Yok canım. Benim nice arkadaşlarım var sınırsızı 60-70 GB sömüren.
Faturada gecikme falan olmuştur belki.. Adı üzerinde sınırsız. Sanmam
Onun sanırım bahsettiği ve yanlış anladığı AKK uygulaması yani adil kota kullanımı belli bir kullanımdan sonra hızı düşürüyorlar.
Benim bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla telekom sömürebildiğine böyle ücretler yansıtıyor. Yani herkste görülen bir olay değil.
Arkadaşın gidip telekoma itiraz etseydi keşke.
Hatta kotayı uçarcasına kullanan (70-80 GB) kişilerin hızı düşürülüyor diye biliyorum. Ama ek bir ücret yansıtamazlar.
Bu tür kampanyalarda genellikle mantık şudur. İnterneti sınırsız yapan kişinin kullanabileceği en yüksek kota hesaplanır. (atıyorum 40 GB )
Zaten sınırsız interneti belli bir ücretle verme nedenleri de bu. Bir insan ne kadar kullanabilir ki mantığı.
Vergilerdi şuysuydu buysuydu zaten senden ondan bundan bu sınırsızın parasını çok rahat çıkarıyorlar.
Ha Şu 40 GB lik olağan kotanın üstüne çıkılırsa da kullanıcının hızı düşürülür, kullanım azaltılır.
Benim 70-80 GB kullanan arkadaşlarım var. Hızları bi zamandan sonra düşüyor. Ama şimdiye kadar hiç bir fatura yansıdığı söylenmedi.
Bir oyun ne kadar tutabilir ki en fazla 7-8 GB. Sende sorun oluşturacağını sanmıyorum.
İndirdiğim partlar 200.00 MB 14 tane falan indirdim daha tamamlamadım bi sorun olurmu sence şimdi indirdiğime bakarsak 200.00 MB den 14 tane falan
1Gb = 1024 MB dir. Bu da 3 Gb'ye falan denk gelir.
Dediğim gibi sınırsızda kota aşım olayı olacağını hiç zannetmiyorum.
70-80 GB kullananlar var ki onlrın bile sadece hızı düşürülüyor. Senin kullanacağın 10 GB bile kuş kadar kalır.
Sınırsız internet demek, sınırsız yani limit yok demek sömür sömürebildigin
kadar.
belli bir kota aşıldığında sadece hızınız düşürülüyor.
Merhaba, komik gelebilir ama bişey sorucaktım arkadaşımla konuşuyoduk internetini kota sınırını aştığı için kapattırdıklarını söyledi bende sınırsız alsaydınız keşke dedim bana sınırsızdı zaten sınırsızdada kota aşılıyor dedi aklıma takıldı ben bu bişeyler indircektim internetim sınırsız kotayı aşma durumu olabilirmi ?
Yani indirebilirim istediğim kadar sorun olmaz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?