• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirsistemim çöktü ?

Halt etmiş o! Hiç umursamayın. Kendisi yapamayacak olduğu için sinirini sizden ve çevresinden mi çıkarıyor acaba. Eksikliklerini sizin üzerinizden mesela...

Bilmiyorum hiç anlamadım emekli olduktan sonra abartmıştı işte annemden sonra çekilmez oldu. Kabul etmiyor ama sorunun kendisinde olduğunu. :KK43: hayır benim ki şikayet etmek değil yanlış anlamayın ne yapıcağımı şaşırdım gençliğim gidiyor akşamları evdeyim herkes sosyal aktivite yapıyor ben zaten annem ilacını unutur vs diye evden ayrılmıyorum iş hariç kız sevgilimi bile özellikle uzaktan seçtim sürekli görüşemem ben zaten problem çıkmasın diye herşeyi düşünüyorum resmen beynim patlıyor artık mutlu olmak istiyorum gençliğimi dolu dolu yaşayım diyorum yok olmuyor bir türlü :KK43:

Çok üzüldüm durumunuza Allah sifa versin..
Babaniz annenizin bakımını yapabiliyor mu ?
Ona karşı tutumu nasıl acaba?
Bir çözüm yolu bulunur elbet sizinde evlenmek istemeniz çok normal..Ama emin olun kalbinize göre bir eş illaki bulursunuz.
Nasıl kardeşleriniz var ki 1 hafta bile bakmayı kabul etmezler hayret ettim..

Kardeşlerimin eşleri yüzünden biz eskiden çok sıkı bağlıydık bende annem böyle olduktan sonra tanıdım onları mükemmeldi eskiden herşey aramızdaki. Canım benim sevgilim var ama ben evlilik konusuna yanaşamıyorum hatta benim çalışcağım ile tayinini aldırcaktı 3 gün önce sen gelme istersen dedim kendi başka istediği il vardı oraya aldır dedim aslında çok seviyorum onu ama korkuyorum babamla tanıştırdığımda ailemle yani beni küçük düşürürlerse diye birde ya ileride sırayla bakalım hepimiz derse benim kardeşler kabul etmez eminim bende onu mecbur bırakamam diye uzak duralım istedim :KK43: nasıl yolu yordamı var bu konuların bilmiyorum ki çıkmazda gibiyim evlenmeyi çok istiyorum ama i temeye bile dilim varmıyor hakkım yokmuş gibi geliyor :KK43:

Babam anneme bakıyor hakkını yiyemem ama ona da bakıp bağırıyor, saatler sonra espri yapıyor sonra yine aynı yani. Annem ben takmıyorum diyor ama ben takıyorum valla elimi kolumu annem bağlıyor yoksa bu huzursuz ortamda kalmazdım hiç

Back