmam der üste çıkmaya çalışırEe diyelim ki bir süre izlemedi
Birkere karismis siz de izin vermissiniz. Suan aynisini yapmayi elbette hak gorur kendine. Bir de bir sey merak ettim. O kadar is guc, ev duzeni gecim derdi, yorgunluk derken aksam birbirinizin whatsap gruplarina karisacak zamani nasil buluyorsunuz yahu ? Ne esim ne ben birbirimizin hangi whatsap grubunda oldugumuzu bile bilmeyiz. Banane yahu. Guveniyorsam gerisi de beni ilgilendirmez. Biz aksam eve kendimizi zor atiyoruz azicik bir sohbete zor halimiz oluyor. Tutup ben apartman whatsap grubuna katiliyorum demek aklima gelmez ben desem esim eminim e katil bana neden soyluyorsun der. Geri adim atmayin esinizede durumu anlatin. Bu kadar ufak ve ozel kararlara karismamasi gerektigini bi sekilde anlatin. Bu size saygisizlik degil mi ? Kocaman evli kadin sakincali bir ortam olsa tutup whatsap grubuna katilmaz sanirim. Sizin akliniz size yeter bence. Evlenene kadar kac sene kendi aklinizla yasadiniz neticedeArkadaşlar benim eşim çok kıskanç ve sinirli.
Dün akşam iş arkadaşlarımın whatsapp grubuna dahil olcam dedim bağırmaya başladı küfür etti hatta ben de çok sinirlendim
Üniversite okurken de oturduğum apartmanın whatsapp grubu vardı oradan çıkartmıştı beni
Ama kendisi şu an oturduğumuz apartmanın whatsapp grubuna dahil ve ben sen bana izin vermemiştin deyince ben erkeğim 3 5 kişi var burda bayan yok zaten diyor mesaj falan atmıyorlar cidden benim için zaten bir sıkıntı yok ama sinir olduğum nokta bana izin vermeyip kendi yapması
Çok sinirlendim gececiydi sabah geldi eve bugün hiç konuşmadık az önce işe gitti mesaj attım birkaç gün teyzeme gideceğimi söyledim aradı baya bağırdı suratıma kapattı telefonu işe giderken hep onun moralini bozuyormuşum
kendini haklı görüyor beyfendi dün akşam onun sabrını zorlamışım
Ne yapmalıyım sizce
Öyle de benim eşim anlamıyor işte diyorum ki ne olabilir? biri numaranı alıp özelden yazarsa o telefonu gırtlağına sokarım diyor düşünün.Birkere karismis siz de izin vermissiniz. Suan aynisini yapmayi elbette hak gorur kendine. Bir de bir sey merak ettim. O kadar is guc, ev duzeni gecim derdi, yorgunluk derken aksam birbirinizin whatsap gruplarina karisacak zamani nasil buluyorsunuz yahu ? Ne esim ne ben birbirimizin hangi whatsap grubunda oldugumuzu bile bilmeyiz. Banane yahu. Guveniyorsam gerisi de beni ilgilendirmez. Biz aksam eve kendimizi zor atiyoruz azicik bir sohbete zor halimiz oluyor. Tutup ben apartman whatsap grubuna katiliyorum demek aklima gelmez ben desem esim eminim e katil bana neden soyluyorsun der. Geri adim atmayin esinizede durumu anlatin. Bu kadar ufak ve ozel kararlara karismamasi gerektigini bi sekilde anlatin. Bu size saygisizlik degil mi ? Kocaman evli kadin sakincali bir ortam olsa tutup whatsap grubuna katilmaz sanirim. Sizin akliniz size yeter bence. Evlenene kadar kac sene kendi aklinizla yasadiniz neticede