Sipaydi ye Yardım lütfen

harika olmaz mi puding olurda, sunumuda $ık hem, ellerine saglik yaparim mutlaka bunuda
üstüne kekle findik falanda karistirsan nasil olur acaba, cikolatayla findik manyak güzel oluyorda

olabilir canım puding içine de istediğini ekleyebilirsin damak tadına göre değişir.

Lazeri Cuma akşam 7 ye aldım ilk seans için

Selam kızlarr

canm ben eski işyerimde 1 seneyi doldurmadan ayrıldım iznimi kullandırdılar 6 ayı doldurduğum için :44:

burdada işe başlarken öyle konuştuk belki nişan olursa diye patronum 6. ayını doldurduğunda ztn 2 haftalık yıllık iznini kullanabilirsin dedi :26:

diğer işim garanti olmadan ayrılmam zaten cnm bazen şeytan dürdüklüyoda, yemez

sipaydii bende kilo vermek istiyorum ya en azından şöle bi 5 kilo versem süper olcak çok rahatsızım bu halimden

tatlı kedi alıntı yapamadım yeşil çay verdiriyor mu cnm?

buarada dün uyuz oldum işler bitmedi saat 8de yeni çıkabildim yağmur vardı çılgın gibide ıslandım 9a geliyordu eve vardığımda

O kadar kilo vermek istiyorum dedikten sonra utanarak söylüyorum ama ben yemeğe gidiyorum napıım acktım

sipaydi hastalandın mı? hastalandıysan acımaz acımaz korkma :116:

Son düzenleme:

selam canim

evet canim yesil cayin zayiflamada etkisi var, ayrica faydasida çok ama sadece su iki maddeyi alintiladim internetten:

Vücuttaki yağların yakılma sürecini hızlandırarak diyetleri destekler.
İstenmeyen yağların %30'unu absorbe eder (Alintidir.)

Afiyet olsun kizlar

krem almadım daha.

ve yarım kol yarım bacak koltuk altı ve genital bölge hepsine gireceğim

hayrlı olsn bacummm
elma krem mı acıyor mu o kadar cok kı krem sürülmesı lazım
mesela ben ağda yaptırıyom duduma krem neyım yok lazer daha mı acıtıyorkı:26:

bu arada ptesı ıcın ızın aldım ctesıden anneme gtcemm salı döncemmm

O kadar kilo vermek istiyorum dedikten sonra utanarak söylüyorum ama ben yemeğe gidiyorum napıım acktım

sipaydi hastalandın mı? hastalandıysan acımaz acımaz korkma :116:

diyet yapacaksın diye hiç yememek çok sağlıksız canım sende yeşilçay iç mutlaka
kadınlar için özellikle çok yararlıymış

15 inde hastalandım rahatladım bi anda hamilemiyim acaba diye düşünmedim değil

Evet canım etkileri güzel şimdi normal çay aldım öğleden sonra yeşilçayımı içerim

yaseminli
bergamotlu
ve kiraz sapı çayım var Lipton

öğle yemeğimi de yedim

çorba
taze fasulye
talaş böreği
salata

ama fasulye etli olduğu için çook az yedim

kiraz sapinada cok faydali diyorlar, bergamotuda ayni sekilde metabolizmayi hizlandiriyor diye duymustum.. içtigin bütün caylar bol bol faydali

benim sirkette bi bergamotlu siyah cayim bide limonlu yesil cayim var ama genelde yesil cay icerim artik seve seve iciyorum valla

afiyet olsun yemekler sirketten miydi?
bende evden pirasali börek getirmistim 3 dilim onu yedim yaninda hazir havuç salatasiyla...
hmm bide 1 saat disarda yürüdümde geldim spor salonuna gidesim yoktu havayi günesli görünce
bugün hafif yemem lazim aksama kestane aldim onu rahatca yemek istiyorum

yeşil çayı bergamotlusu var onu içiyorum

işyerinden caım ama çok beğenmediğim için genelde aç kalkıyorum azar azar yiyorum yani 2*3 saat sonra yine acıkıyorum
sana da afiyet olsun canım yürüyüş süper olmuş öğle arasında spora bile vakit ayırmak harika.

kestaneye bayılıyorum ama haşlama olarak onu da eşim sevmiyorum alınca yarısını haşlama yarısını fırında yapıyorum

akşama da balık yapacağım eşimin arkadaşı gelecek

Bergamotlu yesil cay mi ne güzel iki çay bi arada çifte mutluluk olurdu benim için heralde
saol canim, sporu yapmayinca yavas yavas gidiyor bende cok sabirsiz oldugum için biran önce faydasini görmek istiyorum..

2-3 saat sonra acikiyorum demissin ya ozamanda bi yogurt yada meyve ye.. az az ve sık yemekte metabolizmayi hizlandirir
eve gidincede bi salata oldu bitti
Kestaneyi haslama hiç yemedim :26: lezzetli oluyor mu acaba :26:
firinda kitir kitir olunca cok seviyorum bende, esimde öyle..

sizinde haftalik balik yiyebilmenize hayranim ya, saglikli besleniyorsunuz ne güzel

evet bak bulursun belki sende Lipton da var ballısı bile var harika tadı hatta
hızlı kilo vermenin yararı olmaz hem sıkılaş hemde kilo ver canım dün tartıldım 55 kiloyum şuanda bakalım ne kadar etki edercek.
karbonatlı suyu da içiyorum 1 ay deneyeceğim etkisini söylerim sana da

Evet aslında yanımda meyve yada yoğurt taşımam lazım direk abur cubura saldırıyorum çünkü :125:

kestane haşlama süper oluyor yumuşacık çok seviyorum deneyebilirsin onu da bi ara beğenirsen öyle de yersin.

eşim sevmez balığı ama karar verdik hafta da 1 kez yemeğe bugünde misafir gelince yapalım dedik fırında hem hafif hemde güzel oluyor :125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…