Siparis verilmeyen ürün teslimi.

msbd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
817
973
53
Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.

Bos bulunmussunuz demek ki , yoksa 90 tl kargo parasi olmayacagini dusunurdunuz , esiniz ayip etmis bu kadar ustunuze gelerek

Kapida odeme oluyor ya öyle sandım ürünün bedelini ödüyorum diye düşündüm yani kargo ücreti olarak değil de. Tşk ederim yorumun için.

eşiniz haklı bence. tabi kullandığı kelimeler hoş olmamış.

keşke almayıp eşinize söyleseydiniz. daha sonra da kargo alınabiliyor. kapıda ödeme olanları kapıda vermiyorum ücretini ben. merkezine gidip veriyorum ordan alıyorum. getiren kargo elemanı almadım derse kanıtlayamam çünkü. kimseye güven olmaz.

Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
Kapıda ödemeli ürün sandınız büyük ihtimalle. Bi de bütün bilgiler doğru dediniz. Bende olsam alırdım sanırım. Eşiniz kötü konuşmuş. Bi zahmet ulaşılır olsaymış beyfendi. Cevabını verseydiniz.

eşiniz haklı bence. tabi kullandığı kelimeler hoş olmamış.

keşke almayıp eşinize söyleseydiniz. daha sonra da kargo alınabiliyor. kapıda ödeme olanları kapıda vermiyorum ücretini ben. merkezine gidip veriyorum ordan alıyorum. getiren kargo elemanı almadım derse kanıtlayamam çünkü. kimseye güven olmaz.
Kargo elemanlari para almadan teslim edemiyor. O yuzden oyle bisey dese bile sorun onun sorunu firma ondan keser vermeseydin diye.

Esiniz tam bir hodukmus konu sahibi.

Öyle sandım. Cevabını verdim ama söyledikleri canımı sıktı.

Ee telefonu açık olsaymış?

Siz nereden bileceksiniz söylemiş mi söylememiş mi

90 lira için söylediklerine bak adamın

yalnız eşiniz de ayrı safmış ankete katlıp tüm bilgilerini vermek de ne bileyim 🤣🤣
Aynen:)sen niye bilgilerini veriyorsun ki kim kime ücretsiz bir şey yolluyor dedim uste çıkmaya çalışıyor her gelen kargoyu alacak mısın bilmem ne.

Dedim ki bir daha asla bir seyine karışmam 5 kuruş paranı da istemem. Para senin icin kalbimi kirmaktan daha kiymetli belliki.
Ah be hemşirem diyip diyip sonra geri barışıyoruz hata bizde

Telefonun açık olsaydı almazdım derdim ben olsam o kadar bilgi doğru internetten sipariş veren biriyse bende olsam alırdım.

Kendi dolandirilmis, hirsini sizden cikarmaya calisiyor.
Siz daha cok kizin sen nasil butun bilgilerini tanimadigin kisiye verilsin ya benim basima bir sey gelseydi, bak bedava hediye alacagim diye dolandirildin diye.

Ankete katıldım ücretsiz hediye gönderecekler deseydi o zaman eşin canım, sen ürün sipariş verdi zannedip almışsın, sana bilgi verme gereği duymayan asıl suçlu eşin, sonra suçlayıp durduğu sensin.

Back
X