Sipaydi ye Yardım lütfen

melodi işyerinde hep erkekler var ya bende alıştım kot pantalona
istisna kumaş pantalon giyiyorum ama etek zor oluyo
yukarı aşağı koşturuyorum ya
dolabımda bi dünya etek var 1-2 kere ya giymişimdir ya da giymemişimdir yani
zaten iş ev başka yere gittiğimde yok

ayy çıkış saatii geldi kzlarr 20 dk kaldii eve gidip yazlklarımın bir kısmını makineye atıp yıkayıp kurutup ütüleyip kaldırmam lasıımmm kaç gündr niyetleniorum bir türlü yapamadıımmm siz yaptınzmı evlencek olanlar yaaa nasıl yapım ya düğne kadar giyeceklermi biras ayırırım geri kalanını kaldrcam evmde açarım artıkk yaaa

ben çıkarttım kışlıklarımı
yazlıklarımı eskiden nasıl kaldırıyorsan öyle kaldırdım
kendi evime taşımadan önce kirli olan var ise yıkanacak balayına götüreceklerim ayrılacak. şekilde hurçlara konulacak kaydirigubbakcemile3
şuanda bişey yapmadım yani ayırma işlemimi bile bıraktım

Bende yazlıklarımın yarısını attım =))

benimde yapmam lazımdı
ama şimdilk bıraktım belki fikrim değişir falan diye

bnde atıcammm yaa evimede hepsini götürmicm zaten yenii kıyafetler alıcm düğüne kadar bu evdede kalıck esyalrm yınee sankii bidaha hiçmi gelmicm dolabımı bomboş yapmıcm snraa annem dayanamaz boş görünce bakar bakar ağlar arkmdannn :1no2:

yeni kıyafet düşünmüyorum.
belki balayına giderken almam gerekenler olursa onları alırım aklinialirimsmile
yeni kıyafet dersem önce annem sonra da nişanlım vurur beni çünkü

sea bende yıkadım kaldırdım herzaman yaptıgım gibi
dedim kendi evimde tekrar yıkar ütülerim cünkü uzaga gitceke syalarım zaten kırıscak
oyüzden sadece yıkadım hurca koydum

yeni kıyafet düşünmüyorum.
belki balayına giderken almam gerekenler olursa onları alırım aklinialirimsmile
yeni kıyafet dersem önce annem sonra da nişanlım vurur beni çünkü

aynen aynen benımkılerde çıldırırlarr herhaldee ama çaktrmadan alıp alıp atcm kenraa yeni dolaba yeni kıyafet kaydirigubbakcemile3 ben böle dıorumda nişanlım dıo hehh elbise almak için bişey daha bulduu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…