- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Farklı yerlere gıttı bıle tartışırken benı dinlemiyor dediklerimin hepsını algılamak istediği gıbı anlıyor bak bu boyle gitmez sakın ol konuşalım dedim gittiği yere karsı artık boyle dedı bu eve giresim gelmiyor dedı ben cok dırdır yapıyormuşum kendının ustune cok gıdıyormusumbenım esımde sınırlı ama tanıyosun zamanla
sınırlı oldugu an ustune gıtmem yoksa farklı yerlere gıdebılır iş dıye
ama sonrasında o konuyla ılgılı herturlu agır konusurum ıcımden geldıgı gıbı
ben boyle buldum caresını
Kizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
Sınırlı okudum birdenKizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
bence sakinlestiğinde tatlı dille konusun sinirliyken daha kötü olur ve size saygısıda kalmaz bu gidişle baska caresi yok gibi esnizin kendini değistirme gibi bi çabasıda yoksaKizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
Kizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
Bende müzdaribim ve ben hep haksızım.Gergindir kendisi.Hayat beni yordu der bende çalışıyorum ama öyle değilim.Ben böyleyim işine gelirse durumu yani anlayacağın.Alltan alıyorum bende patlayıp kriz geçiriyorum bazen.Valla çıkmaza sokuyorlar.Bazen çok iyi bazen yüzüme bakmıyor sinirli.Ne yaptığını kendi de bilmiyor.Sussup susup kapı önüne konunca anlayacaklar sanırım[/QUOTE benimkide aynı boyle isine gelirse ben böyleyim der hıc dikkat edım capalayım demez
Okuz olursa olurBen cidden anlamıyorum.
Seven insan nasıl böyle hanzo olabilir.
Bir tane oglum var babasına duskun oda ya aslında ıyı bır insan ama sureklı sen ıyi olursan ıyi unıv mezunuyum calısmamamı istemiyor ama kitap alıp kpss ye calısacam kendimi güvenceye almam lazım ilerisi ıcınÇocuk yoksa çekme zira zamanla daha kötü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?