sinsi gulusler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oncelikle yapici elestirinizi hem kabul ediyorum hem tesekkur ediyorum.
Bunu bir uzmana danisacagim.
Korumacilik hakkinda soyledikleriniz yerinde tesbitler ama bunun yolu daha farklidir bende ayni seyi dusunuyorum
Tutumunuzdan dolayı ben teşekkür ederim.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur : )

Reactions: nio
aslinda cok haklisiniz BASKALARİ adi ustunde baskalari...
Evet arafta gibi hissediyotum hastaligimi kabul ediyorum zaten sadece erteliyotum gecici bir sure.hem maddi hem manevi ( hastane icin 5 saat gidiyoruz bebegim sicakta rahatsiz oluyor pisik oluyor) insallah tedavi olucam dusuncelerimde sorun yok ama hem duygu durumumda hem ifade edis bicimimde sikinti var belki buda bir psikolojik sorundur

Evet en iyisi tedavi,boyle hayat gecmezki
Ben zamaninda koyde dogdum bildigin herseyi yermisim. Kus pislgine kadr.
Ama yasiyorum sonuc olarak. Burdayim.
Cocuguna bisy olmaz merak etme.
Hem ne kadr bakteri o kdr cok direnclilik.
Biliyormusun vucudun bakteri tanimini nasil yaptigini?
Once bi bakteriye maruz kalir vucut ve hemen panzehir yapar. Ilk basta kisi hastalana bilir, ama iylesir sonuc olarak tabiki. Ilerde vucut tekrar o bakteriye maruz kaldiginda ben bu bakterinin panzehrini yapmistim diyor. Hemen bakteriyi olduruyor ve kisi hastalanmiyor.
Ve zaten grip asisi olsun baska hastaliklar icin asilar olsun. Tum bu asilarda olan durum: vucuda bakteri salmak. Bu bakteriye panzehir yapsinki vucut daha hastalanmak olmasin o kisi diye

Kadinin agzindan opmesi igrenc tabi ama sizin tepkileriniz de cok fevri. Hastaliklarinizda biraz yol alana kadar kvde misafir varken oraya gitmeyin kadin bayagi mahcup oluyodur millete gerek yok

ılk bebekte fazla korumacı oluyoruz ama korumacaılıktan zıyade anne olarak bızı dınlememelerı bızı delırtıyor...
sız kesınlıkle haklısınız once onu soyleyeyıım...benım bebegımı ben bıle agızdan opmem kaldıkı bır baskası opse daha ılk opuşte terslerım...agızdan öpülürmu ya
kızım 4-5 aylıkken yenı yenı yoğurt meyve vermeye basladıgımda hoşlanmadıgım esımın bır akrabası ben arkama dönukken agzına cıkolata soktu....ben cıkolata vermıyorum zaten henuz cok kuçuk verme sende x teyze bana sormadan dedım
sonra bırgun onlardayız almış koca yemek kaşığını sofradan kızımın agzına göturuyordukı bır fırladım herkesın ıçınde " hayır hayır vermeyın ne o dedım....yoğurt dedı..ben yoğurdunu kendım mayalıyorum vermeyın dedım....kaşık elınde kalakaldı...kaynanamlar esım kaynatam herkes poylece kaldı ve sessızlık oh ıyı yaptım canıma degsın...olay yogurt vermesı degıl annesıyım ben dımı verme dıyorsam verme kardesım...bana sor bı once
gulup duranlara takılma...gıt tedavını ol...bebegını saglıkla buyut

bence de haklısınız. bebeği ağzından hiç kimse öpmemeli. hele de bir yabancı öpüyorsa o ağzın ortasına çakmamak için zor tutarım kendimi ben de. zamanla insanın koruma içgüdüsü köreliyor bebek söz konusu olunca ama ilk doğduğu günlerde ben odasının kapısına "lütfen bebeğimi öpmeyiniz" bile yazdım. gülen güldü hiç umursamadım.

Bende buna benzerseyler yasadim.
Kv dem kendi kasigiyla yemek verirken hoopp uhhh youhhh diye bisesler cikardim yani benim tepkilerim sorunlu.
O kadin zaten 1 kez optu hemen payladim...
Birdaha yapabilecegini hic sanmiyorum korktu cunki
İnsanlar hem kendilerini hem bizi zora sokuyorlar.
Cikolata vermediginiz iyi olnus bebisim 1 yasinda agzina surdurtmem mesela verenede verdirtmem

ya igrenc bisey, kim o da agzindan opuyor kucucuk cocugu, nolur nolmaz, ben elin cocugunu kucagima almaya korkuyorum millet agzini burnunu opuyor

Evet ayni seyi dusunuyorum.
Kv demin kopegi var ve dogum yapmisyi kv dem hayvanlara karsi merhametlidir tek ve yegane bagdastigimiz noktamiz da bu.
Yemek goturdum hayvan lohusa yatiyo goturdugumde kemik ve kemik suyu kopekler bayilir buna.ben onune yemegi dokucekken kopek hirlamaya basladi ustelik beni taniyor.yani hayvandaki icguduye bakin!!! Yaklasma diyor yavrularini kiskaniyor bizde oyle degilmiyiz!? YAVRUMA YAKLASMAAAAA

ya igrenc bisey, kim o da agzindan opuyor kucucuk cocugu, nolur nolmaz, ben elin cocugunu kucagima almaya korkuyorum millet agzini burnunu opuyor
Manyak cok ne yazik ki.
Kac kezde uyardim opmeyin diye.
Haketti...
Hic pisman degilim...

