- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.241
Hep ders hep ders olmazki
azcuk koklaşmak ta lazım yani, e nişanlılık tanışma evresi diye boşuna demeişler:roflol:
bende yarın calısanlardanım benide unutmayın
topik kaynamaya basladı yine ama cıkıs vakitleri geliyor yahuu
ayy çıkış saatii geldi kzlarr 20 dk kaldii eve gidip yazlklarımın bir kısmını makineye atıp yıkayıp kurutup ütüleyip kaldırmam lasıımmm kaç gündr niyetleniorum bir türlü yapamadıımmm siz yaptınzmı evlencek olanlar yaaa nasıl yapım ya düğne kadar giyeceklermi biras ayırırım geri kalanını kaldrcam evmde açarım artıkk yaaa
ben çıkarttım kışlıklarımı
yazlıklarımı eskiden nasıl kaldırıyorsan öyle kaldırdım
kendi evime taşımadan önce kirli olan var ise yıkanacak balayına götüreceklerim ayrılacak. şekilde hurçlara konulacak kaydirigubbakcemile3
şuanda bişey yapmadım yani ayırma işlemimi bile bıraktım
Bende yazlıklarımın yarısını attım =))
benimde yapmam lazımdı
ama şimdilk bıraktımbelki fikrim değişir falan diye
bnde atıcammm yaa evimede hepsini götürmicm zaten yenii kıyafetler alıcm düğüne kadar bu evdede kalıck esyalrm yınee sankii bidaha hiçmi gelmicm dolabımı bomboş yapmıcm snraa annem dayanamaz boş görünce bakar bakar ağlar arkmdannn :1no2:
sea bende yıkadım kaldırdım herzaman yaptıgım gibi
dedim kendi evimde tekrar yıkar ütülerim cünkü uzaga gitceke syalarım zaten kırıscak
oyüzden sadece yıkadım hurca koydum
yeni kıyafet düşünmüyorum.
belki balayına giderken almam gerekenler olursa onları alırım aklinialirimsmile
yeni kıyafet dersem önce annem sonra da nişanlım vurur beni çünkü
aynen aynen benımkılerde çıldırırlarr herhaldee ama çaktrmadan alıp alıp atcm kenraa yeni dolaba yeni kıyafet kaydirigubbakcemile3 ben böle dıorumda nişanlım dıo hehh elbise almak için bişey daha bulduu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
günaydın cumartesi güzelleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?