Ay ben niye ısrarla sal demissemSal degil canim ya, polar tunik foto aksama yuklemeye calisicam.
Bu sal konusunu biraz fazla abartmiyor musunAllah aşkına fotoğraf yükler misin ucube gibi davrandığın şeyi çok merak ettim hem seninle aynı yerde olup almak isteyen biri çıkar bakarsın
Fotoyu yukledimYurt dışındayım dediniz. Soğuk bir ülkeyse evde giyer. Sabahlık gibihediye ederken de seni düşünüp aldım üşüme diye dersiniz... ohh mis.. bence beğenir. Foto atsanız merak ettim :)
Nerde foto ben göremedimFotoyu yukledim
Foto görünmüyorFotoyu yukledim
Ay yok olmamis, telefondan yuklemeye calistim ama olmamis nasil yapiliyoNerde foto ben göremedim
Nereden yukleniyo telefondanFoto görünmüyor
Dosya yükleden. Eğer çözünürlük fazla ise ekran görüntüsü çekip atabilirsinAy yok olmamis, telefondan yuklemeye calistim ama olmamis nasil yapiliyo
Dosya yükle diyor cevap yazdığın yerde oradan seçeceksin canımNereden yukleniyo telefondan
Becerememisim
Denedim canim oda olmadiDosya yükleden. Eğer çözünürlük fazla ise ekran görüntüsü çekip atabilirsin
Aklima geldi ama o biride begenmzzse.
Dosya yükleden. Eğer çözünürlük fazla ise ekran görüntüsü çekip atabilirsin
kizlar hersekilde denedim olmuyo dosya yukleye basiyorum fotoyu yuklerken olmadi mesaji veriyo mesaj olarak gonderim dedim oradadan olmadiDosya yükle diyor cevap yazdığın yerde oradan seçeceksin canım
Telefon iPhone ise sol en altta ki fotoğraf görüntüsüne tıklayın.kizlar hersekilde denedim olmuyo dosya yukleye basiyorum fotoyu yuklerken olmadi mesaji veriyo mesaj olarak gonderim dedim oradadan olmadi
hayir parayi hesaba yatiriyolarGeri gonderdiniz yerine baska urun mu yolluycaklar? Yollasalar bidaha kargo odemiycek misiniz?
Cope bile atsaniz daha karli
Begensin begenmesin dusunmek cok sacma hediye begenmemek cok ayip bisey
AndroidTelefon iPhone ise sol en altta ki fotoğraf görüntüsüne tıklayın.
bi kac kez yaptim ama bi kere sorun oldu oda yanlis beden almisim, sikayet sayfasina yazdigimda jest yaptilar kargo bedelini kredi olarak kullanabildim o sitedeBence gönderme evde giyersin yada birine hediye edersin :)
O siteden bidaha alışveriş yapma bence böyle saçmalık mı olur iade ederken bu kadar ödenir mi
Ankete bayıldım,
Bana ver şıkkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?