SİNSİ ELTİM :( KISKANÇ İKİYÜZLÜ ELTİM :(

Doğrudur bilemicem.
Ben de aksine eltim olaydı kendi adıma daha iyi olurdu diye düşünürdüm hep.
Tek olmak da kolay değil.
Ama abinin evlenmeye hiç niyeti yok sanırım.
valla karşına iyi biri gelirse olur olmasına da karakteri bozuk biri gelirse anlarsın

zor

konu sahibesini anlıyorum anlamasına da anlattığı olaydaki derdi çözemedim neden bdv ye açmış

çözüme ulaştırdığına göre

keşke müjdeli haberler kısmına filan açsaydı

Eltim var hatta konuşmuyorum, hiç bir zaman yaptığı pisliklere karşılık vermedim kıskançlıkları laf sokmaları hep havada kaldı, hiç ses bile etmeden direk hayatımdan çıkardım, kaynım noluyo niye karımla konuşmuyorsun dediğinde de direk senin karını sevmiyorum ve evimde istemiyorum, sen ve çocukların istediğiniz zaman buyrun gelin ama o benim evime giremez dedim olay bitti illa kavga etmeye gerek yok baktın anlasamicagin bir karakter sessizce ilisigini kes...
Not: ben eğer fırsat versem çok seviyesizce kavga edecek bir karakter, kvye saldırmıştı ordan biliyom.. kp de haddini bildirdi tabi

Ya doğrudur inan ben de yaşamadan bilemem.
Ama ben hala neylerini kıskanıldığını merak ediyorum...

Acemilik canım yaaaa bir de kaynanasını görümceler in aralarından konuşup yüzlerine gülmedi yok mu... riyakaaar

Sonradan görmüş, ailesinin durumu yokmuş, kocasinda görmüş oyle mi?valla siz onuda gormemissiniz yazık. Bu cümlenizden sonra insani değer yargilarinizin düzgün çalışmadığına kanaat getirip,elti için ne derseniz deyin;sizin kıskanç kötü ve fena bir insan olduğunuza karar verdim.dava bitmiştir. Çok Görgülü baaayan

Ya doğrudur inan ben de yaşamadan bilemem.
Ama ben hala neylerini kıskanıldığını merak ediyorum...
çeşit çeşit insan çok işte kimisi eşinin ailesinin o eltiye gösterdiği muameleyi

kimisi evindeki eşyasını eşiyle arasındaki ilişkinin iyi olmasını(mesela o eltinin koca odun diğerinin ki karısına düşkün )
bunu bile çekememezlik haline dönüştüren insanlar var
böyle insanlarla görüşmemek mesafe koymak en iyisi en güzeli

Arkadaşım benim neler yaşadığını bilemezsin. Evet ben gayet Görgülü olduğumu düşünüyorum. Annemden babamdan gerekli Görgüyü ve terbiyeyi aldım. Ben böyle terbiyesizlikler görgüsüzlükler karşısında neler yaşadım kimse bilemez. Eşimle bile aram bozuldu benim. Bunu yapmaya kimin hakkı var SAYIN ÇOK BİLMİŞ BAYAN... BURDA KİMİN NE YAŞADIĞINI BİLMEDEN KAVAL YORUMLAR YAPMAYIN.

Benimki terleme değildi arkadaşlar birden sinir patlaması. Ve herkesin içinde. Kimse benden böyle bi davranış beklemiyodu. Ve o olaylardan sonra süt dökmüş pisiiiiileeerrrr

Burda hayatınızın Herseyini bilip ince ayrıntılara kadar, öyle yorum yapacaksak,niye bir parça konu yazıp, yorum istiyorsunuz? Anlamıyorum bende hemen bilemezsin moduna geciyorsunuz:)eleştiri istemiyorsan konu açma cnm.ben orda okuduğum kadar yorumlarım. Banane senin diğer ayrıntılarından. Muneccinmiyim ben?ne bileyim yazdıkların disindakileri? Ne yazdıysan ona yorum yaptım. Evet çok bilmisim.ama sen bilememissin .ayrıca hepimiz illaki bişeyler yaşıyoruz.bende neler yaşadım. Ama eltim ve kv için yinede böyle konusmadım. Demekki bana göre de görgü buymus cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…