• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirli koca çenesini tutamayan ben ve birde bebek

sıkıntılı zamanlardasınız Allah yardımcınız olsun ...ama bır tarafın mecbur anlayıs gostermesı lazım kı esınızle sakın sakın konusmayı denemelısınız yanı kendınızı ve zor zmanda oldugunuzu soylemelısınız anlayacaktır herhalde...anlamıyorsada sız fedakarlık edeceksınız bebegınız ıcın ...

gerçekten teşekkür ederim yorum yazmanıza ilk kez yazıyorum ve insan iyi geliyormuş gereçkten sağolun

Oğlum ne zaman gece uyanıp ağlasa ki 3,5 yaşında ve hemen hemen her gece uyanır,biz kavga ediyoruz. Artık hiç cevap bile vermiyorum çünkü öğrendim adamın uykusu bölününce huysuzlaşıyor. Sen de duymamazlıktan gel.

Oğlum ne zaman gece uyanıp ağlasa ki 3,5 yaşında ve hemen hemen her gece uyanır,biz kavga ediyoruz. Artık hiç cevap bile vermiyorum çünkü öğrendim adamın uykusu bölününce huysuzlaşıyor. Sen de duymamazlıktan gel.

Yapma yaa.
Neden uyaniyor ki acaba ?
Acaba erkek cocuklari mi daha cok uyanmaya meyilli oluyorlar ?

ciddi bi şekilde konuşunca hak veriyor çocuk için yapmayacağı şey yok ama onun yanında nasıl bu kadar yaptı korkuttu gerçekten anlayamıyorum ver gururuma yediremiyorum gerçekten bi yandan da iyi bir baba hakkını yiyemem ama hemen sinirlendiği çok oluyor o an benim susmamı istiyor e insanım bende sinirleniyorum altta kalmayıp cevap veriyorum

Kadın çalışsa bile gece evladıyla ilgilenen çok az baba var. Üstelik genelde babasını istiyorsa en çok o ilgileniyordur.

Sinirlendiğinde konuşmak niye ? Neden ustune gidiyorsunuz ?
Unutmayın o erkek. Annelik fıtratı yok. Dolayısıyla ağır geliyordur sizden daha çok.
Anlayışlı olmanız lazım . Evladınızı dusunun biraz.

Yapma yaa.
Neden uyaniyor ki acaba ?
Acaba erkek cocuklari mi daha cok uyanmaya meyilli oluyorlar ?
Bilmiyorum ama tüketiyor artık bizi. Sanırım korkuları var. Uykusunda gelen bir ses veya gördüğü bir rüya bütün düzenimizi alt üst edebiliyor. Bir de kızom var 2 yaşında o da uyanıyor bazen hepten cümbüş oluyoruz:KK14:

merhaba kızlar ilk kez buraya yazıyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum kocam normalde çok iyidir bir 19 aylık bebeğimiz var yaşam şartları yorgunluk çocuğun uykusuzluğu geceleri çok yardımı oluyor hakkını yiyemem yalnız son dönemlerde geceleri çocuğun çok uyanması ve uyandğında benden çok babasını istemesi kocamı tahammül sınırlarını zorluyor ikimizde çalışıyoruz sabaha kadar oturduğumuz oluyor uyumadığı için dün gece çocuk ağlayarak uyandığı için hiç yoktan kavga çıktı aramızda emziği nerde lambayı yakma sen salla şudur budur derken ciddi bir tartışma oldu aramızda sinirden boğzıma yapıştı diyebilirim sus diye !! çocuğun önünde kavga etmiş olmamız beni çok üzdü o artık herşeyi anlıyor 19 aylık anne üzüldün mü dedi bana çenemi tutsam hiç kavga etmicez ama çocuğa gereksiz yere sinirlenmesinide ben kaldıramıyorum
Gündüz uykuları büyük ihtimalle düzensiz.Bütün gün çok uyuyo galiba .Erken kaldırın .Öğle uykusu şart .Ve 3 ten sonra kesinlikle uyutmayın .Tabi bakıcısı kimse kolayına geliyodur.Ablamın kv si bütün gün salıncakta uyutuyodu gece gündüzü şaşırdı çocuk.

