- 5 Şubat 2012
- 4.067
- 2.761
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.901
iyi yaptın bende inanılmaz yorgunum eve gidip uyumak istiyorum
Hayırdır canmm neden yorgunsun?:26:
uykusuzum canım bide üstüne hasta olmak üzereyim falan sersemledim iyice haftasonu da doğru düzgün iyileşemedim zaten
şuanda tek hayalim akşam işim erken bitsin de eve gitsem diyorumama zor durum işte
inşallah hemencik biter canım dikkat et kendinee
speddyimmm kuzum
dikkat et kendine
sıkı giyin birde dışarı çıkacakmışsın
buz gibidir orası :18: :18: atkı eldiven şapka ne varsa tak
Bugün hiç zaman geçmedi bana normalde öğleye kadar çabuk geçer ya işimde vardı boş değildim ama geçmedi sabahtan beri saate bakıyorum hala 11bçk
sıkıldım ve acıktım :44: off keşke piyango bana çıksada işi bıraksamkendi işimi kursam sabah 11.00 akşam 15.00 çalışsam
hiç çalışma daha iyi 2 saat için yola çıkmaya değmezben daha almadım bile bilet bakalım 1 tane alırım yine şansımı denemek istiyorum
Selam kizlar
Amma kaynatmissiniz he oku oku bitmedi
Aman aman hasta olma speedy, geçmiyor uzun zaman cok sinir
Caylardan bahsetmissiniz okurken aklima geldi gittim bi yesil cay yaptim kendime.. Sirkette hep içerim ama evdede aklima gelmez ne garip
mutluluk az kalmis aksama bak gecmis zaman
Ececim yemek tariflerini gece okumak yasaklanmali valla, dün aksam sen hesap tatli tariflerine bakiyordum uludag pastasi gördüm kalktim yaptim
yaparkende bir iki gofretlerinden götürdüm
Güya evde kalinca hergün 1 saat yürüyüse cikcaktim ama disarda firtina var, battaniyemle mutluyuz biz
crystal nerelerde acaba ne zaman baslicak ki ise ? haber duyan gören bilen yok mu?
yok canm bgn hiç geçmedi zamanbitsede gitsek
sipaydi şantiyeye gitcem diyordu gitti sanırsam
crystalden haber yok daha :44:
sen nerde yaşıyodun cnm? yaş kaçtı? bide ne iş yapıyordun? çok mu sordum ne
Az kaldi canim, 6'da mi cikiyosun ?
yas 25, fransadan katiliyorum, bilgisayar yazilimcisiyimyarismaya katilabilir miyim ?
sen ne isi yapiyosun canim sahi hiç sormadim sanirim?
5bçk-6 gibi çıkıyorum cnm ama kimi zaman uzuyor maalesef inşallah bgn uzamazda erken çıkarım :26:
bende 26 yaşındayım, bekarım, izmirde yaşıyorum, dış ticaret firmasında çalışıyorum
çok memnun oldum canim
birde sevdicegin var sanirim evlenmeyi düsündügün
geldim dışarıda olmak harika tabi şantiyede olmak aynı değil pislik içinde gittik geldik işte
mutlu ne meraklı çıktın sen yavrum
Hoşgeldinn cnmm, aynen ya bende onu farkettim biranda soru yağmuruna tutmuşumm kızcağızıı
zaman geçmiyor sipaydi bugünn çok sıkıcı ya
dışarda olunca mükemmel geçiyor valla. karnımda acıktı akşama da arkadaş gelecek
eve girmeden buluşup birlikte geçeceğz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?