• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirli koca

Iyyy reziller.
Kendime güvenim var ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum ben.
Zaten burda sokakta yürürken bile yabancı olduğum belli oluyor, o yüzden çok kıskanıyor, şimdi o düşünsün :KK70:
Benimki de öyle canım makyajıma giyimime herseyime karısır ama güzel kadınlar da aldatılır ne biliyim sürekli tetikteyim ona belli etmesem de ya yanındakiler aklına düşürürse diye korkuyorum sonuçta beraber çalışıyorlar yanyanalar ve adam gelip kadını eşime anlatıyor ve bu adam evli üf canım sıkıldı

Eşinizin siniri, tayinler açıklandıktan sonra mı başladı? Belki tercih dışı gelmiştir. Gideceğiniz yer İstanbul gibi büyük bir şehir ise, geçim sıkıntısı çekeceğinizi düşünüyordur. Memurlar, tek maaş ve oturacakları kendi evleri yoksa İstanbulu istemiyorlar.

Benimki de öyle canım makyajıma giyimime herseyime karısır ama güzel kadınlar da aldatılır ne biliyim sürekli tetikteyim ona belli etmesem de ya yanındakiler aklına düşürürse diye korkuyorum sonuçta beraber çalışıyorlar yanyanalar ve adam gelip kadını eşime anlatıyor ve bu adam evli üf canım sıkıldı
Karakter meselesi. Nefsine yenik düşmüş o arkadaşı.
Aldatan kendini aldatır, 23 yalındayım 18 gösteriyorum, bana hava hoş valla. Kendi kaybeder :D
Tatlım sıkma canını, her şey olacağına varır :KK200:

Karakter meselesi. Nefsine yenik düşmüş o arkadaşı.
Aldatan kendini aldatır, 23 yalındayım 18 gösteriyorum, bana hava hoş valla. Kendi kaybeder :KK70:
Tatlım sıkma canını, her şey olacağına varır :KK200:
Aynen kendileri kaybeder ;)
Yine de böyle insanlar olmasını istemezdim çevresinde

Yok benimki dışarda sürekli canım, benim rahatsızlıgım kart zamparalar ve ergen polislerden :KK43:
İçinde varsa hepsi yapar.
Sen ilgini alakanı kesme :/
Bu kulaklar da çok şey duydu.
Bana da anlatıyordu, bi abi var, 15 küsür yıllık karısını eşimin gözü önünde aldatıyordu sosyal medyada.

Eşiniz ne iş yapıyor? Çatışmaya katılıyor bu nedenle de sınırı bozuk olabilir mi acaba ? Bahar geldi 1 ay once. Bahar gelince terör aziyor ya o nedenle bu ara çok sinirli olabilir belki

Güzel güzel konuşun ama.
Tatlı dilli olun.
Hala sinir devam ediyorsa, sıkıntı.
konuşmaya gittim ama ne konuşma hemen sarıldı uyumak için konuşalım deyince de sinirlendi kapat konuyu diye başladı söylenmeye

konuşmaya gittim ama ne konuşma hemen sarıldı uyumak için konuşalım deyince de sinirlendi kapat konuyu diye başladı söylenmeye
Konuşmadan nasıl çözülecek bu durum?
Hala sinirli mi, üslubu nasıldı?

Konuşmadan nasıl çözülecek bu durum?
Hala sinirli mi, üslubu nasıldı?
Bende sinirlendim patladım bu sefer baya tartıştım tek taraflı diyorum çünkü sadece dinledi beni ben sinirimden bağırdım çağırdım sinirim geçince eşim konuşmaya başladı sakince is stresinden kimse yok bunalıyorum en sonunda sana patliuorum dedi özür diledi sosyal çevremiz yok bunalıyoruz istanbula gidince sende bende sinirimizi stresimizi ataacz gezeriz rahatlarız dedi hadi inşallah :)

Bende sinirlendim patladım bu sefer baya tartıştım tek taraflı diyorum çünkü sadece dinledi beni ben sinirimden bağırdım çağırdım sinirim geçince eşim konuşmaya başladı sakince is stresinden kimse yok bunalıyorum en sonunda sana patliuorum dedi özür diledi sosyal çevremiz yok bunalıyoruz istanbula gidince sende bende sinirimizi stresimizi ataacz gezeriz rahatlarız dedi hadi inşallah :)
Ben demiştim demek istemiyorum :D
Canım aynı sorun bizde de var, sosyalleşememek.
Burdan batıya gidelim, gezmenin tozmanın dibine dibine vurucam ay.

Eşiniz ne iş yapıyor? Çatışmaya katılıyor bu nedenle de sınırı bozuk olabilir mi acaba ? Bahar geldi 1 ay once. Bahar gelince terör aziyor ya o nedenle bu ara çok sinirli olabilir belki
ondan dolayıymış bide ilk defa araziye çıkacak 3 4 gün eve gelmeyecek onun da stresi var bide burda sosyal bi çevremiz de yok sinirlenip bana patlamıyormuş

ondan dolayıymış bide ilk defa araziye çıkacak 3 4 gün eve gelmeyecek onun da stresi var bide burda sosyal bi çevremiz de yok sinirlenip bana patlamıyormuş
Bir sure cok ustune gitmeyin bakalim. Kolay degil durumlari , siz bizden daha iyi bilirsiniz tabii. Kan,catisma durumuna kimse kolay kolay dayanamaz. Doga sartlarini saymiyorum bile. Daglik arazi,dehset sicak, ayakta postal ustte kamuflaj gercekten zor olsa gerek. Duzelir durum insallah bir sure sonra

Bir sure cok ustune gitmeyin bakalim. Kolay degil durumlari , siz bizden daha iyi bilirsiniz tabii. Kan,catisma durumuna kimse kolay kolay dayanamaz. Doga sartlarini saymiyorum bile. Daglik arazi,dehset sicak, ayakta postal ustte kamuflaj gercekten zor olsa gerek. Duzelir durum insallah bir sure sonra
inşallah en azından derdini öğrenmiş oldum surda 2 ayımız ancak kaldı burda zaten

Back
X