Agzindan opmek nedir ya pis midir temiz midir belli degil. Temiz bile olsa ne demek yani. Ne bilincsiz ve pis insanlar var ya. Hic abartmamissiniz. Ay ben okurken tuylerim urperdi siz yasamissiniz bir de... Gerci ben de anksiyete hastasiyim, onu belirteyim
bebegın agzından opmek nedır ya
allahım ne pislik ınsanlar var
ınsanın bakmaya kıyamadıgını baskaları kemırıyor
ben olsam daha pis çemkirirmisim
Hahahah ya yok o kadari abarti olur bak ama oyle iyi anliyorum ki sevgili nioKesinlikle pis...
Bi kere tanimiyorum bile kv demin akrabasi...
Agzinda zilyon disi curuk.
Ayyyy gidip bide tel. de cemkirmek geldi icimden
her ınsanın abarttıgı kısımlar vardır canım. olabilir abartıyorda olabilirsin
annesin sonucta ve bebegının psıkolojık tarafını düşünüyorsun.
kızamık olan cocuk meselesıne gırmıyorum bile
mınıcık bebegın yanında ne işi var.
eskıden kendımı cok kasardım ; aman ınsanlar kırılmasın, yanlıs anlamasın, sabır dıyeee dıyeee sinirlerım yıprandı.İste duymak istedigim cevap
Real hayatta da bu hissinize sahip cikip aman el alem ne der diye ikilemde kalip hatta hislerinizi ve ofkenizi ortermisiniz?
Bi benmiyim duygularini ortmeden yasayan ?
Bu köyün tek delisi benmiyim?
Ne hissediyorsam oyle yapiyorum
Fiziksel hastaliklardan camurdan kirden ziyade psikolojik olarak savunuyorum...
Dedesi sevmek istiyor kizim korkup agliyor (ayda bir gidiyoruz) dedesi de ver diye israr ediyor ben bi dolasayim korkuyor diyip vermiyorum bu tuhaf geliyor onlara...
Gecende amcasi aslanimmmm diye bi bagirdi ( kizima :) )
aman ne yapiyorsun amcasi korkar dedim bu gubi.
Yada yemek istemesse yedirmiyorum uzerini degistirmek istemesse aglatmiyorum oyle
Tamam ağzından öpmesine tepki vermişsiniz neyse de sanki kızınızı çok ürkek yetiştiriyorsunuz gibi geldi bu yazdıklarınızdan. Dedesinden, amcasından bile korkması, saklanması normal değil. Siz insanlardan kaçırdıkça o da ürkekleşebilir böyle. Küçüklüğünde belki bir sorun değilmiş gibi görüjnse de yaşı ilerledikçe arkadaşlarıyla iletişiminde sorunlar çıkabilir, uyum sorunları olabilir.
açık açık öpmeyin lütfen dedim ama yumuşak bir ses tonu ile işte illa ki azar istedi azarladım zaten daha da yaklaşacağını sanmıyorumBenim de 5 aylık kızım var öyle uzaktan tanıdığım kadın bırak ağzını öpmeyi dokunmasına izin vermem. İki kelime söylerim o ağzı açık kalır. Çok net çocuğumu öpmeyin de. Ben de öptürmüyorum. Eve çocuğu görmeye geleni de önce ellerini yıkattıyorum. Haklısın sonuna kadar öptürme çocuğunu.
Bende öptürmem ya , fanusa da koyarım , el uzatanın da eline vururum ,Burhan geldi aklıma (Avrupa yakası); Elleri pis mi temiz mi belli değil. Mikroba ihtiyaç varda doğadan alsın yawrum insandan değil
ağızdan öpmek nedir yaavalla kendi yeğenimi ilk üç ay sadece kokladım ve bacağından öptüm annesi altını değiştirirken dermatit olmasın diye. millet uçmuş!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?