Sipaydi ye Yardım lütfen

millet paydos etti ben yazıp öyle çıakyım dedim
servis inegöl de varmış ona baktım bende
bende kurutmalı makina istiyorum

evet yaa yaparım tabii çok lezzetli oluyor birde ayar muhabbeti varyaa sabah 5 e kur kahvaltı da taze ekmek ye
çırpma karıştırma derdi de yok
kekte yapıyormuş

ben luxell börekçi istiyorum en büyüğünü değilde bi ufağıı

ütüde philips istiyordum
dün orda denediler ki satıcı çocuk philips pahalı onu alman işime gelir ama dedi bu daha iyi diye
deloghni gösterdi
tefal in buhar kazanlı ütüsünde bile o kadar buhar çıkmıyor hayran oldum ütüye 250 tl fiyatı da iyi

birde benim çok ütüm olmaz
kot tshirt ütülerim o kadar ona da benim evde 20 tl ye aldığım vardı ya o bile iş görür yani

fritözü de nişanlım çok kullanıyor
o patataes çok seviyor hiç yoksa 2 günde bir yapıyor kendine
o yüzden alalım dedi :) dedim alayım bende

Günaydınlarrrrr

henüz yüklemeyi yapmadık o yüzden yoğunluğum geçmedi
ama size yazmak için erkenden geldim işe

Dün salonu tuttukk burada olacak
DORE ORGANİZASYON

birebir gidip konuştuğumuz ilk salon oldu ve hemen tuttuk

4 bin tl ye anlaştık
pastalı olacak
salon 600 kişilik
birde dışarı kokteyl masaları koymuşlar
sigara içenler falan rahat etsin diye

kına organizasyonunu da 400 tl ye yaparız dedi
önce kına için salon bakcam sonra da organizayon yaptırıp yaptırmayacağıma karar veririm

yaa akşamdan beri ağlayasım var ağlayamıyorum
resmen gidiyorum yaa
dün iyicene dank etti kafaya

günaydınn cnmm

herşeyin yavaş yavaş halloluyor neden ağlayasın var

ekmek yapma makinası çok iyi ya çok tuttum üşenmicen yapcan he helal olsun , bende çeyizime yer silme makinası alcam

sipaydininde dediği gibi bencede fritöz gereksiz gibi geliyor :26: benmde sevgilim çok sever sürekli patates kızartması ister kahvaltıda fln ama ben açıkçası düşünmüyorum neden bilmiyorum ama fritözün silsende yagı geçmiyor pis gibi geliyor bide yer kaplıyor kızartma tenceresi kullanabilirim:44: sende tefalin mini fritözleri var ona bakabilirsin istersen hem yerden tasaruf edersin hemde görünüşüde güzel.

Ütüyü bende tefal düşünüyorum, evde philips kullanıyoruz aslında çokda memnunuz philips ya da tefal ideal gibi geliyor diğerlerlerini pek iyi bilmiyorum.
Buarada bence kazanlı ütü kesinlikle alma benm alan arkadaşlarım hiç memnun kalmadı.

Düğün yerin bence gayet şık ve güzell kına organizasyonu fiyatlarını bilmiyorum ama uygun bence.

İnşallah herşey gönlüne göre olur ve çok mutlu olursun tatlımm

ben inanıyorum herşey çok güzel olcak :)

Son düzenleme:
Bildiğin destan yazmışşsınız heeeeee

kurutmalılarda mesela yıkama kapasitesi 8 kg kurutma yarısı kadar oluyormuş ona da dikkat et 8 e 8 olmalı hatta ıslanınca ağırlığın arttığını da düşünürsek daha yüsek bile olabilir

pek bana göre değil ekmeği zaten yemem bide yemediğim şey için yapıp uğraşamam valla .. ama uğraşırım yaparım diyorsn mutlaka al sonuçta bildiğin ekmeği yersiniz

börekçi den görümcem hiç memnun değil börek hariç herşeyi inanılmaz geç pişiriyormuş. direk normal yemekler için fırın bakabilirsin çoğunlukta yemekte kullanırsın çünkü

