- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından
Annemden babamdan gerekli Görgüyü ve terbiyeyi aldım
konu sahibi eşim bitanedir diyosun görümceler de karışmıyor kayınvalide konusuna girmediğine göre orda da sıkıntı yok elti de dış kapnın dış mandalı artık idare edicenArkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticimebenden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde patladım. Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular demekki neymiş diş göstermek lazımmış
Hadi kardeşim işine o olmayan Görgünü de al işine bak SAYIN UKALABurda hayatınızın Herseyini bilip ince ayrıntılara kadar, öyle yorum yapacaksak,niye bir parça konu yazıp, yorum istiyorsunuz? Anlamıyorum bende hemen bilemezsin moduna geciyorsunuz:)eleştiri istemiyorsan konu açma cnm.ben orda okuduğum kadar yorumlarım. Banane senin diğer ayrıntılarından. Muneccinmiyim ben?ne bileyim yazdıkların disindakileri? Ne yazdıysan ona yorum yaptım. Evet çok bilmisim.ama sen bilememissin.ayrıca hepimiz illaki bişeyler yaşıyoruz.bende neler yaşadım. Ama eltim ve kv için yinede böyle konusmadım. Demekki bana göre de görgü buymus cnm...
Hadi kardeşim işine o olmayan Görgünü de al işine bak SAYIN UKALA
diş geçirmişsin ne güzel :)Arkadaşlar hepinize Merhaba. .. ben 3 yıllık evliyim. Bu zamanda hala benim gibileri varmı bilmiyorum ama ben görücü usulü evlendim. Eşim bitanedir görümceler desen kendi hallerindeler... gel gelelim elticimebenden 8 yaş büyük. Ben evlendiğimde 10 yıllık evliydi. Kendi ailesinin maddi durumu kötü. Ne gördüyse kocasından görmüş.sonradan görme kısacası beni hep kıskandı. Ben ne aldıysam hep bi fazlasını alıp nispetler yaptı. İnceden inceden Şakayla karışık laflar soktu. Hep sustum. Geçen yıl kocasına da kendisinde patladım. Bu kez susamadım.ve şu anda bırakın laf sokmayı kuzu oldular demekki neymiş diş göstermek lazımmış
Söze gerek yok.şu cumlelerinle kendini ortaya koydun zaten iyi günler cnm...Hadi kardeşim işine o olmayan Görgünü de al işine bak SAYIN UKALA
Benim eltimde beni kiskanip hamile kaldi...Görümcem beni kıskandı hamile kaldı diyen vardı, çocuk bu yaa ömrü villa sorumluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?