- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi marlasinger7
-
ahh ah bende boyleyim
su cenemi bi tutamiyorum ya.gozum donuyo kirasim dokesim geliyo herseyi.yenemiyorumda
Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum
Bende de biraz var. Yorumunuz ilginc geldi.
Cahilligime verin, troid ve seker baglantisini kuramadim...
Bir de konu sahibininki sadece his degil, kontrolsuzce davraniyormus. Hormonlar o kadar cok etkiler mi?
aynen ben de maalesef sinirlerimize hakim olmamız lazım :)) peki burcun ne
Size yazmadan gecemiycem.bende sizin gibiydim.resmen dokunsalar patlamaya hazir bombaydim.ufacik birseyde bile sinirden delirirdim.gittigim psikiyatristin sirf bunun icin verdigi ilacla tedavi oldum.birde bu asiri sinirlilik yas ilerledikce azaliyor dedi doktorum.siz isterseniz psikologla baslayin yenemezseniz psikiyatr yardimi alirsiniz.
Evet ikiside alakasiz hastaliklar ama sinirli yapiyo insani esim çok sinirliydi seker hastaligi cikti ilac kullanmaya başladığından beri çok sakin eski halinden eser yok teyzeminde troitleri calismiyomus oda çabuk sinirlenirmis onun icin söyledim bildigimden değil yani
sinirlilik mi google yaz ben çıkarımçok sinirliyim hele cinler tepeme biyince en son söylenecek sözleri en başa koyup söylerim ağzımdan çıkanı kulağım duymaz ota b.ka sizir yapan biriyim ne yapapayım benim suçum mu allah sabır vermemiş bana bende gittim bu konuda psikoloğa kadın bana biye geldin diyince bundan bi cacık olmaz diyip eve geldim ne kadar gidersen git beyninde ve sende bitiyor iş birazda inasanın yapısı bu
Adet donemlerinize denk geliyor olabilir :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar aranizda cok sinirli olan varmi? Mesela ben cok sinirliyim bi turlu yenemiyorum.Onceki gun annem babam oturttu beni karsisina boyle devam ederek hem kendini hem bedenini hem bizi uzuyorsun seni ya psikologa goturucez ya kendin yen sinirini dediler.Psikologa gitmek istemiyorum yenmeye calisiyorum olmuyo.En ufak seyde bagirip cagiriyorum.Kendimi tutamiyorum
geçmişinde bir yerde kalan izler bunlar bende öyleyim gecmıyor... yaralanan ruhunun sonucları.. yanı ben öyle yorumluyorum
İsin garibi hic hatirladigim kotu bir anim yok diyebilirim... hatirlayip aa bu niye olduki? keske olmasaydi off bilemiyorum bence rahatlik batiyo:26:
balik senin
Ya bir suru para dokulecek sonra basit bi konu icin gerek yok diye dusunuyorum
gul hastaligi,gastrit,egzama.olcem yani.surekli spazm geciriyorum
Canim bu sinir mevzusunun basit bir konu oldugunu dusunmuyorum ben, dayim, abim ve ne yazik ki esim de cok sinirlidirler. Aninda parlayiverirler, hatadir olur bu seferlik gormezden geleyim yoktur onlar icin ve hayati etrafindaki herkese zindan ederler.. Yerinde olsam ailenin bu teklifini geri cevirmem, ne sanslisin ki bu kadar anlayisli bi anne babaya sahipsin, mutlu olmak ve mutluluk verebilmek icin psikologa git canim.. Keske ben de esimi ikna edebilsem psikologa gitmeye ama yok yok....
Aaa bi de bunun saglik boyutu var tabii, sinir insan vucudunu perisan ediyo, esim ne zaman cok sinirlense ki bu her an olabilir, istahi kesiliyo midesine kramp giriyo, huzursuz ayak sendromu sıkıntisi var o azitiyo, migreni tutuyo... Yazik degil mi canim sana hemen cozumune odaklan parayi falan dusunme madem ailen buna karar vermisler emin ol onlar bu konuyu onceden konusup butcelerini ona gore ayarlamislardir
Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Çok yıpranıyoruz çözümü ne onuda bilmiyorum demek birtek bende olmuyormuş. Stresden olduğunu biliyordum zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benden sinirlisi olamaz bence..
Ben bu sinirle ne hekimler ne doktorlar dövdüm bir bilsen en son polisi dövecektimki eşimde polis memuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?