Sinirlilik

sinirlilik mi google yaz ben çıkarım çok sinirliyim hele cinler tepeme biyince en son söylenecek sözleri en başa koyup söylerim ağzımdan çıkanı kulağım duymaz ota b.ka sizir yapan biriyim ne yapapayım benim suçum mu allah sabır vermemiş bana bende gittim bu konuda psikoloğa kadın bana biye geldin diyince bundan bi cacık olmaz diyip eve geldim ne kadar gidersen git beyninde ve sende bitiyor iş birazda inasanın yapısı bu

Size yazmadan gecemiycem.bende sizin gibiydim.resmen dokunsalar patlamaya hazir bombaydim.ufacik birseyde bile sinirden delirirdim.gittigim psikiyatristin sirf bunun icin verdigi ilacla tedavi oldum.birde bu asiri sinirlilik yas ilerledikce azaliyor dedi doktorum.siz isterseniz psikologla baslayin yenemezseniz psikiyatr yardimi alirsiniz.

Bende de biraz var. Yorumunuz ilginc geldi.
Cahilligime verin, troid ve seker baglantisini kuramadim...
Bir de konu sahibininki sadece his degil, kontrolsuzce davraniyormus. Hormonlar o kadar cok etkiler mi?

Evet ikiside alakasiz hastaliklar ama sinirli yapiyo insani esim çok sinirliydi seker hastaligi cikti ilac kullanmaya başladığından beri çok sakin eski halinden eser yok teyzeminde troitleri calismiyomus oda çabuk sinirlenirmis onun icin söyledim bildigimden değil yani

Adet donemlerinize denk geliyor olabilir :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tesekkurler oncelikle.bende bomba gibiyim her an.bazen aklimi yitirdigimi dusundurtuyo resmen.belkide genc oldugum icindir dediginz gibi.olmadi ilacla tedavi olucam boyle surmez cunku.herkes sikayetlenmeye basladi

Simdi anladim :) Gecmis olsun... Tesekkurler....

kesin kafama koydum gidicem bakalim gelismeleri yazarim

Adet donemlerinize denk geliyor olabilir :))

o zaman surekli adet olmam gerekli

geçmişinde bir yerde kalan izler bunlar bende öyleyim gecmıyor... yaralanan ruhunun sonucları.. yanı ben öyle yorumluyorum

İsin garibi hic hatirladigim kotu bir anim yok diyebilirim... hatirlayip aa bu niye olduki? keske olmasaydi off bilemiyorum bence rahatlik batiyo:26:

o zaman yetişmişlik benım gibi fazla rahat ve şımarık büyümüşsündür belki.. çocuklukta yetiştigim ortam ve yasananlar kişiliğinizde kalıcı etkiler bırakıyor..

Son iki uç aydir bende de belirgin gerginlik var. Bende balik burcuyum acaba yildizdan kaynaklanabilir mi . ben psikologa bile gittim adet dönemlerine bagliyorum aslında ben ama adet sonrasi da oluyor anlamadim gitti bende bu isi.

Bir de balik burcu olarak her zaman içimde bir sikibti var gibi ya bir derdim yok çok şükür ama her zaman birseyi kafaya takiyorum

Ya bir suru para dokulecek sonra basit bi konu icin gerek yok diye dusunuyorum

Canim bu sinir mevzusunun basit bir konu oldugunu dusunmuyorum ben, dayim, abim ve ne yazik ki esim de cok sinirlidirler. Aninda parlayiverirler, hatadir olur bu seferlik gormezden geleyim yoktur onlar icin ve hayati etrafindaki herkese zindan ederler.. Yerinde olsam ailenin bu teklifini geri cevirmem, ne sanslisin ki bu kadar anlayisli bi anne babaya sahipsin, mutlu olmak ve mutluluk verebilmek icin psikologa git canim.. Keske ben de esimi ikna edebilsem psikologa gitmeye ama yok yok....

Aaa bi de bunun saglik boyutu var tabii, sinir insan vucudunu perisan ediyo, esim ne zaman cok sinirlense ki bu her an olabilir, istahi kesiliyo midesine kramp giriyo, huzursuz ayak sendromu sıkıntisi var o azitiyo, migreni tutuyo... Yazik degil mi canim sana hemen cozumune odaklan parayi falan dusunme madem ailen buna karar vermisler emin ol onlar bu konuyu onceden konusup butcelerini ona gore ayarlamislardir

gul hastaligi,gastrit,egzama.olcem yani.surekli spazm geciriyorum

Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Çok yıpranıyoruz çözümü ne onuda bilmiyorum demek birtek bende olmuyormuş. Stresden olduğunu biliyordum zaten

Cok kotu cok.Surekli midemde igrenc bir agri.Endoskopi yaptirmam lazim Bence ikna edin:18:

Evet benimde oyle oluyor kasilip kaliyorum

Cok zor cok.Cozumsuz gibi.Sonucta hersey kafada bitiyor

Benden sinirlisi olamaz bence..

Valla kapisiriz bu konuda

Ben bu sinirle ne hekimler ne doktorlar dövdüm bir bilsen en son polisi dövecektimki eşimde polis memuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…