- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.381
hey maşallh yaa kocaman olmuşlar
balayı resimleri de çok güzel ışıll ışıllsın neden acaba
:))) ayyy ölücem gece uyuyamadım rengini değiştirsem mi modelini değiştirsem mi
ee zaman geçiyor :))
hangi otele gittydiniz siz
yaa ben simileylermi bulamadım ama burda oklava gösteren simleyi kullandım say tamam mı ? ?
evlenmiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemvazgeçtiiim....
çok yoruldum artık böle bağıra bağıra ağlayasım var... herkes yaşıyo belki ama benimki biraz fazla biliyosun kuzm
şimdi hiç düşünme bile bunları. ben safı kına gününe kadar evleneceğimin farkında bile değildim hem içime atıyordum ağla eğer bu seni rahatlatıyorsa.:2::2::2: kına günü resmen hepsinin acını çıkarttım babamın omuzlarında
aman salla gitsin güzel şeyleri düşün ağlamak için daha çok neden sebep çıkacak çok duygulanacaksın
biliyorum canm benim
ama geçince hiçç birini hatırlamıcaksın
şimdi geçmişe bakmak zor gelioyoksa kızlarn yaşadıklarını bi okutabilsem sana varya
ya o kadar kısa sürede hastalıkla onla bunla uğraştım ki bi yere kadar dayanabiliyorum sanırım... ee artık bi yerde de patlıyo sanırm... işin içinde ailesi oluncada:S
düşünmüyceksın işte, sen mutlu musun eşinle bitti... ne ailesi ne arkadaşları vızz gelir tırıs geçer
gelinliğimi bile istediğim yerde yapmıyolar ki 20 ksür gün kala akıllarına gelinlik geldi
canım anlat rahatlarsın bak
ben nişan öncesi her şeyi anlatıyodum
anlattıkça insan daha net görüo herşeyi
sen beğen. canım modelini kesinleştir moda evi parayı gördükten sonra 3 günde bile yapar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?