seni buldumcuk olarak görüyorlar işte. '' fanusa koy o zaman '' diyen bıle olmustur hatta :=)
aman boşver yaaa.. sen bebegını koruyorsun dogal olarak.
onlar bırak ıster agızlarıyla isterlerse kıçlarıyla gulsunler.. sen de öyle bişi olursa hemen sokarsın lafı '' hayırdır, açıkta bişi mi var? '' diye
böylelerını adam yerıne koymayacaksın pek. agzından öpme dıyorsan öpmeyecek
kısa ve net
Tabiki bebek dudaktan opulmez ama seninde kendını törpulemen lazım..tepkilerin çok fevri,yıpranırsın..
Tabiki bu bahsettiğin iki seyde çocuğu ordan uzakklastırman doğal ama her şeyden sakınma bebeğini..bırak bağısıklıgı guclensin..sen sakındıkca hastalanır
Çok kalabalık ortamlarda bulunmayın. .
İnsanlar çok anlayışsız. .
aynısını görümceme dıyorlardı çünküAaa evet nerden bildiniz :) fanusa koy dediler...
3 kez
tatli tatli uyardim en son sert uyardim tam kustu rahatladim derken yine opmeye kalkti...
Zaten bukadar tepki verdigim icin 1 kez opebildi agzindan ...
En sonunda delirtti beni
aynısını görümceme dıyorlardı çünkü
çocuğun midesi bulanıyor demek ki. ınsana bır kere dersın, alınır üzerine bır daha yapmaz. ama kadın anlamıyor belli.
hem mıkrop kapar bebik
iyi yapıyorsun.
ayrıca o kadına gıcıksın bıraz sanki bana öyle geldı
rahatsızlıgınızı bılıyorlar ve bılerek yapıyorlarsa affedılır bır yanı yok bence.
kızamık olan cocugu alıp bebeklı yere gelen kısıde dangalaklık kusura bakmayında..
umarım tedavınızı goruyorsunuzdur.. cocuk konusunda cok korumacı da olmanızda ıyı degıl.. kendınızı gectım cocuk ıcınde ılerde sıkıntı olur.. ne kadar neden koruyabılırısnız kı. okul cagına geldıgınde en ufacık enfeksıyondan cok etkılenır mazallah..
belki biraz abartıyor olabilirsin. kadın agzından falan öpmese pek sorun yok aslında bana göre.Aslinda gicik vs olmuyorum...
Gicik olmam icin kizim aglarken bile opmeye devam etmesi yetti...
Aslinda dusunce tarzimdan oturu boyle davraniyorum.
Dusunun...
Bebeginiz agliyor cirpiniyor belli ki opulmek istemiyor o sirada en guvendigi kendini koruyacagina onandigi annesinden yardim istiyor anneye dogru atiliyor ben o sirada kadin gucenir diye gikimi cikarmasam kizimin guveni sarsilmaz mi???
Anne onu kurtarmak yerine komsu kadina sessiz kaliyor hatta aaa kizim bak teyze diye destekliyor...
Valla aslan gibi atladim gecen gun istemiyor alayim teyzecigim dedim yok illa azar istiyor iste.
Ben mi haksizim?!?!
Agizdan öpmek nedir ya :S benimde hassas oldugum konular bu nenesi dedesi öpsün tamamda (agzi haric!) yok akrabaymis konu komsuymus istemem acikcasi sapir supur öpmelerini..biraz fevri davranmissiniz ama anliyorum seni o sinirle insanin elinde olmaz bazi hareketler..arkandan gülmelerini önemseme sen yaptiginin arkasinda oldukca kim ne tepki vermis ne demis cokta önemli degil
belki biraz abartıyor olabilirsin. kadın agzından falan öpmese pek sorun yok aslında bana göre.
ama tabii annesı sensın, çocuk onda aglıyorsa
dogal olarak almak ısteyeceksın.
her ınsanın abarttıgı kısımlar vardır canım. olabilir abartıyorda olabilirsinHamile birinden bunu duyoyorsam (hormonlar malum) demek ki cidden abartiyorum.
Elimde degil
Agzindan opmek nedir ya pis midir temiz midir belli degil. Temiz bile olsa ne demek yani. Ne bilincsiz ve pis insanlar var ya. Hic abartmamissiniz. Ay ben okurken tuylerim urperdi siz yasamissiniz bir de... Gerci ben de anksiyete hastasiyim, onu belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?