Sipaydi ye Yardım lütfen

dün iş çıkışı inegöl merkesdeki bime gittim
kalmamış yorgan o yüzden bugün bizim evin ordakine gidicem kesin vardır orda
nevresiminde modelini beğenmedim
başka model vardr umarım

dün iş çıkışı inegöl merkesdeki bime gittim
kalmamış yorgan o yüzden bugün bizim evin ordakine gidicem kesin vardır orda
nevresiminde modelini beğenmedim
başka model vardr umarım

ayyy hadi bakalımm inş.bulabilirsin canım ayy yokk yaaa eve gttım yemek yedimm yattım kaldımm nişanlmlaa konuştukk (en kısa konuşmamş 1 saatt) o yusden de snraa 11 bucuk gibi teli kapattk vee uyudumm bugunde iş çıkışıı arkadaşlarlaaa bi arkadaşın evine gtcezz arttkkk yarınaa kaldıı yarında cihan yaptrmazz offf oofff nasıl halledicem bılmıorummm fisfisfis

anladım canım
öyle oluyo yaa
eve gidince yemek ye falan zaten saat kaç oluyo hoppp yatağa sonrada

olsun daha vakit var yaparsın yavaş yavaş
bende yarın tam olarak kaldırcam hepsini
ama sonra çeyiz gitmeden yine yıkar ütüler götürp yerleştirirm sanırm

ama canım biran önce şu hengameden kurtulmak kendı evıme yerleşmek istıorum gerçekten zor işlermişş yaaa laelaelaelaelae

yaa dün esmayı bursaya acile götürmüşler :S
ameliyat yeri iltihap yapmış
doktor yokmuş tabi az önce yine gittiler
umarım sıkıntı olcak bi durum yoktur

ama canım biran önce şu hengameden kurtulmak kendı evıme yerleşmek istıorum gerçekten zor işlermişş yaaa laelaelaelaelae

aynen öyle canım yaa
düşünmesi bile yoruyo insanı
ben iç güveyse mi alsak diye düşünüyorum ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

speddy yok
pandomim yok
yıldız yok
sea yok
melodi yok
pamık yok

bende gidiyorum o zaman

bende kahvaltı yapıyorum şuanda. limonlu kek ve gazoz :) en sevdiğim kahvaltı şeklidir :)

afiyet olsun cnmm gönder bı parça kek banada bayılırımm ) gerçii yemek yerken kzlar bana kızıoo artkk diyete başlamalısınz düğüne kadar zayflaa bıras dıolardaa ben boğazımı tutamıorumm kndımı şişman hissetmıorumm ondan galibaaa amaa deilimmm :lepi:

sea aynen canım ya boşa geçiyo sanki gün

ohh afiyet olsun speddy
kekten yollasana bana da

aman ne rejimi hiç gerk yok aklinialirimsmile
bana da diyorlar annemler falan kilo ver değilde dikkat et daha fazla alma diye.
ama umursamıyorum yiyebildiğim kadarını yiyorum

sea aynen canım ya boşa geçiyo sanki gün

ohh afiyet olsun speddy
kekten yollasana bana da

ne demek sen gel ellerimle yaparım ben sana bayanssulusmile
şaka bi yana böyle şeyleri yapmayoı çok severim onun için bana hep misafit gelsin delikafadulden
sabah bime gittik yorganlar güzelmiş ama almadım alırsam annem o yorgana sarar beni :içelim:
onun yerşne mikrofiber bez aldım tavsye ederim mükemmel temizliyor dün teyzemde gördüm kurulamada da süper

Son düzenleme:

kzlar bişi sorcam böle 2 tane alıntıyı nasıl koyuyosunz alt altaa yapamıorum ben sölermsnz ?

benim gittiğimde yoktu bugün diğerine uğrıcam orda vardır kesin
alırım
o bezi bimden mi aldın
evde kulanmak için alabilirim aslında

tamam gelince yaparsın artık :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…