ütü de o markayı ilk kez duydum fiyatı da iyiymiş.. orta karar kaçırma çok ütüleme diyorsan da sona bırak bütçeye uygun al gitsin.. çok ütü yapmam diyorsan 250 TL pahalı kaçabilir daha eksik çok çıkacak...

sizi gibi fast food yemekçiler bende çok sevmem babam hazır patates kızartması getirmiş daha 1,5 yılda 1 paketi kızartıp bitiremedik kızartma türü yemeklere sıcak bakmıyorum yapmıyorum da kv çok yapar gidince ancak ona yioruz

salon benim çok hoşuma gitti beyaz olması ayrıca güzel gelinin simgesi ve temizlik olduğu için sanırım ayrıca güzel
hele bide alt katında köfteci olması çok çok daha iyi biliyorsun et düşkünüyümdür gider yer yer durururz artık
hayırlı uğurlu olsun aman daha ağlama beeee

kına için hem organizasyon hem salon pahalı olmayacak mı ? daha diğer eksiklerini fala da düşün ya salonu herşey dahil tut yada daha ucuz bi yeri kendi istediğin gibi süslet.

normal kızartma tencereleri bile temizlenmiyorki

gerçi ben böyle olumlu yada olumsuz yanlarını söylüyorum ya insan yaşamadan görmek istemiyor.. ben öyleydim çünkü herkes anlatıyordu ben he he diyip bildiğimi yapyıordum

evde 7 tane yorganım var balayı dönüşü hepsini postaladım ozaman hepsi bendeolsun benim olsun istiyordum ama eve girip yerleşince herşey gözüne batıyor

alıntı yapamadım yaa bi türlü kopyalanmadı mesajlar

mutlum sağol canımmm daha iyileri daha güzelleri senin olsun inşalllahh

belki de almam fritözü zaten kesin düşünmemiştim
ütüyü tefal almam sanırım ama çok pahalı çünkü

gizoşum bende sen et sebiyorsun diye tuttum orayı dedim gelirler bol bol yerlerr
hem kurutma hem yıkama olanlarda eşit yok ne yazık ki en büyük 10 yıkama - 7 kurutma var
ayrı ayrı da almak şimdilik zor olur sanırım
birde ev falan yok ya ortada yer olur olmaz

hadi yaa genelde bizim kullananlar çok memnundu ama
teyzeme bi daha sorayım ben o bana ondan al diyip duruodu
dondurulmuş pataes bende sevmiyorum
ama kendi yaptığıma bayılıyorum resmen yaaa günde 3 öğün yesem bıkmam sanırım

kına için istediğim 2 salon var
birinde organizasyon dahil 1300 civarında olur dedi ama işletmeyi alıp almayacakları belli değilmiş

bi tane salonda 800 tl falan
organizayon içinde de kaftan var defler taçlar mumlar taht kına masası konfeti volkan dağıtılacak kınayı da istersen veriyolar

yanii 1200 e mal olur sanırım
tabii kaftan a önce kendim bakcıam beğenirsem hiç yaptırmam org falan

benim bi uyku setim var bir tane de günlük gibi kullanmaya ince yorgan aldıydım o kadar :d
annem yaptırcam dio yaptırırsa o olur
aslında ben taç ın yorganını kullanıyorum çokta memnunum yaz kış üstümde ama koycak yer olmıcak işte onca yorganı napiim

kızlar bu nişanlıkları gg de buldum 120 tl
satıcıya mesaj attım numarasını istedim aradım kadını sonra
bedenine göre ayarlama yaparım dedi
istersen askı da eklerim dedi
birde kargo ödücem o da 20-30 tl falan
sizce nasıllar ?

kına yakılırken ayrı kaftan ya da bindallı gibi bişey giycem zaten

canım bedenine olcak mı gidip göre göre beğene beğene alsan daha iyi değil mi??

