- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.561
hımm, inşallah benim düzeni bozulmaz yaa:26:iyiyim canım işler biraz yoğun keyfim kaçtı ..
2011 ağustosta bıraktım canım 2 ay hastalanmadım sonra da uzun süre normal gününde olmadım.
şimdi temmuz ayından beri normal ayın 10 unda oluyorum. gerçi bu ay yine ne olduğu belli değil o ayrı.
ama bu herkese aynı etkiyi verecek anlamına gelmez bide ben tatile giderken 1 kez adet geciktirici kullandım oda çok bozdu
hımm, inşallah benim düzeni bozulmaz yaa:26:
peki başka olumsuz etkisini gördün mü hiç hapın? yani keşke kullanmasaydım dediğin bi durum oldu mu?
evet memnun olanlarda var canım, ben de çok problem yaşamadım da, işte yok yumurtalıkları tembelleştiriyor fln bi sürü şey diolar, yaşım da ilerlio, korkmaya başladım açıkçasıadet düzenim bozulduğu için kötü odu belkide kullanmasam bile evlendiğim için bozulacaktı. hap vesile oldu
kullanıp çok memnun olanlarda var çünkü
2013 te hamile kalmayı düşünüyorsan canım .. hapı bıraktıktan 6 ay sonra çalışmaya başlamalısın. gittiğim dr öyle söylemişti.
şimdiden bırakman da fayda var
evet memnun olanlarda var canım, ben de çok problem yaşamadım da, işte yok yumurtalıkları tembelleştiriyor fln bi sürü şey diolar, yaşım da ilerlio, korkmaya başladım açıkçası
çalışmalara yazın başlıcaz zaten canım, o yüzden ya bu ay ya da ocakta bırakıcam hapı hayırlısıyla.
anladım canım zaten yaza kadar zaman da geçmiş olur 1-2 ay mutlaka düzensizlk yapar sonra kendine gelir canım.
istediğinizde de olur inşallah canım..
haptan ziyade aslında her türlü korunma tembelleştiriyor korunduğun için vucudun ihtiyacı olan spermleri vermemiş oluyorsun
inşallah canım yaa, hormon olayları korkuttu işte beni.. aslında az çok bu işlerin içindeyim ama yine de insanın kendi başına gelince farklı oluo:44:
teşekkür ederim canım cewapların için, şimdi çıkmam lazım, mesaim bitti
iyi tatiller, pazartesi görüşürüz
Cuma'nın huzuru
Kullanması çok kolay, aynı ütü gibi mantığı.. haznesine suyu koyuyorsun, düğmesine basıyorsun buhar vermeye başlıo
ben en çok yerler için ve ocağım için kullanıyorum. 1 kez cam sileceğini deniyim dedim, beceremedim. 4 kademeden oluşan buhar ayarı var, laminant parkeleri ve ahşap yerleri 1. kademede yapıyorum, viledadan bile daha kuru bırakıo. ama fayansları taşları fln, 2-3-4 Allah ne verdiyseo zaman daha ıslak kalıo tabi.. istersen kurulayabilirsin, ama ben camı açıyorum 5 dk da kuruyor heryer, hiç kurulAmıyorum. sadece cam ocağı temizlerken, elimde kağıt havluyla bi yandan kuruluyorum, o zaman pırıl pırıl oluyor, hiç leke kalmıyor. Kullandıktan sonra altındaki mikrofiber bezi beyaz sabunla iyice yıkayıp kendi haline kurumaya bırakıyorsun. Kullanacağın zaman temiz ve kuru olması gerekiyor çünkü. sen netteki videolarrını izledin mi hiç, izlemediysen h2o x5 yaz, youtubede çıkan videolardan birini izle bence, fikir olur
tamam canım benim görüşürüz iyi haftasonları
ben yarında burada olduğum için hiç mutlu ayrılamayacağım işten
günaydın 10 ile 4 arası çalışıyoruz
ıyı ıyı bana arkadaş olursunnnn
off ben dün 4 ten sonra cok hastalandım yaa grıp oldumm gözler akıyy burun akıyy ateşim cıktı gecede uyyamadım ınan sabah en son baktığımda saat 4:34 ıdı ve ben hala uymamıştım sonrada sabah ezanına kalktım o saattır ayaktayımmmm
EVET birlikte buradayız bugün
akşam eve gidince direk yat uyu bende dün kotona gittik iş çıkışı sonra bizimki ile buluştuk dışardaydık 11 de eve girdik. gece 12 de tanışma yıldönümümüzü kutladık :123: eşime süpriz oldu..
