Hımm olabilir m bilemedim yani ben beğenmediğim bir şeyi hediye etmem.Birisine hediye vermek?
Oda var yaaHımm olabilir m bilemedim yani ben beğenmediğim bir şeyi hediye etmem.
Abooooo giizzz nasil yaptin onu. Hele hele sagolasin vlh merak edenlere artik ozelden msj atmaya basladiydimDev hizmet.... uyumuşum da dm e yeni bakabildim. Görmeyen arkadaşlar için ekliyorum. Bu arada giy bunu evde sıcacık otur. Boşver hediye verme
Evet canim kapaliyim, tuniklerimi diz alti giymeye ozen gosteriyorum buda boyle guzel durunca alim dedim. Ama gercek halini gorseniz uzerimde yani, disari ciktigimda herkes bana bakiyomus gibi hissederim heraldeGüzelmiş ya bence. Evde giymek icin uzun ama. Disarda da giyilmez. Kapaliysaniz spora giderken filan giyilir anca.
Dev hizmet.... uyumuşum da dm e yeni bakabildim. Görmeyen arkadaşlar için ekliyorum. Bu arada giy bunu evde sıcacık otur. Boşver hediye verme
Siparisde kargo ucreti yok ama iade aliciya ait maalesefYa ben geri gönderi satıcı ödemeli alırım hep .Ama kargo ücreti de çokmuş be .Hesap yapıyorum kargo şirketi kazanıyor .Birine verin gitsin.
Yakın bir arkadaşınıza yılbaşı hediyesi verin :) (açık bile olsa taytla falan giyebilir)Selam kizlar,
Yurtdisinda yasiyorum, arada sirada internetten kiyafet siparisi veriyorum. Genelde cogu sallarimi internetten aliyorum, bugune kadar memnun kaldim, kalmamis olsamda cok buyuk bir miktar olmadigi icin sorun etmedim.
Yeni siparisim elime gecti, bu sefer polar bi tunik sipariside vermistim. Beden olarak uydu ama fotoda gorundugu gibi durmuyor. Yani boyle pofuduk ayi gibi hissediyorum kendimi.
Gonderme bedeli bana ait. Tunik tutari zaten 16,33 euro onu hesaba yatirirlar orda sknti yok, ama gondrme bedeli 16,40.
Aklim gonderme bosver masraf olmasin desede, gonlum bunu ben icim sinerek giyemicemve nerde giyerimki diyor.
Siz olsaniz ne yaparsiniz?
Tesekkur ederim cvplar icin!
Anneme gostericem kuzenime verebilecegim bir hediyemi degilmi diye fikrini alicam'Yakın bir arkadaşınıza yılbaşı hediyesi verin :) (açık bile olsa taytla falan giyebilir)
Bana yollaAklima geldi ama o biride begenmzzse.
Neredesin?Bana yolla
AdanaNeredesin?
Bende adanaliyim :) ama yurt disindayim
Topragim benim.Bende adanaliyim :) ama yurt disindayim
Buyur hemso :)Topragim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?