Sinovac sonrası adet gecikmesi

Bunun aşı ile alakası olduğu garanti mi?
Başka sebeblerde olabilir.
Ben iki doz biontech vurundum
Adet sıkıntısı yaşamadım hiç.
Aşının böyle etkileri olduğunu okumuştum. Tabi başka etkennlerde olabilir ama gebelik de olmadığı için aşıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum şu anlık.

Bı hafta gecikme uzun süre değil. Şuan biseyler icmenize gerek yok. Rahat değilseniz doktora gidin. Önce gebelik testi yapılır. Yoksa söktürücü ilaç verilir zaten. Bu kadar sıcakta adet düzensizliği olabilir. Bazen gebelik hemen belli olmuyor. Kan testi mi yaptınız. Evde idrar testi mi
İdrar testi yaptım ama zaten korunmasız ilişki yaşamadım. İçim rahatlasın diye yaptım sırf. Bi kaç gün sonra tekrarlarıö sanırım

Ilk doz sinovactan sonra tam hatırlamıyorum ama 28 gun falan geciktim. Adet söktürücü hap ve masaj ile adetim geldi. Ikinci doz sinovactan sonra da ayda 2 kere regl olmaya basladim. Doktora gidecegim. Hap hormonlarimi bozdu sanirim.
28 gün mü 😳 inşallah okadar gecikmez ya hiç bir belirtim de yok şuanlık 🤦‍♀️

Kızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık 🙄
Benimde temmuz'da aynısı oldu fakat yoğun stres nişan atma işten istifa vs bir sürü sıkıntı yüzünden oldu. Kadın doğum doktoru tarlusal isminde bi ilaç verdi 5 günün sonunda regl oldum tabi doktora danışarak kullanmakta fayda var

Kızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık 🙄
2 doz sinovac oldum hiç etkilemedi

Ben de sinovac oldum, ilk dozdan sonra da ikinci dozdan sonra da ciddi bir gecikme yaşadım. Normalde senelerdir 28. Günde olurum, ama aşıdan sonra 35. Güne sarktı. 3 aydır düzenim böyle maalesef. Hatta kistten şüphelenmiştim ama konuyu görünce rahatladım, demek benim gibi sinovactan bu şekilde etkilenenler de var.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama aşı sonrası menopoza girenler olmuş tanıdıklarımdan. Doktor aşıdan olduğunu söylemiş

İkinci dozdan sonra benim iki gün gecikti. Ben aşı yaptırdıktan sonra normalden kosa sürmesi gibi bir durumla karşılaştım. Ama stresli bir dönemdeydim. Hangisi etkiledi tam bilemiyorum. Yavaş yavaş literatüre geçecek böyle sonuçlar da.

Back
X