bana sorarsanen üstteki güzelmiş ortadakide güzel ama eteği çok düz sanki en sondakinin rengi biraz değişik bilemedim

bide tefal pahalı demişsin ama 250tlye gayet güzel tefal ütü bulursun olurda bozulur ederse arkasında duruyor tefal benim o yüzden hoşuma gidiyor birde arada kampayalar çıkıyor eski tefalini getir yenisini bi miktar öde götür fln diye ilerde başka bi modeli ile değiştiredebilirsin yani :26: ama sen bilirsin tabi ki buarada philipslerde çok iyi ütüde.

gelinliğini napcann

Son düzenleme:

ben normalde böyle nişanlık düşünmüyordum
çok uyguna bulunca alsam mı ki diye düşündüm

çünkü bi ara bakmıştım biraz güzel kınalıklar 1000 civarında

alttakini bende pek beğenmedim de üç tane vardı üçünü de attım

o eski ütü al götür muhabbetine de inanmayın
mpoblya da da var o
o firmalar zaten o rakam kadar indirim yapıyorlar eski bişey götürmesende uyguluyorlar yani
ben ütüyü deloghni alcam sanırım ama yine bakarım tabii
çünkü dediğim gibi o gün eleman taktı phlipsle deloghni
dleoghniden çıkan buhar falan çok iyiydi phsilpsten o kadar çıkmadı

Gelinliği bursadan alcam inş canım
1-2 moda evi var
modelimde aşağı yukarı belli ona göre bakıp diktirmek istiyorum

İYİCE araştırırıp öyle alırsın canım hepsini memnun kalmayacağını sanmıyorum. aldıktan sonra mecbur kullanıyorsun onca para verdim diyerek

kına mekanları sizin orada cidden çok pahalı biz lokal tarzı bi yer tuttmuştuk 300 TL ye kendimiz yapmıştık süsleme ve kalan işlerimizi şarkı işini ve fotoğraf işini de abim halletti
gerçi bizim akrabalar biri oradan girdi diğer başka yerden organizasyona gerek bile kalmadı..

şimdi bende 2 türlü düşünüyorum..

1. nişanında sadece abiye giydin kınan da böyle bişey giy derim . değişik olour.

2. kına da giydiğinde düğünde giydiğin özel olmuyor gibi geliyor bu sefer ikisini birbirinden farklı yapmaya çalışıyorsun bizim arası uzun olmasına rağmen biliyorsun nişanlığımda gelinliğimi benzemeszin diye çok uğraştım.

bana kalırsa kararını sen ver

evet temizlenmiyor haklısın ama en azından kendin ovalaya ovalaya yıkayabiliyorsun, ama fritözde öyle bi şansında yok max silceksin içindeki aparatlar çıkanır o kadar

hiç uğraşamam vallahi en güzeli tava yada tencere fritöz hiç kullanmadım annemde vardı ama sanırım

yaa aslında bizim burda da var lokal gibi salonumtrak yerler ama adına düğün salonu diyorlar işte 400-500 tl
görsen ağlıyor ama
sandalyelerin çoğu kırık masa desen yok
süslemektende geçtim yani
zaten bizde pek kimse gelemez yardıma uzak olmanın bu kötü tarafı var işte

birde bizim burda kadın tutuosun mesela ses sistemi getiyior birde pc den müzik çalıyor 100-150 tl istiyor
her türlü pahalı yaa

bizim bi önceki evde sitenin vardı lokali orda otursaydık orda yapardım ama 2 sene önce 50 tl alıolardı o da temizlik ve elektrik parası o kadar

bende senin gibi düşündüm
düz bi elbise giysem ama nişanda giydim zaten düz
kabarık bir daha giyme şansım olmayacak

gelinliğimin eteği prenses etek istiyorum
arkasını seninki gibi yaptırabilirim
ama düz bişeyde istiyorum emin değilim

o yüzden mendil etek gibi olan varya kırpık kırpık olan onu alabilirim
fiyatta şaka gibi
ufak tefek şeylerini de ben burda bile yaptırım
birde sıfır sonuçta hiç giyilmemiş
kiralasam bile daha pahalı olacak

bizim tuttuğumuz gayet güzeldi lokal devamlı kiralandığı için temiz ve düzenli tutmak zorundalar..
kurabiye koyduk masalara meyve suları ve normal bardak içme suları
müzik işimizi kendimiz hallettik abim halletti yani resim işimizi yine abim halletti. öyle böyle oldu işte... o günü hatırlayınca kendimi eskimiş hissettim :44::44: :44:

eğer giymek istiyorsan al giy canım gelinliğinden farklı bişeyler al mutlaka
içinde kalmasından iyidir canım ama alıp üzerin de çok değişiklik yaptıracaksan pahalıya mal olmasın..

