kusura bakmayın ama bende kızıyorum bazı annelere sizi ayırarak söylüyorum... tamam bir başkasının ağzından bebeğinizi öpmesi çok kötü bir durum bende müsade etmezdim ama bazı anneler var al bebeğini de git diyesim geliyor. geçen bir arkadaş yazmış sosyal paylaşım sitesine benim bebeğimi kimse sevmesin siz öpüyorsunuz benim içim gidiyor lütfen öpecekseniz benim bebeğimi sevmeyin istemiyorum gibi cümleler kurmuş o kadar itici geldi ki bana bebekten de soğudum asla sevmem o bebeği ben böyle buldumcuklar da var deli oluyorum. bir bebek sizde mi var annem?
Allah korusun"Teyze meyze dinlemeyip böylelerinin o bebek öpen ağzına terlikle vurmak gerekiyor sanırım.Bir bebeği annesi babası bile mikrop bulaştırırım korkusuyla kıyıp da öpemezken elin cahilleri şapır şupur girişmez mi.. Bir de uyarınca darılırlar.. Gelde deli olma. Bizde aynı sorunu yeğenimde çok yaşadık. Bebek mevlüdünde bir dengesiz tarafından öpüldüğü için egzama geçirdi ve 3 yıldır bu yüzden tedavi görüyor kortizonlu ilaçlar kullanıyor. Peygamber efendimiz bile bebekleri öpmeyin koklayın demiş. O yüzden bebeğini öptürmemek adına kızsan da, bağırsan da, saldırsan da, ortamı terketsen de haklısın arkadaşım. Bu arada kızamık meselesine aklını takma seni korkutmak için söyledikleri aşikar koca kadında kızamık olmaz.. Bebeğine sağlıklı bir ömür diliyorum..
Canim sadece senin yazdiklarini baz alarak yorum yapiyorum etrafta bir cok insan sinsi gülüşmeler yapmıştır buna bende dahilim yalniz anlatigin konuya göre orda sinsi ggülüşmeler olduğunu düşünmüyorum bunu bence sen hastaligindan dolayi(Allah şifa versin)öyle saniyor olabilirmisin çünkü sana rrağmen yani yanlis anlama tavrina rağmen bence kadın bunu rahatsizligindan yaptigini düşünüp bebegini ssevmiş bir bebegi bu kadar sevgi ggösteren bir insanin arti niyetli ggülüşmeler yapacagini sanmiyorum keza bana biri bebegime dokunma deseydi o bebegide diyeninde suratına bakmazdim demek ki kadin gercekten seviyor sizi hareketlerinide durumuna baglayip sizden uzaklasmiyor olabilir mi?
Bosver takma ben de takintiliyim boyle şeylere bazen benimle de dalga gecerler hic umursamam cocugum daha onemli onlwrin dusuncesi beni ilgilendirmez.okurken ben bile sinir oldum.b8 daha gorursen sen de onların zayif noktasini bul onlaei sinir et
bende bu konularda hassasım.daha çocuğum yok ama başıma böyle birşey gelse daha fazla tepki vereceğime eminim.çocuk sevmek ne.ben bu konularda hassasım.kimsenin çocuğunu alıp mıncıklamam.uzaktan bakışlarmla severim.elaleminde benim çocuğumu sevmesini istemem açıkcası.gereksiz.evliliğimin 2. ayı falan.kv.min bir tanıdığı geldi işyerine.kadını hiç tanımıyorum.bana ben senin annenin anasıyım.yani senin diğer kayınvalidenim gelin öp bakam elimi dedi.kusura bakmayın tanımadığım insanların elini öpmek gibi bir alışkanlığım yok diyip döndüm arkamı.manyak mıdır nedir.ne öpcem elini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?