Sipaydi ye Yardım lütfen

benimki bisey demiyor henüz, ama size normal 1 buçuk sene olmus artik duymaya baslarsin
gerçi teyzesinin kizinin oglu var simdi onunla hasir nesir oluyor görümcem simdilik o yüzden cocuga hasret degil yani

öteki görümcemin 2 çocuğu var ama yine yetmiyor.
sende zamanla duyarsın canım eşimin tarafından çoğunlukla duyuyorum ama daha benimkiler hiç yap falan demiyor
1 sene daha yok canım acele etmeye luzum yok Allah bize ne zaman nasip ederse artık o zaman olur diyoruz

:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
benim çok pratik tatlı ve tuzlu tarifi öğrenmem lazım
burdan onu anlıyorum

yemeğe gelene 1 kurabiye tuzlu yaparsın 1 de kaselere puding tamam
ne tatlı tuzlısı millet yemeğe gelecek yemek yapmayı öğren basit tarifleri kaydet
word dosyasını yolladm şimdi her gün oku işte

Yetmez tabi, yigen baskadir heralde
bendede annem baski yapiyor ama dinleyen kim
cumartesi sagdiclarimiza davetliydik, Allah tamamina erdirsin insallah, hamile 6 aylik, onu görünce çok özendim, bende istedim. Pazar günü sinemaya gittik, bilet alirken önümüzde cocugu durmayan biri vardi, dedim agiz tadiyla film bile izlenmez diye geri vazgeçtim
Allah hayirlisini nasip eder insallah, ben öyle diyorum ama bakalim ne zaman ve nasil olcak

Ece;

speedy'nin dedigi gibi tatli-tuzlu yetmez sadece hamur isleri, yemekler, cesit cesit tatlilar.. hepsini yapabilmek gerek
oda yavas yavas oluyor elin alisiyor

benim annem istemiyor çünkü daha emekli olmadı bu sene son o bakmak istiyor
eminim bir tarafı istiyordur ama daha hiç yap falan demedi babamda öyle ikisi de baskı yapmaz..
çocuk dünyanın en güzel duygusudur ama bakması uğraşması zor ve en önemlisi de doğru zamanda olması
bizim gibi çok gezen birisi içinde doğru zaman nasıl olur bilmiyoruz

ayyyy karnım açtı
tarifleri görünce daha da acıktımmmmmmm

afiyet olsun yap 1 tanesini ye

Aynen öyle canim, ne zaman doyariz gezmeye bilmiyorum.. Hatta doyarmiyiz orasida süpheli.
Simdilik cocuk fikri hâlâ korkutuyor beni, kisitlanmayi hiç sevmiyorum..

Ne güzel annenin bi senesi kalmis ondan sonra olursada rahatlikla bakar torununa

aynen öyle 1 sene daha planlarımızın için yok bebek ondan sonrası kısmet artık

inşallah 2014 şubat gibi emekli olmuş olacak

ay gülüon mubacumm dudu cok acıo yaaağdada ben artık alıştımda ılk zamanlar cok zorlanmıştımm
ınş memnun kalırsın cnmmm

bebiş ıcınde ınş ıstedığınız zamanda olurben dün görümcemı arıom hemen dıo müjde mı vercen hee dedım ama 2 yıl daha varbekle az
bana artık herkes dıoo yaa sıkıldımm

ağda da hiç acı hissetmiyorum diyebilirim çok normal geliyor. bi ilk çektiğinde acıyor sonra normale dönüyorum
onda da her seferinde acıyacak mı diye kastığım için
inş bakalım 1 ay sonra ne olacak.

amin canım Rabbim kimseye aratmasın inşallah

bendede öle oluyoo coğu ınsan acımasından korkuyo ama cok yararlı sonra azalıo ve büyük rahatlık

amın cnm amınnn

dün varya ne zor gundu benım ıcın yaa 3 kez dışarı cıktımmm koceme hedıye almak için bıde süreklı arıyoo bellı etmemem lazım dıye ne hallere gırdım yaa
kazak alcam kendıme dedım 3 saat dolaştımbulamadım sonra 2 kez daha çarşya cıktım

D&R a gıttım hedıye kutularından aldım magnet aldım cok hoş yazılar vardı onlardan aldım
yenı yıl ve evlılık yılı için kucuk zarflar aldım yazdım
sonra kardan adam falan aldım baya süsledımm yılbaşı süslerıyle falan
4 tane paket yaptım
sabahta aksı gıbı benı kapıda beklıyormuş korktumm sonra benı işe bıraktı dıyorum gıt eve gıt gtmıyoo
her zaman gıden adam neyse gıttı
msj attı banacok mutlu oldum aslında perşembe ıdı ama kocem süreklı yolda benımde akşamları alma zamanım yok hallettım sonunda
yılbaşı içinde daha başka şeylerde yapcem

