Siparis sorunu..

Kargoyu gondermelimiyim?

• Gonder

OY: 1 2,1%
  • Gonderme

OY: 36 75,0%
  • Bana ver :)

OY: 11 22,9%

• Ankete Katılan
    48

Gördüm canım özelden, bence fotoğraftaki çok tatlı, sana gelen bundan farklı mı? Bir de sen trden yurtdışına mi sipariş verdin o kısmı anlamadım. Eger farklıysa iade edilir
Yani boyle tatli gorunuyo ama daha pofuduk. Tabiki resimdeki manken benden zayif oldugu icin olabilir. Benim boyum kisa bilmiyorum yarin anneme gorucuye cikarim bi su polari yorumu ne olacak bakalim
Evet canim siparisi yurt disina yasadigim yere verdim. Almanyada subeleri var yani depolari, oradan geliyo..

Ben beğendim tayt üstüne falan giyersin spor bi kombinle. Ama evde giymek için daha ideal gecelik gibi bence kimseye verme tam kışlık yumus yumus

Ben netten siparis hic sevmem.. ya uzerine olmaz ya malini begenmem.. deneyip alirim her zmn daga zevkli oluo zaten ole
Evet aslinda bidaha almam demistim ama yaptim bi hata iste. Ama sallarindan cok memnunum.. Okadar guzelki burada bulsam 15 eurodan asagi degil ben 6,8 euroya falan aliyorum. Bidaha kiyafet siparis vermem belki sal olabilir ama kiyafet bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…