Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirlimi psikopatmi ona gore yorum yapacagimArkadaşlar önceki eşi sinirli olan var mı ve nasıl boşandınız peşinizi bıraktımı Ben artık yapamıyorum daha fazla hakaretlere katlanmak istemiyorum
amin tatlım❤♡❤♡❤♡ mutlaka burada yardımcı olacak çıkacaktırCanım gene şiddet falan olmadı demi
Ya senin eşin çok değişik
Hep vurup hem senden bişey olmamış gibi davranmanı bekliyor
Kararını verdiysen çok uzatma derim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Evet inşallah adaşım da mantıklı karar verebiliramin tatlım❤♡❤♡❤♡ mutlaka burada yardımcı olacak çıkacaktır
Sinirlenince gözü bişey gormuyor diyelimSinirlimi psikopatmi ona gore yorum yapacagim
Canım şiddet olmadı ama hakaret ve aşağılama lardan bıktım artıkCanım gene şiddet falan olmadı demi
Ya senin eşin çok değişik
Hep vurup hem senden bişey olmamış gibi davranmanı bekliyor
Kararını verdiysen çok uzatma derim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ne konularda tartışıyorsunuz Peki biz her gün tartışıyoruz yoruldum artık ve güven yok aramızdaBendeki de sinirli. Cekemiyorum ani cikislarini kendi haline bırakıyorum bazen. Bosansam pesimi rahat birakir. Burnu yere düşse almayacak bi tip zira![]()
Ya kıyamam sana benCanım şiddet olmadı ama hakaret ve aşağılama lardan bıktım artık
Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısımNe yapmasından korkuyorsunuz? Eğer ciddi korkularınız varsa yani baya manyak sapıksa önce hukuki bir danışmanlık alın, korkularınızı, endişelerinizi onlara anlatın, sürecin nasıl işleyeceğini sorun. Ya da boşanmakta hala araftaysanız çift terapisine gidin, eğer eşiniz onlara deli doktoru gözüyle bakmıyorsa tabi.
Ya kıyamam sana ben
Ama sen kararını çok önce vermişsin zaten
Uygulamalısın diyorum(((
sen şimdi annenin evinde misin?Benim bu eve bir daha dönmem zaten başlı başına bir hataydı ailemle konuşuyorum sabret Bir oğlumuz var diyor sonradan düzelir o diyo
Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım
Bana diyor ki bu evden Git kendi isteğinle git gururun varsa Ben kibar şekli ile anlattım biraz o Argo ve küfürle konuştu tabiiBen boşandım . Cok sinirlydi ve şiddette vardı.boşandım ilk 3-4 ay sürekli peşime düştü ama sonradan bıraktı bulaşmadı şükür. Cocugumuz yoktu bizim ama. Senin var sanırım . Görüşmek zorunda kalıcaksın boşanırsan. Hem konustunmu boşanmak istedigini eşinle
tatlım bunlar daha küçük şeyler maalesefBoşa bu nasıl laf bee
Yok canım kendi evimdeyimsen şimdi annenin evinde misin?