çekicez artık acısını sonu güzel sonuçta

nice birlikte yıllara canım halletmişsin bunu da
bu hafta kardeşlerin sendeudi dimi iznede çıkacaksın bu hafta sana hemen geçer artık

çekicez artık acısını sonu güzel sonuçta

nice birlikte yıllara canım halletmişsin bunu da
bu hafta kardeşlerin sendeudi dimi iznede çıkacaksın bu hafta sana hemen geçer artık

kesın güzeldır cnm

yok gelemedıler yengemın annesı köye döncekmış oraya gıttıler enıştemde ehlıyetını kaybetmış neyse kısmet artık h sonu aılecek annemlerdeyızayy hemencık geçer ınş

annende hep birlikte girersiniz artık 2013 yılına

baksanız 2013 tatillerine çok sevdim bne bu yılı şimdiden

YILBAŞI 1 GÜN 1 Ocak Salı
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 1 GÜN 23 Nisan Salı
EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ 1 GÜN 1 Mayıs Çarşamba
ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 1 GÜN 19 Mayıs Pazar
RAMAZAN BAYRAMI ARİFESİ 1/2 GÜN 7 Ağustos Çarşamba
RAMAZAN BAYRAMI 1. GÜN 8 Ağustos Perşembe
RAMAZAN BAYRAMI 2. GÜN 9 Ağustos Cuma
RAMAZAN BAYRAMI 3. GÜN 10 Ağustos Cumartesi
ZAFER BAYRAMI 1 GÜN 30 Ağustos Cuma
KURBAN BAYRAMI ARİFESİ 1/2 GÜN 14 Ekim Pazartesi
KURBAN BAYRAMI 1. GÜN 15 Ekim Salı
KURBAN BAYRAMI 2. GÜN 16 Ekim Çarşamba
KURBAN BAYRAMI 3. GÜN 17 Ekim Perşembe
KURBAN BAYRAMI 4. GÜN 18 Ekim Cuma
CUMHURİYET BAYRAMI 1.5 GÜN 28 - 29 Ekim Pazartesi - Salı

ınş kocemde olurda onunlada gırmış oluruz

ayy bende cok sevdımde ramazan ve kurban bayramında sadece tatıl burası neyse belkıde ınş o zamana kalmam

Haftasonu bir yemek yedim bir yemek yedim ki sormayın kalori falan hesaplanmaz 14082162373894 kalori yani neyse ama bu sabah 2 tane pogaça yedim kahvaltı niyetine öğlen toktum tabi 2 tane yiyince sadece brokoli salatası yedim şuan gayet iyiyim ama acıkcak gibiyim kısmet artık

buarada sohbetinizinde içine ettim kusura bakmayın bayramlar çocuklar falan çok sarmadı napıım bana hergün bayram
tatillere bakarken tek düşündüğüm hangi günü birleştirip nişan yapsam, evlensem kafayı kırcam yakında evlenme düşünmekten

buarada yılbaşıda geldi çattı valla ece senin nişanlına ve kendine aldığın romeo julieti çok begendim ama onun biraz fiyatı fazla geldi bana değişik bişeyler yapmak istemiştim ama yapamıcam bu gidişle :26: aman zaten sıkıldım birazda sevgilim yapsın

siz neler yapıyorsunuz yılbaşında??

mutluluk ; 2013TE evlenemezsen zaten beynimizin etini yersin artık
seni evlenme meraklısı hayırlısı de kesin konuşma insanın ne olacağı hiç belli olmaz.

bizim yılbaşı için hiç planımız yok diyebilirim yani şöyle diyim evde oluruz büyük ihtimalle eşim yılbaşı kutlamayı sevmez
bizim için bi özelliği yok çünkü hristiyanların bayramı hediye almayı düşünmüyorum açıkçası.. kutlama yapma gibi niyetim de yok

belki yeni yılaa bizimkilerle gireriz birlikte sohbet muhabbet falan yada kocamla başbaşa girerim

aynen aynenn 2013tede evlenemezsem yandınız neyse tamam korkmayın topik değiştiririm sizi bu işkenceden kurtarırım

zaten hayırlısı diyorum canımm hiç kesin konuşmadım ki bu zaman kadar kaderde varsa olur yoksa hayırlısı.

bizde arkadaşlarla toplancaz öyle özel bişey yapmıcaz maksat muhabbet

Tatiller ne güzel denk gelmis öyle sanslisiniz valla

haftasonu bayram mutluluk, kalori sayimi zor oluyor benim için o yüzden bayram ilan ediyorum cok abartmamak sartiyla
hayirlisi olsun insallah istedigin günlerde olur nisaninda dügününde :)

valla yilbasi kutlamak icin degilde ailecek beraber hep bi arada oluruz sanirim o gün..
okey, cig köfte, nargile falan geçer gider cabucak

hayırlısı neyse öyle olsun. önce bi isteme nişan yapın sonra artık evlilik kısmına düğüne geçersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…