Siparis verilmeyen ürün teslimi.

Ben şubeye gönderiyorum öyle durumlarda eşim kendi alsın diyorum nolur nolmaz, hiç güvenmiyorum kargocu bile olsa teslim aldığıma dair imza alıyolarya ondan bile işkilleniyorum, neler neler duyuyoruz, boşverin sıkmayın canınızı insanlık hali

Kendi dolandirilmis, hirsini sizden cikarmaya calisiyor.
Siz daha cok kizin sen nasil butun bilgilerini tanimadigin kisiye verilsin ya benim basima bir sey gelseydi, bak bedava hediye alacagim diye dolandirildin diye.
Oo dedim ama öyle bir uste çıkıyor ki görmen lazım. O aslında kendine de kızgın benden çıkardı sınırını.

Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.

Eşine ulaşamamışsın, hızlı karar vermen gereken bir durum olduğundan almışsın. Boşluğuna gelmiş, gayet insani bir durum.
Onca hakareti sayan eşine o kadar zekiyse, her anket yapanla ev adresine, ismine kadar paylaşmaması gerektiğini hatırlatın. Bak gerçek saflık bu!
Canını sıkma aynen bunu söyle kendisine, başka tehlikelere de yol açabilirdi sonuçta.
Bu tarz olaylarda da direkt şubeye geri gönderip oradan teslim alacağınızı belirtin.

Ben şubeye gönderiyorum öyle durumlarda eşim kendi alsın diyorum nolur nolmaz, hiç güvenmiyorum kargocu bile olsa teslim aldığıma dair imza alıyolarya ondan bile işkilleniyorum, neler neler duyuyoruz, boşverin sıkmayın canınızı insanlık hali
Siizn yaptığınız doğru aslnda ama ne bileyim aklıma gelmedi. Ben de internetten alışveriş yapan biriyim eşim de almış sandım. Bir daha tövbe kargom geldi alır mısın dese bile isim olmaz.

hakikaten şu adamları seçip özellikle mi evleniyorsunuz merak ediyorum. basiretiniz bağlanmış almışsınız, hakaret işitmek ne alaka?
:)özellikle hakaret etsin diye kimse seçmiyor tabiki. Kimin ne zaman nasıl davranacağını neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz.karsimizdakini ne kadar tanırsak tanıyalım insanoğlu işte her gün bir başka huyu çıkıyor ortaya.

Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
Eşinizin ne işi var bilmediği sayfaların anketinde?! Sirf anket doldurdu diye ucretsiz hediye mi gonderilir inanipta adresini vermis🤦‍♀️ Hadi verdin insan eşini uyarmaz mi böyle bir kargo gelebilir eğer ücret talep ederlerse ödeme diye ( yıllar önce benimde başıma geldi, inanmayıp bizimkileri uyardım gelince almayın diye. Bu yüzden bir sıkıntı yaşamamıştım) Siz zaten aramışsınız. Kim olsa aynısını yapardı herhalde. Allah eşinizi ıslah etsin...

:)özellikle hakaret etsin diye kimse seçmiyor tabiki. Kimin ne zaman nasıl davranacağını neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz.karsimizdakini ne kadar tanırsak tanıyalım insanoğlu işte her gün bir başka huyu çıkıyor ortaya.
yok ya ben böyle olduğunu düşünmüyorum.
insan kendini belli eder, kimse sandığınız kadar iyi oyuncu değil. 90 liralık mal için karısına hakaret eden adam hiç mi açık vermedi şimdiye kadar sanki.
boşuna teselli gibi geliyor bana bu yaptığınız.

Sensin salak, anket yapmasaydin bunlar başımıza gelmeyecekti deseydiniz siz de.

tam tersi olsa yani kargo gerçekten gelmiş olup siz ulaşamadınız diye kargoyu almayıp göndermiş olsanız bu sefer de kargomu niye almadın diye saldırırdı...

esınız sıze salak demıs ya asıl kendısı oyle
ankete katıldım deyıp ınsan yedı ceddının bılgısını tum dna kromozomlarını doker mı ortaya

kendısının degısıklıgı yuzunden 90 tl cebınızden para cıktı .

tam tersi olsa yani kargo gerçekten gelmiş olup siz ulaşamadınız diye kargoyu almayıp göndermiş olsanız bu sefer de kargomu niye almadın diye saldırırdı...
Evet zaten ulaşamayınca bir an almasam.mi diye düşündüm sonra eve kadar gelmiş niye almadın bir daha şubeye gidecegim diye soylenir diye aldim.

Muhtemelen ben de alırdım kargoyu da bu erkeklerin neredeyse çoğunda var olan ve kendi ahmaklıkları söz konusu olduğunda ortaya çıkan kadın düşmanlığı ne olacak? Gerçekten bizsiz kalsalar da görseler günlerini!

90 TL kargo parası mı olur diye şaşırıp kargoyu almayayım diye düşünmemeniz normal çünkü olur. Yani eşiniz kendisi için online alışveriş yapmıştır ve aldığı şeyin bedelini kapıda ödeyeceğini beyan etmiştir eee böyle bir şeyde de kişinin aldığı şeye göre kargocu sizden 100 TL de isteyebilir 500 TL de burda kargocu sizi dolandımış olmaz bu 1 ikincisi asıl salak eşiniz bence bu devirde anne baba bile evladına bedava birşeyi zor veriyorken hatta çoğu vermiyorken eşiniz hiç tanımadığı biriyle telefonda konuşarak size ücretsiz hediye göndericez diyen birine kanıpta ankete katıldı siz değil buda 2! Asıl eşiniz gibileri oldukça insanlar daha çooook dolandırılır bence sizin değil kendi zekasını sorgulasın seviyesiz eş kişisi.

Muhtemelen ben de alırdım kargoyu da bu erkeklerin neredeyse çoğunda var olan ve kendi ahmaklıkları söz konusu olduğunda ortaya çıkan kadın düşmanlığı ne olacak? Gerçekten bizsiz kalsalar da görseler günlerini!
Çünkü kendileri mükemmel hata yapmazlar. Asla kabullenmezler hatalarını bir yerde bir hata varsa mutlaka bir kadin yapmıştır.

Kendisi cahilmi hediye hollandal diye anketi doldurmuş bütün bilgilerini ev adresine kadar girmiş içinden istediği bi urun çıksa senden iyisi olmazdı diyemediniz mi sen cahilmisinki sazan gibi atlayıp oraya buraya ev adresimizi giriyorsun

nasıl bir dolandırma taktiği bu. tüketici mahkemesine gidin. kargoya verdiğine göre fatura bir şekilde kesilmiştir. bir şekilde kargo firmasında vardır bilgiler.

Burda da anket var kızlar. Hatta geçen gün bio oil yaptı. Ben hiç katilmazdim bir kez katıldım orda da tüm bilgiler istendi. Ama ben gördüm burada çanta için amket yapılıp sonucu paylasanlar bile var. Neden anket doldurdu diye adamı sucladinz ki?
O şekilde size bağırması çok ayıp olmuş. Keşke tersleseydiniz.
Ama bir daha alırken kargo ücreti mi ürün ücreti mi, nereden gelmiş vs diye daha dikkatli olun.

Back
X