- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Benim eltimde beni kiskanip hamile kaldi...
Hemde kendisi icin tehlikeli oldugu ve birden fazla kronik hastaligi oldugu halde...
Bende cok sasiyorum bir kizim var birdaha kardes istermiyim hic bilmiyorum kadinin askere gidecek oglu onsekiz yasinda kizi varken sirf ben ve be egim gozde olmasin kv kp ve diger aile uyeleri benim bebegimi sevmesin benim bebegimin yolunu gozlemesin diye gebe kaldi...
Suradan biliyorum ki neden bu kadar hastalik i inde bir bebek planladin dendiginde bir cevap veremedi...
Dogumda cok badireler atlatti.
Benim icin drum stabil beni engelleyen bisey yok ki cocuga da o.bakiyor evinede beni ilgilendiren bi durum yok ben evimdeyim ama eltimdeki bu his beni urkutuyor...
Mesela balayina bende gidicem diye ortami germesi, esim bana pelus oyuncak aldig icin sabahin ilk isiklariyla oglunu oyuncak almaya yollayip esim de bana bunu aldi demesi kaynimin oyuncagi gorup bu ne nebehat nerden cikti dedigini kulaklarimizla duyduk hamile oldugumu duyunca surat asip aglamasi tum bunlar beni tedirgin eden iste.
Yoksa kiskanmis yapmis banane beni hic baglamiyor
Ohhh.
İşte sizin Eltide hak ediyor bir güzel kavgayı.
Ama size tavsiyem esinizle olan hiçbir sıkıntınızı anlatmayın ne ona ne de onun kulağına götürecek kimselere.
Çok mutluyum imajı cizin, ona en büyük ceza bu olur
Benim eltimde beni kiskanip hamile kaldi...
Hemde kendisi icin tehlikeli oldugu ve birden fazla kronik hastaligi oldugu halde...
Bende cok sasiyorum bir kizim var birdaha kardes istermiyim hic bilmiyorum kadinin askere gidecek oglu onsekiz yasinda kizi varken sirf ben ve be egim gozde olmasin kv kp ve diger aile uyeleri benim bebegimi sevmesin benim bebegimin yolunu gozlemesin diye gebe kaldi...
Suradan biliyorum ki neden bu kadar hastalik i inde bir bebek planladin dendiginde bir cevap veremedi...
Benim icin drum stabil beni engelleyen bisey yok ki cocuga da o.bakiyor evinede beni ilgilendiren bi durum yok ben evimdeyim ama eltimdeki bu his beni urkutuyor...
Mesela balayina bende gidicem diye ortami germesi, esim bana pelus oyuncak aldig icin sabahin ilk isiklariyla oglunu oyuncak almaya yollayip esim de bana bunu aldi demesi kaynimin oyuncagi gorup bu ne nebehat nerden cikti dedigini kulaklarimizla duyduk hamile oldugumu duyunca surat asip aglamasi tum bunlar beni tedirgin eden iste.
Ah kuzum çok iyi anlıyorum seni. ... benim hala çocuğum yok onunda var. Ben evlendikten sonra kadında bir çocuk yapma isteği doğdu nedense... bir defasında hele senin bi olsun ben öyle yaparım dediBenim eltimde beni kiskanip hamile kaldi...
Iyi yapmissin birdahada sesini cikaramazAh canım başardım ama beni öyle bir noktaya getirdiler ki.... resmen kendimi kaybettim.
Pardon da ne alakası var bu benim ağız alışkanlığı bi sözüm... bence böyle kötü düşünerek asıl siz çirkefsiniz bayan çirkefKonu sahibi muhataplarin kuzu olması senin ciddiye alınmayacak biri olmadan, çirkefe bulaşmak istememelerinden kaynaklanabilir. Kıskançlık her kelimelinizden okunuyor. Kafanızı başka şeylere yöneltin size tavsiyem
Hayır başlarda bir abla gibi seviyordum. İyilikleride olmuştur. Ama kadın zamanla beni kabullenmek oldu. Aman onun işidir zor tek gelinken ben çıkıverdim ortayaIyi yapmissin birdahada sesini cikaramaz
Cevap veremedi mi vermedi mi, neden cevap vermek zorunda olsun ki, ben ve bebeğim gözde olmasın lafı sence de abartı değil mi, ikiniz de şehzade doğurmadinız, ki onun da zaten çocuğu varmış cocuk büyüdü diye sevilmeyecek mi, açıkçası bu anlattıkların bence olaya kendi bakış açın,biri bana neden 2.çocuğu yaptın dese ben de cevap vermem istersem 3.yü de yaparım neden seks yapıyorsunuz demek gibi bu
Ah kuzum çok iyi anlıyorum seni. ... benim hala çocuğum yok onunda var. Ben evlendikten sonra kadında bir çocuk yapma isteği doğdu nedense... bir defasında hele senin bi olsun ben öyle yaparım dedine arkadaş benim bekliyosun sen çocuk yapmak için. Yapıyorsan yap...
Bu gorusunuze bende katiliyorum...
Banada sorsalar size ne derim...
Bu soruyu ben sormadim, kalabalik bir ortamda konusuldu ilk once esim istedi dedi muhabbet uzadikca yanlislikla oldu dedi sonra dr hastaliklarin iyilesir dogum yaparsan dedi vs...
Oturup kalkarken off pofff diyordu cok bulantim var diyordu sikayet ediyordu bu nedenle millet sordu oglun askerdeyken kronik astim, kronik fitik kronik nefes darligi varken neden yaptin diye konunun muhatrabi tabi ki ben degilim.
Sehzade dogurma konusuna gelince eltimin fikrini size soyledim bu yuzden dogum yapti diye aklindaki buydu...
Lohusa depresyonu gecirdigimde hep biz mi cekicez azda sen cek diyen biri oldugu icin.
Gogislerim yara oldugunda aman emzirmeeee sakinnn diye tel da taciz eden biri ona dr demis emzirmek hic iyi degilmis.
Ben bu kadindan tirsiyorum
ha siz muhalefet edersiniz orasi cok ayri sizin tercihiniz.
Kalbi pis insanlar böyle oluyormuş demekkiAlt metin: "Ben çok sinsi ikiyüzlü bir kadınım yaaaa...Evlendiğimden bugüne kadar da eltimi kıskandım hep...Benden güzel zengin ailede seviliyor daha eski filan...Ben de napayım napayım dedim devamlı görüp kıskanmaktansa uyduruktan bir kavga çıkardım, artık görmüyorum onu, içim rahat hohohoho"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?