Sipaydi ye Yardım lütfen

inşallah canım valla gelsin geçsin mümkünse

bende yapıyorum ama elimin altında kredi kartı olmayınca artık alamıyorum
inşallah canım...
benim de kredi kartım elimde değil ama online alışveriş için gerekli olan kart bilgileri beynime öyle bir kazınmış ki, silemiyorum
kartı kırıp atsam bile her an alışveriş yapabilirim ama çok fena frenliyorum kendimi, valla tebrik ediyorum beni

çok üşüyorum ya işyerinde klimada çalışmıyor donuyorum buz gibi :18:
ayy çok zor yaa soğukta çalışmak
kalorifer fln yok mu?

Son düzenleme:

benim öyle zekiliklerim yoktur asla aklımda tutamam

benim öyle zekiliklerim yoktur asla aklımda tutamam
yok canım ya zekilikle ilgisi yok, parmaklarım alışmış, istemsizce kart numarasını yazıo sanırım fazla alışveriş yapmaktan :44: çeyizimin yarısından çoğu alışveriş sitelerinden
yoksa ben babamın cep numarasını bile ezbere bilmeyen bir insanım

yok cnm maalesef

bende bir iki parça aldım illa alacğım şeye dokunacağım. int alışveriş güzel ama ya beğenmezsem diye de alamıyorum

bende bir iki parça aldım illa alacğım şeye dokunacağım. int alışveriş güzel ama ya beğenmezsem diye de alamıyorum
beğenmediğim çok az bişi olmuştu benim, onları da hemen geri posta
hiç sıkıntı yaşamadım.. hatta iyi ki almışım vakti zamanında onları, çünkü son zamanlarda çarşılarda daha başka şeyler için çok dolşamak zorunda kalıo insan. Böyle ayağına kadar gelio, iyi oluyor. Bir de çekler kuponlar fln derken, dışarıya göre baya uyguna aldığım şeyler oldu benim

anladım canım güle güle kullan aldıklarını

ben tüm çeyizimi nakit aldım eminönünde neredeyse yarı fiyatına ama tabi toplu almaya gidince öyle uygun oluyor
tek parça almaya gitsen fiyat yine normal oluyor

Tühhh kötü olmuş. Bi ısıtıcı fln aldırsanız iyi olur..

klima varda bgn bozulmuş cnmm yoksa sıcak oluyor şansıma bende hergün üstüme hırka alırdım bgn montum kalın diye giymedim neyse artık yarın hallolur inşallah nerdeyse ellerimi çayımın içine sokcam şimdi

sipaydiii nabersinn

sana bi haberim var, şey galiba başka bi iş buldum kendime çok umutlanmamaya çalışıyorum ama olursa benm için maddi açıdan baya iyi olcak

bide sana bişey sorcam şimdi ben bu işyerinde hiç iznimi kullanmadım başka biyere geçersem ordada kullanamıyorum demi burdan muhtemeln ya izin paramı ya da iznimi yaptırıp çıkarım demi?

sağol canım, sen de güle güle kullan
bizim eminönü gibi bir nimetimiz yok ki burda maalesef
ben de çoğunu nakit aldım ama, hep parça parça elime para geçtikçe aldım koydum, toplu alamadım yani.

hayırlı olsn canım inşallah güzel şeyler olur hayatında kendi çıkarsan tazminatını alamazsın biliyorsun dimi. yüklü tazminatın var mı bilmiyorum.

izin işini de izin paranı vermek zorunda ne kadar ise artık hesaplarlar.

yada örneğin ; bugün çıkar 15 gün sonra işe başlar arada tatilni yaparsın ama önce diğer işten emin ol.

sağol canım, sen de güle güle kullan
bizim eminönü gibi bir nimetimiz yok ki burda maalesef
ben de çoğunu nakit aldım ama, hep parça parça elime para geçtikçe aldım koydum, toplu alamadım yani.

nakit almak toplu paran yoksa gerçekten zor, benmde ortada daha hiçbişeyim yok ama parça parça alıp koymaya çalışıyorum keşke biriktirebilsemde topluca alsam sipaydinin dediği gibi çok daha ucuza gelir ama ben hiç biriktiremiyorum o yüzden borca girmem daha mantıklı oluyo o öyle böyle ödeniyor

bakalım hayırlısı, yok canım yüklü tazminatım daha 5-6 aydır bu işyerindeyim

inşallah hayırlısı olur bakalım, koşullarım belki daha zor olcak işyeride muallakta şimdilik hangi şubede olcağım belli deil ama enazından emeğimin karşılığını alcam kararsızım ya ne zor işler bunlar burdan aslında memnunum çalışanlar,patronum, işyeri evime yakın sadece maaşım düşük

Son düzenleme:

Diğer iş garanti olur ise gidip konuşabilirsin dediğini yapmazsan direk çıkar diğer işe girersin en azından buradaki son şansını da denemiş olursun

Bide senin şuanda iznin yok canım 1 yılı doldurmadan zaten izin haketmezsin

aslında biraz konuştuk gibi tam anlamında bi konuşma olmasada zam yapmayı düşünüyor ama çok komik bir rakam söylediği şaka gibi, benm patron çok iyi hoşta çok cimri maalesef

6.ayı doldurunca 2 haftalık izinim oluyor. Geçen işyerimden biliyorum.

Bakalım artık inş hayırlı olur netleşince geçebilirim burdan aldığım parayı herahngi biyerdede alabilirm o yüzden olursa geçmeyi düşünüyorum olmasada belki ayrılabilirim ya boşa çalışıyomuşum gibi geliyor

anladım çıkmadan önce fikrini sunacak şekilde ciddi ciddi konuş ayak üstü olmasın.

izin işini de ben 1 sene diye biliyorum ama dediğin gibiyse bilemem iyice araştır istersen emin ol

iş bulmadan çıkma bana kalırsa söz nişan düşünüyorsun ayrıca iş bulana kadar evde oturmak sıkabilir

evet böyle düşününce diyorum çalışmam gerek bu zamanda masraflar olcak diye sonra diyorum çalışmasam rahat rahat hazırlıklarımı yapsamm nişanımı düğünümü balayımı bitirsem sonra iş arasam ama hangi parayla

kızlar merhaba akın softu duyan bilen varmı iş için nasıllar form doldurmayı düşündüm ama bilen varsa sormak istedim her yerde varmış oradan çıkarmı iş

ilk defa duydum cnm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…