• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirli koca çenesini tutamayan ben ve birde bebek

derenderya

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
164
17
318
merhaba kızlar ilk kez buraya yazıyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum kocam normalde çok iyidir bir 19 aylık bebeğimiz var yaşam şartları yorgunluk çocuğun uykusuzluğu geceleri çok yardımı oluyor hakkını yiyemem yalnız son dönemlerde geceleri çocuğun çok uyanması ve uyandğında benden çok babasını istemesi kocamı tahammül sınırlarını zorluyor ikimizde çalışıyoruz sabaha kadar oturduğumuz oluyor uyumadığı için dün gece çocuk ağlayarak uyandığı için hiç yoktan kavga çıktı aramızda emziği nerde lambayı yakma sen salla şudur budur derken ciddi bir tartışma oldu aramızda sinirden boğzıma yapıştı diyebilirim sus diye !! çocuğun önünde kavga etmiş olmamız beni çok üzdü o artık herşeyi anlıyor 19 aylık anne üzüldün mü dedi bana çenemi tutsam hiç kavga etmicez ama çocuğa gereksiz yere sinirlenmesinide ben kaldıramıyorum

merhaba kızlar ilk kez buraya yazıyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum kocam normalde çok iyidir bir 19 aylık bebeğimiz var yaşam şartları yorgunluk çocuğun uykusuzluğu geceleri çok yardımı oluyor hakkını yiyemem yalnız son dönemlerde geceleri çocuğun çok uyanması ve uyandğında benden çok babasını istemesi kocamı tahammül sınırlarını zorluyor ikimizde çalışıyoruz sabaha kadar oturduğumuz oluyor uyumadığı için dün gece çocuk ağlayarak uyandığı için hiç yoktan kavga çıktı aramızda emziği nerde lambayı yakma sen salla şudur budur derken ciddi bir tartışma oldu aramızda sinirden boğzıma yapıştı diyebilirim sus diye !! çocuğun önünde kavga etmiş olmamız beni çok üzdü o artık herşeyi anlıyor 19 aylık anne üzüldün mü dedi bana çenemi tutsam hiç kavga etmicez ama çocuğa gereksiz yere sinirlenmesinide ben kaldıramıyorum

Herkes ayni sabri gosteremeyebilir.
Ama asil problem 19 aylik cocugun geceleri devamli kalkmasi.
Neden uyaniyor bir problem mi var ?
Yada emzirilmek mi istiyor devamli ?

simdi hatunlar yazar Aaa nasil bogazina yapisir hemen bosan diye :) saka bi yana sadece o strese girmiyor sizde streslisiniz.sakin iyi bir aninizda oturup ciddi bir sekilde konusun hatasini anlatin ama mumkunse daha yumusak olun

Uzulme canim oncelikle esinle konus bu durumu ve bebeginin uyanma sebebini anlayamiyorsan bi doktora gotur, bazen babalar anneler kadar fedakar olamiyor, uykusuzluktandir bu sinir sen biraz anlayisla karsilamaya calis gecer insallah bu gunler

Biriktirdiklerinden dolayı bir sinir patlaması yaşamış bence eşin.
Çünkü normalde o da kalkıp bebeğe bakıyormuş. İlk defa oldu anladığım kadarı ile böyle bir şey.
Biraz alttan almaya çalış.

Herkes ayni sabri gosteremeyebilir.
Ama asil problem 19 aylik cocugun geceleri devamli kalkmasi.
Neden uyaniyor bir problem mi var ?
Yada emzirilmek mi istiyor devamli ?

evet dediğiniz çok doğru sorun çocuğun uyanması ve ben bunu çalışmama bağlıyorum küçüklüğünden beri uyku düzeni yok annem ayrı telden ben düzene sokmaya çalışıyorum aöa olöuyor ki bu düzensizliğin üzerine işe girdim diye olabilir geç kalkıyor geç yatıyor ugraşıyorum düzeltiyorum annem çok rahat bırakıyor devamlılık olmayınca bigün öyle bi gün böyle bizde sabah ezanına kadar uyumayıp işe gidiyoruz çok yorucu oluyor gerçekten

bence cocugu ilgiye cok mu alıstırdınız
biraz kendi kendine uyumaya bırakın
eşinizde haklı sizde haksınıız
kımse suclu değil ama
eşiniz baya yardımcı oluyomus
baskası olsa o kadar asla yardım etmez
kıymetini bilin bence
çokta üstüne gitmeyin eşinizin..

simdi hatunlar yazar Aaa nasil bogazina yapisir hemen bosan diye :) saka bi yana sadece o strese girmiyor sizde streslisiniz.sakin iyi bir aninizda oturup ciddi bir sekilde konusun hatasini anlatin ama mumkunse daha yumusak olun

ciddi bi şekilde konuşunca hak veriyor çocuk için yapmayacağı şey yok ama onun yanında nasıl bu kadar yaptı korkuttu gerçekten anlayamıyorum ver gururuma yediremiyorum gerçekten bi yandan da iyi bir baba hakkını yiyemem ama hemen sinirlendiği çok oluyor o an benim susmamı istiyor e insanım bende sinirleniyorum altta kalmayıp cevap veriyorum

evet dediğiniz çok doğru sorun çocuğun uyanması ve ben bunu çalışmama bağlıyorum küçüklüğünden beri uyku düzeni yok annem ayrı telden ben düzene sokmaya çalışıyorum aöa olöuyor ki bu düzensizliğin üzerine işe girdim diye olabilir geç kalkıyor geç yatıyor ugraşıyorum düzeltiyorum annem çok rahat bırakıyor devamlılık olmayınca bigün öyle bi gün böyle bizde sabah ezanına kadar uyumayıp işe gidiyoruz çok yorucu oluyor gerçekten

Birbirinizi oldurmediginize sukredin.
Uykusuzluga ben de hic gelemem, canavara donusurum.

