- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Aynen canım soktuğu laflar içinde kalıyo şimdiAldığı sattığı önemli değil de laf sokuyorsa haddimi bildirmek lazimmis zaten.
valla karşına iyi biri gelirse olur olmasına da karakteri bozuk biri gelirse anlarsınDoğrudur bilemicem.
Ben de aksine eltim olaydı kendi adıma daha iyi olurdu diye düşünürdüm hep.
Tek olmak da kolay değil.
Ama abinin evlenmeye hiç niyeti yok sanırım.
Napalım canım ya kahvaltımızıda yaparız derdimizide dökeriz
Ya doğrudur inan ben de yaşamadan bilemem.valla karşına iyi biri gelirse olur olmasına da karakteri bozuk biri gelirse anlarsın
zor
konu sahibesini anlıyorum anlamasına da anlattığı olaydaki derdi çözemedim neden bdv ye açmış
çözüme ulaştırdığına göre
keşke müjdeli haberler kısmına filan açsaydı
Acemilik canım yaaaavalla karşına iyi biri gelirse olur olmasına da karakteri bozuk biri gelirse anlarsın
zor
konu sahibesini anlıyorum anlamasına da anlattığı olaydaki derdi çözemedim neden bdv ye açmış
çözüme ulaştırdığına göre
keşke müjdeli haberler kısmına filan açsaydı
çeşit çeşit insan çok işte kimisi eşinin ailesinin o eltiye gösterdiği muameleyiYa doğrudur inan ben de yaşamadan bilemem.
Ama ben hala neylerini kıskanıldığını merak ediyorum...
havai fişekler senden artıkBende onu diyorum nasıl alt ettin ama elticiğini
Kutlamalar başlasınnnn
Arkadaşım benim neler yaşadığını bilemezsin. Evet ben gayet Görgülü olduğumu düşünüyorum. Annemden babamdan gerekli Görgüyü ve terbiyeyi aldım. Ben böyle terbiyesizlikler görgüsüzlükler karşısında neler yaşadım kimse bilemez. Eşimle bile aram bozuldu benim. Bunu yapmaya kimin hakkı var SAYIN ÇOK BİLMİŞ BAYAN... BURDA KİMİN NE YAŞADIĞINI BİLMEDEN KAVAL YORUMLAR YAPMAYIN.Sonradan görmüş, ailesinin durumu yokmuş, kocasinda görmüş oyle mi?valla siz onuda gormemissiniz yazık. Bu cümlenizden sonra insani değer yargilarinizin düzgün çalışmadığına kanaat getirip,elti için ne derseniz deyin;sizin kıskanç kötü ve fena bir insan olduğunuza karar verdim.dava bitmiştir. Çok Görgülü baaayan
Benimki terleme değildi arkadaşlar birden sinir patlaması. Ve herkesin içinde. Kimse benden böyle bi davranış beklemiyodu. Ve o olaylardan sonra süt dökmüş pisiiiiileeerrrr
Ah canım benim ya bende böyle olsun istemezdim insanlarla yüz göz olMayı hiç sevmem ama insanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki ne olup bittiğini anlamıyosunIyi yapmissin . Bazilari bunu hakediyor.
Burda hayatınızın Herseyini bilip ince ayrıntılara kadar, öyle yorum yapacaksak,niye bir parça konu yazıp, yorum istiyorsunuz? Anlamıyorum bende hemen bilemezsin moduna geciyorsunuz:)eleştiri istemiyorsan konu açma cnm.ben orda okuduğum kadar yorumlarım. Banane senin diğer ayrıntılarından. Muneccinmiyim ben?ne bileyim yazdıkların disindakileri? Ne yazdıysan ona yorum yaptım. Evet çok bilmisim.ama sen bilememissinArkadaşım benim neler yaşadığını bilemezsin. Evet ben gayet Görgülü olduğumu düşünüyorum. Annemden babamdan gerekli Görgüyü ve terbiyeyi aldım. Ben böyle terbiyesizlikler görgüsüzlükler karşısında neler yaşadım kimse bilemez. Eşimle bile aram bozuldu benim. Bunu yapmaya kimin hakkı var SAYIN ÇOK BİLMİŞ BAYAN... BURDA KİMİN NE YAŞADIĞINI BİLMEDEN KAVAL YORUMLAR YAPMAYIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?