bu günleri 1 kez yaşayacaksın tatlım içinden ne geçiyor ise mutlaka onu yaşa

Merhaba

speedy sen bu topigi evlilik ve ceyiz hazirliklari için acmissin galiba bastaki mesajlarin onu gösteriyor

Son düzenleme:
Merhaba

speedy sen bu topigi ceyiz hazirliklari için acmissin galiba bastaki konularin onu gösteriyor

bu konuyu 20010 yılında açtım sanırım geçmişe dönüp bakmadım tarihe

o zaman sözlenecektim fikir almak istedim 23.01.2011 de sözlendim.. sonra yine burada nişanlandım. ve evlendim :123:

sen kendinden bahsetsene merak ettim seninle çyiz için sohbet ettik mi hatırlayamadım. evli misin nişanlı mısın ? çocuklu musun

Ne güzel, geriye dönüp baktiginda bütün heyecanlari burda yasadigini görürsün, günlük gibi birsey olmus senin için
Ben evliyim canim, 19 kasim 2011'de sözlendik ve 9 haziran 2012'de evlendik. 5 bucuk aylik evliyim diyebilirim
Cocugum yok henüz cok erken diyorum. Gezip, tozup, esimle doya doya vakit geçirmeyi sevenlerdenim
inan sohbet edip etmedigimizi hatirlayamadim bende, muhtemelen karsilastik belki bir iki kere. ondan sonrada sizin 2011'de evlenenler topiginizde bakiniyordum arada bir.
Böyle iste
Calisiyorum bu arada, hemen cevap veremeyebilirim canim, open-space yani bir çok büronun iç içe oldugu bi yer çalistigim sirket, o yüzden pembis sayfalari açarken dikkat ediyorum

evet canım kk dışında özellikle bu topik benim için çok değerli çok güzel dostluklar edindim kız kardeşim yoktu sayelerinde oldu Mutlaka bi yerlerde karşılaşmışızıdr b ara 2012 gelinlerine yazıyordum bende sohbet muhabbet olsun diye.... bundan sonra geldiğinde okuma sadece mutlaka yaz ...

bende tanıtayım kendimi 5 haziran 2011 geliniyim ikimizde haziran gelini olmuşuz :123:
Çocuk için benimde 1 sene daha planlarımda yok 1,5 sene oldu evleneli ama hala gezmek,tozmak, eğlenmek benim için daha önce geliyor Rabbim istediğimizde aratmasın inşallah.
Önce eşimle hayatın tadını çıkartmak istiyorum.. gidilecek gezilecek yerler çok sonra 3 kişi olarak aile olabiliriz.

Size de maşallah canım ömür boyu bugünden daha mutlu olursunuz inşallah

Amin canim Allah razi olsun
Evet güzel tesadüf olmus haziran gelini olmamiz en sevdigim aylardan biridir haziran, çok mutlu olmustum dügün tarihinin o güne alindigini duyunca
cok güzel söyledin canim ya, Rabbim aratmaz insallah istedigimiz zaman.
Hayat simdilik güzel 2 kisi olunca, eminim 3 kisiyle hatta belki daha fazlasiyla daha güzel olur ama biraz bekleyip hem tecrübe kazanmak gerekir hemde esinle doyasiya yasamak gerekir. benim fikrim böyle yani
Edindigin arkadasliklara gelince çok güzel bisey bu.
Zamanla bende sizlerden olurum umarim. bende tek cocugum maalesef.. isterdim bi kardesimin olmasi ama kismet..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…