Bebeği dudağından öpmek nedir ya minik bebek öpülmez bile koklanır.bende asla hoşlanmam ama sende biraz hoş davranmamassın hadi o bilmiyorda ben asla elinden çekip alamazdım kendime yakıstırmam hem sakınan göze çöp batar.bilemedim ne yapmalıydın.kadının yaptığı iğrençde senin yaptığında kaba olmuş.en iyisi böyle tiplerin oldugu ortama bebeği sokmamak

Uzmanlar bile uyarıyor kendi çocuğunuzu dahi çok fazla ağzından öpmeyin öptürmeyin diye.Çocuk bu durumu normal kabul edip ileride ola ki tacize uğrarsa anlamazmış.Zaten millet olarak şapur şupur öperek sevmekten ne anlıyoruz bilmem.Benimde öfke kontrolüm yok malesef bende yerinizde olsam aynı tepkiyi verirdim orada sonuna kadar haklısınız ama dedeyle amcaya falan yavaş yavaş alışmasına olanak tanısanız daha iyi olur gibi.Tabi burada onların uyarılması gerekiyor çocuk gelir gelmez hadi hurra diye değil yavaş yavaş küçük küçük yaklaşmalılar ona.

bende olsam aynı şekilde tepki verirdim hatta gecen gün kadının biri otobüste öpmeye kalktı hemen müdahelede bulundum şu insanların izinsizce milletin çocuğunu öpme huyundan nefret ediyorum haklısınız sizde hastalıkla alakası yok bunun

Ağızdan öpmeyi bırakın izinsiz yanağından bile opemez kimse, tepkiniz çok normal, onlar bir taraflarına gülsünler densizler!! Ondan sonra çocuklara iyi F okunma kötü dokunmayı öğret öğretebilirsen!!

Kızamık grip mi ki sakin kalacaksınız

Canım sen böyle devam et canım çocuğunu o kadına artık verme ve daha sert davran çünkü ne kadar yumuşak davranırsan o kadar üzülürsün

kusura bakmayın ama bende kızıyorum bazı annelere sizi ayırarak söylüyorum... tamam bir başkasının ağzından bebeğinizi öpmesi çok kötü bir durum bende müsade etmezdim ama bazı anneler var al bebeğini de git diyesim geliyor. geçen bir arkadaş yazmış sosyal paylaşım sitesine benim bebeğimi kimse sevmesin siz öpüyorsunuz benim içim gidiyor lütfen öpecekseniz benim bebeğimi sevmeyin istemiyorum gibi cümleler kurmuş o kadar itici geldi ki bana bebekten de soğudum asla sevmem o bebeği ben böyle buldumcuklar da var deli oluyorum. bir bebek sizde mi var annem?

Teyze meyze dinlemeyip böylelerinin o bebek öpen ağzına terlikle vurmak gerekiyor sanırım. Bir bebeği annesi babası bile mikrop bulaştırırım korkusuyla kıyıp da öpemezken elin cahilleri şapır şupur girişmez mi.. Bir de uyarınca darılırlar.. Gelde deli olma. Bizde aynı sorunu yeğenimde çok yaşadık. Bebek mevlüdünde bir dengesiz tarafından öpüldüğü için egzama geçirdi ve 3 yıldır bu yüzden tedavi görüyor kortizonlu ilaçlar kullanıyor. Peygamber efendimiz bile bebekleri öpmeyin koklayın demiş. O yüzden bebeğini öptürmemek adına kızsan da, bağırsan da, saldırsan da, ortamı terketsen de haklısın arkadaşım. Bu arada kızamık meselesine aklını takma seni korkutmak için söyledikleri aşikar koca kadında kızamık olmaz.. Bebeğine sağlıklı bir ömür diliyorum..

Bebegim hurraaa herkes saldirdigi icin korkuyor...
Amcasi bi bagira amcammmm diye karsi mahalle inler ben bile korkarim nazik olmasini soyluyorum demek ki cok sevip cosuyolar ...bu nedenle mimlendim zaten adim cikti

Mahremiyet egitimi diyorlar ya! Bizim kazik kadar teyzeler dedeler bilmiyor ki mahremiyet nedir.saygi nedir.sınır neresidir...
Parkta kizim gofsume yapisik mem mem diye agladi bigun acikmisti sanirim kazik kadar dede böm böm bakiyor ulan donsene ayi!!! O kadar utandim ki...gogsumu isiriyo agliyo mem mem diye adamda melul melul bakiyor...
Anne bebegimi opmeyin dediginde bu bir sınırdır mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…