Sinovac sonrası adet gecikmesi

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
968
1.691
63
Kızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık 🙄

Güncelleme : gecikmenin 14.günü adet söktürücü masajla adet oldum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık 🙄
Yeşil Çay içebilirsiniz
Bu arada ben de iki doz sinovac oldum,2.sini yeni oldum ve adetimin sanki gecikmeye gireceğini hissediyorum.Normalde 2-3 gün erkene gelir,bu durumda bugün yarın başlamalı, bakacağız

biontech le ilgili adet düzeni değişmesi, meme büyümesi gibi haberler okumuştum ama sinovac hakkında bir fikrim yok açıkçası. ben adet zamanı adaçayı içerim, iyi gelir ama adet olmasına yardımcı olur mu bilemedim. dahada gecikirse bi doktora görünün bence, tarih olarak denk gelen kist vb olabilir. kendi vücudunuzu siz bilirsiniz tabi ama aşıdanmış deyip başka ihtimalleri gözardı etmemek lazım.

İlk doz Biontech aşısı olduğumda benimde 11-12 gün kadar gecikti. İlk 2 günde çok az kanama gelmişti. Dün 2. doz oldum ve aynı gün regl oldum. Hamilelik şüpheniz yoksa 1 hafta daha bekleyin hala olmazsanız kontrol için doktora gidersiniz.

biontechde çok duydum bu sorunu yaşayanı ama sinovacda duymamıştım. bir doktora görünün belki başka bir etken vardır. il değiştirsem hava değişimi şu bu derken hep sapar benim. tatile falan gittiyseniz o da etkilemiş olabilir. adaçayı iyi bir adet sökücü diye biliyorum.

Sağlık çalışanıyım ondan erken aşı oldum. İlk aşımı Şubat'ta ikinci aşımı Mart'ta oldum. Bu arada olduğum aşı sinovac . Bende genelde adet düzensizliği var. Ciddi bir düzensizlik var ilaç kullanmadan adet olmuyordum.28 yaşındayım şimdiye kadar böyle anormaldi. Bu son üç aydır adetlerim düzenli. Hadi hayırlısı diyeyim.

biontech le ilgili adet düzeni değişmesi, meme büyümesi gibi haberler okumuştum ama sinovac hakkında bir fikrim yok açıkçası. ben adet zamanı adaçayı içerim, iyi gelir ama adet olmasına yardımcı olur mu bilemedim. dahada gecikirse bi doktora görünün bence, tarih olarak denk gelen kist vb olabilir. kendi vücudunuzu siz bilirsiniz tabi ama aşıdanmış deyip başka ihtimalleri gözardı etmemek lazım.
Meme buyutuyorsaa 3.de olurum😂😂😂 2 doz biontech oldum günü gününe geldi.

Regl için de kiraz sapı çayı öneririm.

Bı hafta gecikme uzun süre değil. Şuan biseyler icmenize gerek yok. Rahat değilseniz doktora gidin. Önce gebelik testi yapılır. Yoksa söktürücü ilaç verilir zaten. Bu kadar sıcakta adet düzensizliği olabilir. Bazen gebelik hemen belli olmuyor. Kan testi mi yaptınız. Evde idrar testi mi

Ilk doz sinovactan sonra tam hatırlamıyorum ama 28 gun falan geciktim. Adet söktürücü hap ve masaj ile adetim geldi. Ikinci doz sinovactan sonra da ayda 2 kere regl olmaya basladim. Doktora gidecegim. Hap hormonlarimi bozdu sanirim.

Back
X