- Konu Sahibi marlasinger7
-
Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum
ee canım teklif etmişler ne güzel neden gitmek istemiyosun ki, git bence
Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum
o anne baba ne eli öpülesi insanlar al da başına koy onlarıdinle aileni psikologları sevmem ama asabiyet konusunda gayet iyiler faydaları olur sana...anne babana da sahip çık şükret Allah a ne kadar anlayışlılar...
Aynen ben de çok sinirliyim.
Daha geçen telefonumu fırlattım sinirden.
Hiç olmadı oturup ağlarım.
Babam ayağıma dokunsa(ki binlerce uyardım rahatsız oluyor diye) bağırmaya başlarım.
Hep bi fevrilik.
Ne zaman geçecekse bu durum
Ya bir suru para dokulecek sonra basit bi konu icin gerek yok diye dusunuyorum
Bende öyleym canım herşeye kızıp bağırıyorum psikoloğa gitme imkanın varmış bencede git bende eşime diyorum beni götür diye ama yok. Çünkü en çok ben zarar görüyorum bundan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
devlet hastanelerinde, üni hastanelerinde var bu bölümler, sigortanız varsa sorun olmaz
Ilk once bence bi dahiliyeye gidin troit ve sekerinize baktirin onlar normal cikarsa psikiyatrise gidin kendinizede etrafinizada zarar vermeyin
Ayynen.Yani durum annem babam yenge teyzem degil.Sorun bende bende biliyorum ama napiyim.Kendime soz geciremiyorum sonra dusunuyorum neden boyle yaptim.neden boyle dedim.o anlik sinirle dunyalari yakabilirim yani:44:
Canım ben artık kontrol etmeye calışıyorum.
İçimden sayıyorum sakinim diyorum nefes alıp veriyorum.
Abdest almak sinirleri yatıştırır. Peygamber Efendimiz (s.a.v) Bir hadiste ümmetimden "sinirlenen kimse hemen kalksın abdest alsın , buyurmuştur.
Bende de var canım ama aşırı değil.ufacık ses,hareket beni delirtmeye yetiyor bende ilaç kullandım ama şıp diye geçmiyor belki daha hafifletiyor.beni mutlu eden,güldüren şeylerle ve kişilerle olmaya özen gösteriyorum.kesinlikle bu beni daha iyi hissettiriyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
stresten vucudumda midemde yara cikti.sacma sapan seylere bile kafayi takiyorum
Aynen benimde öyle gastrit oldu stresten birde egzama hastalığı çıktı yinede hakim olamıyorum kendime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynı ben çok sinirliyim evdekiler napsa batıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?