- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Arkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticimebenden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde patladım. Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular demekki neymiş diş göstermek lazımmış
süper bir kamu spotu sinsi eltisi olanlara örnek niteliğindeArkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticimebenden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde patladım. Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular demekki neymiş diş göstermek lazımmış
Hemde ne örneksüper bir kamu spotu sinsi eltisi olanlara örnek niteliğinde
ne demiş atalarımız kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezAlsın,yapsın,giysin.
Hatta daha iyisini,en güzelini alsın cidden dert mi?
Hani eltim yok da cidden merak ediyorum,çok mu önemli bir sıkıntı bu?
Hımm...Valla olmadığı için bence bu kadar rahat konuşuyorsun. .. benimde umrumda değil kimin ne giydiği ne aldığı. Ama kendisi kıskançlıkta Nirvana yapmış bi insan. Herkeside kendisi gibi kıskanç zannediyo
Napalım canım ya kahvaltımızıda yaparız derdimizide dökerizEleminizi kederinizi döktüğünüze göre gidin kahvaltı yapın bence bu zaferi kutlayın.
Haydi kızlar bu şahane örnekten sonra eltilere hücum kk de yıllardır bu çözüme kavuşmayı bekliyordu[/QUOT evet napıyomuşuz elti lere çemkiriyomuşuz
elemtere fiş kem gözlere şişEleminizi kederinizi döktüğünüze göre gidin kahvaltı yapın bence bu zaferi kutlayın.
Doğrudur bilemicem.ne demiş atalarımız kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez
bir eltin olsaydı bir nebze anlayabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?