- 6 Mayıs 2017
- 327
- 194
- 103
- 34
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Tatlı sırınlıgım kalmadı ki tükendim artık aslında ufak seylerle mutlu oluyorum ama yapmıyo becerwmıyorbenim esim dunyanin en agzi var, dili yok gorunumlu esidir. fakat asabiyet anindaki sessizligi aman yarabbimlik bir psikolojik siddet icerir.
bagiran cagiran bir ese ne onerebilirim bilemiyorum bu sebeple ama benim fikrim taraflardan biri daha fazla sinirliyken, diger tarafin - ki bu hep kadinlar olur - tatli sirinliklerle ortami yumusatmasinin daha hayirli olacagidir.
Ne yapmaya dusunuyor sun ben aksam bir yere gidip oturup konuzsmalım sakın sakın dıcım cunku cocugum un onunde boyle bağırıyor oglumun gergin ortamda buyumesını Istemıyorumaynı sorun bende de var o yuzden konuşmuyoruz ıkı gundur
ben asla konusmayacan gelip kendi özür dileyene kadar cok kızgınım cunkuNe yapmaya dusunuyor sun ben aksam bir yere gidip oturup konuzsmalım sakın sakın dıcım cunku cocugum un onunde boyle bağırıyor oglumun gergin ortamda buyumesını Istemıyorum
Öyle yaparsam buda ıyı oluyor ama bazen Özel durumlar cekemıyorum ne bilim sureklı ben idare ediyorum yoruldum evın ısı cocuk falan derkenBabam da çok sinirliydi, annem her yaptığını överek idare ediyordu. Bi kilo elma almış misal babanız pazarda en güzelini bilir alır ben kazıklanıyorum diyordu, kavanoz kapakları hep seni bekledi turşuları kapatır mısın diyordu, öp yağla balla kandırmaca. Benim eşim çok sakin ama kandırması zordur, bu adamlar yağa bala hemen yelkenler suya,bir dene bakalım
Annem de aynıydı, algıları kapalı yaşıyordu, bizimle de pek ilgilenmedi. Ev işlerinden de biraz yaptırıyordu bu yağ bal sayesinde.Öyle yaparsam buda ıyı oluyor ama bazen Özel durumlar cekemıyorum ne bilim sureklı ben idare ediyorum yoruldum evın ısı cocuk falan derken
Onların birine bıle gitmez hatta sorsanız onu ben o hale getirmısımdır normalde sakinim ama o kadar sınır etti kı arkasından Çatal atıp kufur ettım :)) hıc de pişman degilim bazen sunu ıyıce bır dovsemde rahatlasam dıyorum
Bızde artık kalmadı ya cok cilve naz sevgiliyken butun limitleri kullandık galıba :))Benim esimde aynı çok çabuk sinirlenir. Hiç tartışmaya açık.degil dediğiniz gibi hemen bağırır çağırır tabi önceden daha kötüydü kırma dökme mevzu cok vardı . Sonradan sonraya sadece bağırıp çağırıyor . 5 dk sonra hiç bişe olmamış gibi sınırı yarışıyor aşk bocüklerine devamalıştım artık o bağırınca sinirlenince sessiz olmaya çalışıyorum
Beni ve esimi anlatiyorsunuz cnm kolay gelsin gercekden cok zor böyle birini idare etmek sahsen yasiyorum seni En Iyi Ben anlarım 8 yildir evliyiz iki çocuğumuz var esim cocuklardan sonra biraz agirlasti evliligimizin ilk yillari tam bir kabus gibiydi ki cifte kumru olmamiz gerekirken onun sinir nobetleriyle gecti yillar o bagirdiginda sustum diger odaya cekildim ywri geldi duygusal patlamalar yasadim ama herseye ragmen esimi öyle kabul edip normallestirdim durumu her ne kadar disardakiler yadirgasada sizinde esiniz insallah duzelir çok çok zor allah yardimcimiz olsunKizlar esim cok sınırlı ve eleştiriye acık degıl dogru duzgun tartısamıyoruz bıle bagırıp cagırıp kufur edip gidiyor ve sureklı kendı haklı ben daha sakinim kendını gore kavgada cok sessiz, kalmıyorum nasıl davranıp idare edecem bilmiom sizce napmalıyım
4 yıllık bır 4 yılda cıkmıstık 8 yıldır birlikteyız ya cok Maco sert bır zaman Maco sert olsun ıstemıstınmı bilseydim yumsak ısterdımKac yıllık evlisiniz ?
Hepmi böyleydi.
Ne varsa zaten macolarda var.4 yıllık bır 4 yılda cıkmıstık 8 yıldır birlikteyız ya cok Maco sert bır zaman Maco sert olsun ıstemıstınmı bilseydim yumsak ısterdım
Konuştuk bugun sınır halinde cıkar falan yaptı bilmiom bakıp gorecem soz verdı aynı olursa ayrılırım dedım bakalımOna öküz denmez ona sevmeyen saygı duymadan adam denir. "Bu eve giresim gelmiyor" diyorsa oturun bi konuşun doğru düzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?