sonra bir türlü kısmet olmayan DEDEMİN İNSANLARI ni izledimgüzel film hoşuma gitti
5 olsada gtsek senınde 4 olsada gtsenben karşıya gıtmek ıstıyorum yarın nıkahta var bakalım hastayımda ama poff nolcek akşama bellı olur artık
pastanızı gördumm cok güzeldii
nıce yıllara cnmmm
kaçta yattın bıde fılm ızlemışsınnn
evet hiç iş yapasım da yok müzik dinliyorum. bide haberlere bakıyım dedim gazeteyi açtım moralim altüst oldu ya
ABD de 20 çocuk öldürülmüş hemde yaşları 5*10 arasında 8 tane de yetişkin bu nasıl bir katliam ya minicik bedenlerden neler istiyorlar anlamıyorum.
evet dün face ekledim 3e geliyordu sanırım
üstüne bide kombide sıkıntı yaşadık film izlemeye geç başladık kombinin su pompası dolmuş mutfak yerleri sebzeliğim falan hep su oldu onu temizledim sebzeliğin içindekileri falan topladım
ABD normal cnm cunku kişisel sılahlanma serbest 18 yaşında ol marketten bıle sılah alabılırsın o derece
benım bı abım var komser abd eğıtıme gıttı 3 ay bızm ülkenın gözünü sevem öle şeyler anlatıyorkı bıde cok pis ınsanlar banyo yapma huyları yokmuş:120:
desene yakşaşık aynı saate yattık
yarın ne etcen pekı
canım ne olursa olsun ister temiz ister biz olsun.
silah alıyor diye 28 kişiyi öldürmeleri hiç normal değil. bu illa amerikada olduğu içinde değil her yerde olabilir.
aynen canım artık sonuna doğru gözlerim kapanıyordu
daha dur yarından önce bu akşamı düşünüyorumplanımız yok bugün güzel süprizler yapabilir belki tocam
yarın da gezeriz yine
kesınlıkle ama ınan orda adam öldursen kımse dönüp bakmıyor hanı hep bızde böledır dıye düşünüyoruz ya bızımkıler daha duyarlı kalıoo yanında
bıde annesını öldürmş manyak öğretmenmış kadın yazık yaa
hele o meleklere nasıl kıydı canibıde adalet dıye bişi yok 77 kişiyi öldürene verdıklerı hapıs sanırım 22 yıl falandı bızde böle bişey olsa hemen türkiye böle şöle derler
bazı durumlarda aslında idam şart olmalı
gezın gezınohh valla benım yerımede gezın benım hıc halimde yokkı hem gıdesım var düğüne hem yok kocemde olmuycak tek başıma gtmek zorunda kalcam bakalım artık nolcekk gtmeyı cok ıstıyorum ama daha kötü hasta olursam dıyede korkuyorum açıkcası
sabah güzel kahvaltı ettım nar ve portakal suları ıcıom ınş sabaha daha ıyı olurum
idam olsa bu durumda çmzüm değil artık bu canilerde çözüm buldu milleti öldürüyor snra intihar ediyor .. gebersin gerçi başkalarnın eli kana bulanacağına kendi idamını vermiş.
kötü hisseediyrsan gitme canım çocuklar falan var bulaşmasın. akşama doğru bakarsınn durumuna göre
g.t korkusu başka amagebersınler
evt cocuklarda var onlarada geçerse daha kötü olur bakalım ya ınş düzelırımde gıderımm hem kuaförede gtcem burdaler o kadar kötü ağda kaş alıyolarkı anlatamam sevmıyorum ama bazen mecbur kalıyorum her hafta gıdemyorum bazen oluo ayda bıkez ancak gıdıyorum annemlere
benimde akşam kuaföre gitmm lazım. biraz bakıma girmek istiyorum saçımı ördürtmek istiyorumhoşuma gidiyor sonra hediye bakarım daha bişey almadım hkna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?