Bir sekilde oglunu duzene sokman lazim. Gelisimi icin cok onemli iyi uyku uyumasi.
Ben de calistim, kizim 6 haftaliktan itibaren, ama elhamdulillah benim hic sorunum olmadi.
Annenle oturup konusman lazim acik acik.
Birbirimizi oldurucegiz yoksa yakinda de.

evet gerçekten öyle dedi zaten maşallahı var çok konuşuyor normaldede aynen üzüldün mü diye sordu ben ağlayınca ağladı dedi beni de bu çok üzdü herşeyi anlıyor
19 aylık her kelimeyi anlar ama konuşma olarak cümle kuran görmedim
benim kızımda 18 aylık ama böyle cümle kurmuyor sadece anne al falan diyor
ama üzüldün mü zor bir kelime şaşırdım

Birbirinizi oldurmediginize sukredin.
Uykusuzluga ben de hic gelemem, canavara donusurum.

Bir sekilde oglunu duzene sokman lazim. Gelisimi icin cok onemli iyi uyku uyumasi.
Ben de calistim, kizim 6 haftaliktan itibaren, ama elhamdulillah benim hic sorunum olmadi.
Annenle oturup konusman lazim acik acik.
Birbirimizi oldurucegiz yoksa yakinda de.

annem gerçekten iyi bakıyor ama düzeni yok ve anlatıyorum uyutma dediğim ters saatlerde yine bildiğini yapıyor olan bize oluyor evet eşimde haklı yardım ediyor deyince kıymetini bil diyorlar ediyor gerçekten ama çocuğun ne suçu var dimi biz çalışmak için bırakıyoruz sonra zorla uyutmaya çalışıyoruz çocuğu ona da günah uyumasada sabaha kadar sinirlenmesini anlayamıyorum ayrıca ben oturup bakıyorum ona git sen uyu da diyorum ama çocuk illa baba baba diye ağlıyor geceleri onu daha çok istiyor uykusuzluk adamı katil eder diye boşuna demiyolar galiba

cümle kurabiliyor bunun gibi daha başka şeylerde söylüyor doktorumuz 2 yaşından sonra zeka testi istedi zaten akıllı ve çok anlaşıylı bir çoocuk ben birazda bu yüzden üzüldüm anlamasına !!

annem gerçekten iyi bakıyor ama düzeni yok ve anlatıyorum uyutma dediğim ters saatlerde yine bildiğini yapıyor olan bize oluyor evet eşimde haklı yardım ediyor deyince kıymetini bil diyorlar ediyor gerçekten ama çocuğun ne suçu var dimi biz çalışmak için bırakıyoruz sonra zorla uyutmaya çalışıyoruz çocuğu ona da günah uyumasada sabaha kadar sinirlenmesini anlayamıyorum ayrıca ben oturup bakıyorum ona git sen uyu da diyorum ama çocuk illa baba baba diye ağlıyor geceleri onu daha çok istiyor uykusuzluk adamı katil eder diye boşuna demiyolar galiba

Burda asil suc esinde deyil, annende.
Cocugu garip zamanlarda uyutup asil gece uymasi gerekn zamanda uyumasini etkiliyorsa, annen cok buyuk hata yapiyor.
Esin yerine annene yogunlas bence.
Cunku sorunun asil koku orda yatiyor.
Esin keske sabirli olsa ama ben esine cok da kizamiyorum boyle bir durumda.

gerçekten teşekkür ederim yorum yazmanıza ilk kez yazıyorum ve insan iyi geliyormuş gereçkten sağolun

cümle kurabiliyor bunun gibi daha başka şeylerde söylüyor doktorumuz 2 yaşından sonra zeka testi istedi zaten akıllı ve çok anlaşıylı bir çoocuk ben birazda bu yüzden üzüldüm anlamasına !!

Yavrum benim.
Onun hele hic sucu yok.
Uzulmekte haklisin
Annenle gercekten ciddi ciddi konus.
Cocuk ta biz de cok yipraniyoruz de.

Kaynimin kizlari da boyleydi.
Iki yasinda buyuk insanlar gibi konusuyorlardi.

Talim hep uykusuzluktan bu sinir harbi dolayisi ile huzursuzluk.Cocugun herhangi bir problemi yoksa aklıma gelen tek çözüm uyku düzenine ulaşınca kadar esine sırayla ayrı oda da uyuyun.En azından kendinizi toparlayana kadar.Biz bir ara öyle yapmak zorunda kalmıştık. Yoksa o kavgalar hiç bitmez.

Back
X