- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.541
:2:
ayy ben hiç denk gelmiyorum yaa öyle konulara bu ara
daha çok bdv de takılmam lazım demk kii
Kızlar inanılmaz bir yoğunluk oluştu yazamadım.
Test aldım yaptım öyle bir kurt düştü ki içime ağlayacaktım neredeyse ya hamileysem falan diye. yapana kadar akla karayı seçtim ya :44:
teste bakamadım ama çok şükür negatif ..
bundan yola çıkaraktan da daha bebeğe hazır olmadığımı anladım. daha 2 gün önce artık çocuk istiyorum demiştimama demek tam hazır değilmişim
zaten maddi açıdan da bu sene zor
meg 2013 yılında yaparız birlikte bi atraksiyon :123:
yazdıklarınızı da okudum teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah çocuk için hazır oluruz bizde şimdilik zor :)
sen 3 gün sonra tekrar yap bakalım
Kızlar günlerdir yok çeyizime şunu alcam yok anama bunu olcam diyip duruyodum ve son olarak bu sabah kendime almaktan vazgeçmiştim ayıptır söylemesi ben bu ay hiç huzuli harcama yapmadımda batıyodu bana kredi kartımda yeterince dolu olmayınca içim rahat olmuyorneyse efendim öğle arasında gezerken ne göreyim taç ın battaniyesi battaniyemde yoktu heralde iyidir dedim ve yüklendim geldim hayırlı olsun vatana millete içim rahat etti
Battaniyemde budur Eki Görüntüle 576727 indirimdeymiş 60liraya aldım.
güle güle kullan canım anneme mop alıcam diyordun vazgeçtin sanırım
saol canımmm, yok vazgeçmedimm ama bilemedim hangisi daha kullanışlıdır fakirin var dediler iyisi dediler 300 kusur elektrik süpürgesi fiyatı nerdeyse ben daha uygundur diye düşünmüştüm bide nasıl oldugu konusunda bi fikrimde yok biraz daha bakcam internette çoğu sitede yeşil H2O mop diye bişey var galiba bu tv'da çıkan aslında fakirin iyi modeliyle aynı özellikler ve fakire göre daha ucuz 100lira fln ama bilemedim nasıldır o yüzden biraz daha bakıyım dedimama anneme alcam öyle bişey iyi bişey bulursam taksitle fln alırım gerekirse.
Buarada çılgınlar gibi günlük ucu mürdüm renkli çatal bıçak takımı bakıyorum 30parça fln ama mürdüm renk istiyorum bulamadım bulursam internetten fln alabilirm
herhangi bir yer ya da sitede fln görüp,duyup,haber alıp söylemezseniz kızarım
Fakir bu konu da bence uzman bende elektrik süpürgesini kullanıyorum minik kırmızı ama 2200 watt harika bir makine mopta da iyi olacağını düşünüyorum. Diğer dediğini çok duydum televizyonda falan kullanan birinin yorumu daha iyi olabilir.
ben artık tabak çanak bakmıyorum hiç internetten ama olurda görürsem tabiki haber veririm
Hadi ya iyi oldu bunu senden duyduğum bende fakiri hiç bilmiyordum,kullanmadımda şimdi en azından fakirin uygun fiyatlısına bakarım :44:
canım fakir süpürge olarak bana kalırsa en güzeli. sadece ürünün iyiliğine bakma satış sonrası da önemli herhangi bir sıkıntı da nasıl dönüş yaptıkları garantisi falan da önemli
Evet haklısınn :44:
Buarada şu çatal bıçak takımlarını hep görürdüm görürdüm şimdi günlük yemek takımıma ve kah. takımıma uygun olsun istiyorum mürdüm rengi yok bulamıyorum nasıl sinir oldum almıcağında hep önüne gelir alcağın sıra hiçbişey bulamazsın
tam buldum diyorum bi bakıyorum küçük çatalı yok ya da küçük kaşığı yok ben büyük çatal,büyük kaşık,büyük bıçak,küçük çatal,küçük kaşıklı istiyorumhatta eğer uygun fiyatlı bulursam 2 takım alabilirim
Selam kızlarrr nasılsınız?
Meg'cim inşallah 2013 sana nurtopu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat getirir canım, ve tabi tüm isteyenlere
Aminn inşallahTeşekkür ederim Deryacım..
Haklarımızda hayırlısı inşallah..
canım neden bu kadar acele ediyorsun anlamıyorum.
sanki haftasonu düğünün var dur bi sakin ol bulursun
Selam kızlarrr nasılsınız?
Güzel bir cuma ve cumanın en güzel saatlerindeyiz yine
mesaimin son saatlerini seviyorummm
bu arada ben o yeşil h2o x5 mopu kullanıyorum arkadaşım, çok da memnunum. ben narkafoniden 150-180 tl civarı almıştım.. iyi ki almışım.. tv de daha pahalı..
sipidicim sana yasminle ilgili sormak istediklerim var benim:26:
Meg'cim inşallah 2013 sana nurtopu gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat getirir canım, ve tabi tüm isteyenlere
Cuma'nın huzuruay nebilim ya buarada çok kaptırdım kendimi yapcak işim gücüm yok sevgilimlede görüşemioz adam akıllı çeyizlere sardım
Haklısın biraz daha yavaş gitmeliyim hem belki sonradan bişey beğenirim
bende yaa cuma günü bu saatlere bayılıyorumm geçmek bilmiyo ama olsun yarını düşünmek bile güzel
nasıl peki su falan bırakıyor mu ben anneme almayı düşünüyorumda ama nasıl kullanıldığı hakkında bile en ufak bi fikrim yok
ay nebilim ya buarada çok kaptırdım kendimi yapcak işim gücüm yok sevgilimlede görüşemioz adam akıllı çeyizlere sardım
Haklısın biraz daha yavaş gitmeliyim hem belki sonradan bişey beğenirim
:
umarım iyisindir tatlımbak beeğn ama bulamadım diye çıdlrıma
deryaw sor canım buyur
umarım iyisindir tatlım
sen yasmini bıraktıktan sonra adet düzensizliği yaşamıştın ya, ne kadar süre sonra düzeldi?
Ben de bırakmayı düşünüyorum, sürekli bişeyler duydukça korkar oldum haptan..
Ama şimdi de bırakınca olabilecek düzensizlikten korkuyorum.. son hapı içtikten sonra 4. gün regl olucam mesela.. sonra bidahaki reglmi normal şartlarda ne zaman olmam gerekir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?