Bilmiyorum ama tüketiyor artık bizi. Sanırım korkuları var. Uykusunda gelen bir ses veya gördüğü bir rüya bütün düzenimizi alt üst edebiliyor. Bir de kızom var 2 yaşında o da uyanıyor bazen hepten cümbüş oluyoruz:KK14:

:)
Ben o konuda cok sansliydim.
Kizim 6 aylikken gece 6 saat kesintisiz uyumaya baslamisti.
Iki yasindan beri de yatiririm aksam, sabah da kalkar.
Nadir uyanir gece.

Umarim siz de hemen atlatirsiniz bu donemi.

Canım benim 3,5 yaşında kızım var. Çok nadir kalkar gece. Ama ben bile bazen gece uyandığında gözüm dönüyo resmen. Bazı zamanlar uykudan uyanmak stres yapabiliyo insanda. Bu kişininde erkek olduğunu düşünürsek bazı tepkiler normal olabilir.

:)
Ben o konuda cok sansliydim.
Kizim 6 aylikken gece 6 saat kesintisiz uyumaya baslamisti.
Iki yasindan beri de yatiririm aksam, sabah da kalkar.
Nadir uyanir gece.

Umarim siz de hemen atlatirsiniz bu donemi.
Aman aman maşallah kuzuya. İnşallah düzelir benimkilerde. Uykusuz kalınca gerginlikler başlıyor malesef konuda da olduğu gibi.

Aman aman maşallah kuzuya. İnşallah düzelir benimkilerde. Uykusuz kalınca gerginlikler başlıyor malesef konuda da olduğu gibi.

Kendimi hatirliyorum da, kizim bebekken (1 haftalik), yavrum uc saat uyurdu, ama bana gene de kalkmak zor gelirdi.
Allah kizima acidi da uykuyu sever yapti sanirim.

Simdi de ogluma hamileyim, bakalim o nasil olucak.

Kendimi hatirliyorum da, kizim bebekken (1 haftalik), yavrum uc saat uyurdu, ama bana gene de kalkmak zor gelirdi.
Allah kizima acidi da uykuyu sever yapti sanirim.

Simdi de ogluma hamileyim, bakalim o nasil olucak.

İnşallah o da ablası a benzer ailecek uyursunuz:-) Benim yerime de uyuyun bol bol. Kızın kaç yaşında?

Bence senin ilk işin bebeğinin uyku düzenini sağlamak olsun.
Eşin çok ayıp etmiş, uykusu bölündüğü için sinirli olabilir az çok ben de eşimden biliyorum, ama o tepkiyi vermemesi gerekirdi. Yine de sizin önceliğiniz bebeğiniz olmalı anne baba olarak. Uyku düzeni sağlanırsa hepiniz rahat edersiniz:KK54:

Yaaa aynen bende bogazina yapismis olmaktan cok bunu dusundum.benim oglum daha 21 aylik anca bikac kelime soyluyo.ama 19 aylik bebek anne uzuldunmu diyr cumle kuruyor bravo valla:KK57:
Erkek çocukları geç konuşur sizin yine iyi maşallah :nazar:
benim de bildiğim her cümleyi anlıyorlar ama 2 yaştan önce cümle kuramıyorlar
kızım iki kelimeyi daha 1 aydır yan yana söylüyor anne gel babam al falan diyor
böyle istisnalar var demek ki

Gündüz uykuları büyük ihtimalle düzensiz.Bütün gün çok uyuyo galiba .Erken kaldırın .Öğle uykusu şart .Ve 3 ten sonra kesinlikle uyutmayın .Tabi bakıcısı kimse kolayına geliyodur.Ablamın kv si bütün gün salıncakta uyutuyodu gece gündüzü şaşırdı çocuk.

çok doğru gündüz uyuyor ilk önce uyku düzeni şart bize işte annem bir anlasa

Back
X