SİNSİ ELTİM :( KISKANÇ İKİYÜZLÜ ELTİM :(

Ne kadar kendini beğenmiş, ne kadar övünmeyi seven ve inşaları aşağılayan birisiniz siz. Yok ailesinden görmemiş de kocasından görmüş de siz ne alsanız daha fazlasını almış da alsın ne var. İnsanın ailesinin maddi durumunun kötü olması onun suçu mu ayrıca koca evinde rahat ettiyse ne güzel sevinmeniz lazım onun adına aynı durumda siz de olabilirdiniz. Hayır elle tutulur bir şey de yok sadece o daha fazla aldı yok laf soktu alttan. Çok yakışıksız şeyler. Özenmiş almış yani asıl fesat olan onu kıskanan sizsiniz bence siz laf deyince kuzu olmuşlarmış bak sen o zaman kayınbiraderin adam değilmiş karısına laf söyletmiş.

Ohhh.
İşte sizin Eltide hak ediyor bir güzel kavgayı.
Ama size tavsiyem esinizle olan hiçbir sıkıntınızı anlatmayın ne ona ne de onun kulağına götürecek kimselere.
Çok mutluyum imajı cizin, ona en büyük ceza bu olur

"Kaval yorumlar yapmayın" ne demek konu sahibi. Yok hani biz böyle şeylerin en anlama geldiğini bilmiyoruz maşallah siz çok görgülü terbiyeliymişisiniz de böyle avam kelimeleri nereden biliyorsunuz o zaman merak ettim hayatımda duymadım yani kusura bakmayın bence eltinize yürüyen sizsiniz elle tutulur bir şey bile anlatamıyorsunuz.

Hic muhattap olmam..
Nasilsin derse yarim agiz iyiyim diyorum korkuyorumda ne yalan soyleyim sarilirken belimi sikip kg almisdin diyo :)

Cevap veremedi mi vermedi mi, neden cevap vermek zorunda olsun ki, ben ve bebeğim gözde olmasın lafı sence de abartı değil mi, ikiniz de şehzade doğurmadinız, ki onun da zaten çocuğu varmış cocuk büyüdü diye sevilmeyecek mi, açıkçası bu anlattıkların bence olaya kendi bakış açın,biri bana neden 2.çocuğu yaptın dese ben de cevap vermem istersem 3.yü de yaparım neden seks yapıyorsunuz demek gibi bu

Ah kuzum çok iyi anlıyorum seni. ... benim hala çocuğum yok onunda var. Ben evlendikten sonra kadında bir çocuk yapma isteği doğdu nedense... bir defasında hele senin bi olsun ben öyle yaparım dedi ne arkadaş benim bekliyosun sen çocuk yapmak için. Yapıyorsan yap...

Konu sahibi muhataplarin kuzu olması senin ciddiye alınmayacak biri olmadan, çirkefe bulaşmak istememelerinden kaynaklanabilir. Kıskançlık her kelimelinizden okunuyor. Kafanızı başka şeylere yöneltin size tavsiyem

Ablanızla aynı zamanda hamile kalsanız kıskandı mı diceksiniz yahu, erkeklerde yok şöyle düşünceler, bizim deli olduğumuzu düşünüyolardır heralde

Kadınlarda böyle bir silsile var,bunun bilimsel bir açıklaması da var, hamile ya da emziren bir kadın bazı hormonlar salgılıyor ve bu da etrafındaki diğer doğurgan kadınlara üreme sinyali gönderiyor, soy devamlılığı sağlama adına olan birsey

Herkes istediği zaman çocuk sahibi olabilir,burda gebelik takvimleri gördükçe ben de 2.yi düşünüyorum,hiç tanımadığım insanları hayatları kıskanıyor muyum yani

Konu sahibi muhataplarin kuzu olması senin ciddiye alınmayacak biri olmadan, çirkefe bulaşmak istememelerinden kaynaklanabilir. Kıskançlık her kelimelinizden okunuyor. Kafanızı başka şeylere yöneltin size tavsiyem
Pardon da ne alakası var bu benim ağız alışkanlığı bi sözüm... bence böyle kötü düşünerek asıl siz çirkefsiniz bayan çirkef

Bu gorusunuze bende katiliyorum...
Banada sorsalar size ne derim...
Bu soruyu ben sormadim, kalabalik bir ortamda konusuldu ilk once esim istedi dedi muhabbet uzadikca yanlislikla oldu dedi sonra dr hastaliklarin iyilesir dogum yaparsan dedi vs...
Oturup kalkarken off pofff diyordu cok bulantim var diyordu sikayet ediyordu bu nedenle millet sordu oglun askerdeyken kronik astim, kronik fitik kronik nefes darligi varken neden yaptin diye konunun muhatrabi tabi ki ben degilim.
Sehzade dogurma konusuna gelince eltimin fikrini size soyledim bu yuzden dogum yapti diye aklindaki buydu...
Lohusa depresyonu gecirdigimde hep biz mi cekicez azda sen cek diyen biri oldugu icin.
Gogislerim yara oldugunda aman emzirmeeee sakinnn diye tel da taciz eden biri ona dr demis emzirmek hic iyi degilmis.
Ben bu kadindan tirsiyorum
ha siz muhalefet edersiniz orasi cok ayri sizin tercihiniz.

Cocuk yapar yapmaz beni ilgilendirmez..
O evibde cocuguna bakiyor beni ilgilendiren bisey yok.
Vurada bahsettigim kadinin benimle rekabete girmek icin bilhassa yaptigi seydi..
Ben rahatsiz oluyorum o kadindan ya

Niye tırsıyosun ne yapabilir ki sana

Alt metin: "Ben çok sinsi ikiyüzlü bir kadınım yaaaa...Evlendiğimden bugüne kadar da eltimi kıskandım hep...Benden güzel zengin ailede seviliyor daha eski filan...Ben de napayım napayım dedim devamlı görüp kıskanmaktansa uyduruktan bir kavga çıkardım, artık görmüyorum onu, içim rahat hohohoho"

Arkadaşlar ben başka birşeyden bahsediyorum: bakış açısı

Ablanız aynı dönem hamile kalsa belki hoşunuza bile gider aman aynı doktora gidelim birlikte alışveriş yapalım diye,ama eli olunca görümce olunca kıskandı oluyo adı, bu hayatı zorlaştıran bir bakış açısı, ha adamın size fiziki bir zararı vardır görüşmeyin, misal biz kovulduk evlerinden görüşmüyoruz

Kalbi pis insanlar böyle oluyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…