SİNSİ ELTİM :( KISKANÇ İKİYÜZLÜ ELTİM :(

konu sahibi eşim bitanedir diyosun görümceler de karışmıyor kayınvalide konusuna girmediğine göre orda da sıkıntı yok elti de dış kapnın dış mandalı artık idare edicen

derdinize çareyi kendniz bulmuşsunuz ne için konu açıldı anlamadım.Aferin iyi yapmışsın dememiz içinmi

Merak ediyorum eltiler mi daha tehlikeli görümceler mi diye.Belki bir de kayınvalideler eklenebilir

Hadi kardeşim işine o olmayan Görgünü de al işine bak SAYIN UKALA

Hadi kardeşim işine o olmayan Görgünü de al işine bak SAYIN UKALA

Kimlerden yorum istiyorsun tam olarak? İçerik ne olsun

Ayrıca söylemeden edemicem bir insanın ailesinin fakir olması ayıp değil yoksa yoktur görmediyse görmemistir

ben ortada bir dert göremedim ee ozaman ne diye konu açarsınız derdinizi kendiniz halletmişsiniz

Atıyorum mutfak dolabı yaptırdık annemiz geldi baktı Ayy dedi ne güzel bende yaptırayım, hiçbirimiz burda konu açıp annem beni kıskandı hemen dolap yaptırdı demeyiz, çünkü annemiz asla kıskanmamıştır olsa olsa özenmiştir begenmistir, ki zaten onun da dolaba ihtiyacı vardır

Ama aynı şeyi kv elti ya da görümce yapsa anında adı kıskandı oluyo

diş geçirmişsin ne güzel :)
demek diş geçirecek yapıda insanlar. mermere diş geçiremezsin ama hamuru dişle dur istediğin şekli verir..
şanslısın ne güzel şekillendirebileceğim bir malzeme var

Arkadaşlar eltim içten pazarlıklı kime nasıl davranacağını kimle nasıl konuşacağını iyi bilir... bense doğrucu Davut gibi herkesin yüzüne herşeyi söylerdim. Bu olaydan sonra bütün stratejisi değiştirip bende onun gibi oldum. Ve şu anda mutluyum

Aslında hersey bakış açısı,diğer sıkıntıları bilmiyoruz konuda yok, tek sıkıntı senin aldıklarını alması ne bileyim giydiklerini giymesi falansa bundan onore olmalısın bence, demek ki senden feyz alıyo, beğeniyo tarzını,hersey kıskançlık olmak zorunda değil, seni beğeniyo olabilir, cok eleştiri gizli hayranlıktır derler

Görümcem beni kıskandı hamile kaldı diyen vardı, çocuk bu yaa ömrü villa sorumluluk
Benim eltimde beni kiskanip hamile kaldi...
Hemde kendisi icin tehlikeli oldugu ve birden fazla kronik hastaligi oldugu halde...
Bende cok sasiyorum bir kizim var birdaha kardes istermiyim hic bilmiyorum kadinin askere gidecek oglu onsekiz yasinda kizi varken sirf ben ve be egim gozde olmasin kv kp ve diger aile uyeleri benim bebegimi sevmesin benim bebegimin yolunu gozlemesin diye gebe kaldi...
Suradan biliyorum ki neden bu kadar hastalik i inde bir bebek planladin dendiginde bir cevap veremedi...
Dogumda cok badireler atlatti.
Benim icin drum stabil beni engelleyen bisey yok ki cocuga da o.bakiyor evinede beni ilgilendiren bi durum yok ben evimdeyim ama eltimdeki bu his beni urkutuyor...
Mesela balayina bende gidicem diye ortami germesi, esim bana pelus oyuncak aldig icin sabahin ilk isiklariyla oglunu oyuncak almaya yollayip esim de bana bunu aldi demesi kaynimin oyuncagi gorup bu ne nebehat nerden cikti dedigini kulaklarimizla duyduk hamile oldugumu duyunca surat asip aglamasi tum bunlar beni tedirgin eden iste.
Yoksa kiskanmis yapmis banane beni hic baglamiyor

Bide simdi senin bebek deri ayakkabi giydi benimkide giyecek seninkinin yuruteci fisherprice gidin ondan bulun benimki konustu seninki yurudu hele hele yaristirmasi beni bayiyor.
Surekli kg yaristirmaya calisir offf off dus yakamdan cok sik arar agzimi arar ve beni uzen seyler uzerinden vurur ailemin uzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…