Sinirli kocadan boşanma

Ne yapmasından korkuyorsunuz? Eğer ciddi korkularınız varsa yani baya manyak sapıksa önce hukuki bir danışmanlık alın, korkularınızı, endişelerinizi onlara anlatın, sürecin nasıl işleyeceğini sorun. Ya da boşanmakta hala araftaysanız çift terapisine gidin, eğer eşiniz onlara deli doktoru gözüyle bakmıyorsa tabi.

Canım gene şiddet falan olmadı demi :KK43:
Ya senin eşin çok değişik
Hep vurup hem senden bişey olmamış gibi davranmanı bekliyor
Kararını verdiysen çok uzatma derim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
amin tatlım❤♡❤♡❤♡ mutlaka burada yardımcı olacak çıkacaktır

Canım gene şiddet falan olmadı demi :KK43:
Ya senin eşin çok değişik
Hep vurup hem senden bişey olmamış gibi davranmanı bekliyor
Kararını verdiysen çok uzatma derim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canım şiddet olmadı ama hakaret ve aşağılama lardan bıktım artık

Ben boşandım . Cok sinirlydi ve şiddette vardı.boşandım ilk 3-4 ay sürekli peşime düştü ama sonradan bıraktı bulaşmadı şükür. Cocugumuz yoktu bizim ama. Senin var sanırım . Görüşmek zorunda kalıcaksın boşanırsan. Hem konustunmu boşanmak istedigini eşinle

Ne yapmasından korkuyorsunuz? Eğer ciddi korkularınız varsa yani baya manyak sapıksa önce hukuki bir danışmanlık alın, korkularınızı, endişelerinizi onlara anlatın, sürecin nasıl işleyeceğini sorun. Ya da boşanmakta hala araftaysanız çift terapisine gidin, eğer eşiniz onlara deli doktoru gözüyle bakmıyorsa tabi.
Eşim sorunun bende olduğunu düşünüyor onu sallamıyor musum bu söyledikleri bir kulağından girip bir kulağından çıkıyormuş Ben namusumu bile satar mısım

Ben boşandım . Cok sinirlydi ve şiddette vardı.boşandım ilk 3-4 ay sürekli peşime düştü ama sonradan bıraktı bulaşmadı şükür. Cocugumuz yoktu bizim ama. Senin var sanırım . Görüşmek zorunda kalıcaksın boşanırsan. Hem konustunmu boşanmak istedigini eşinle
Bana diyor ki bu evden Git kendi isteğinle git gururun varsa Ben kibar şekli ile anlattım biraz o Argo ve küfürle konuştu tabii

Back
X