Sipaydi ye Yardım lütfen

speddyimmm kuzum
dikkat et kendine
sıkı giyin birde dışarı çıkacakmışsın
buz gibidir orası :18: :18: atkı eldiven şapka ne varsa tak

speddyimmm kuzum
dikkat et kendine
sıkı giyin birde dışarı çıkacakmışsın
buz gibidir orası :18: :18: atkı eldiven şapka ne varsa tak

aynen öyle bildiğin şantiye bende amele olarak gidiyorum işte..

atkı şapka takıyorum zaten ama bi ofise giriyoruz bi dışarıya sıcak soğuk hasta olacağım yine

Bugün hiç zaman geçmedi bana normalde öğleye kadar çabuk geçer ya işimde vardı boş değildim ama geçmedi sabahtan beri saate bakıyorum hala 11bçk

sıkıldım ve acıktım :44: off keşke piyango bana çıksada işi bıraksam kendi işimi kursam sabah 11.00 akşam 15.00 çalışsam

hiç çalışma daha iyi 2 saat için yola çıkmaya değmez ben daha almadım bile bilet bakalım 1 tane alırım yine şansımı denemek istiyorum

Selam kizlar

Amma kaynatmissiniz he oku oku bitmedi
Aman aman hasta olma speedy, geçmiyor uzun zaman cok sinir
Caylardan bahsetmissiniz okurken aklima geldi gittim bi yesil cay yaptim kendime.. Sirkette hep içerim ama evdede aklima gelmez ne garip

mutluluk az kalmis aksama bak gecmis zaman
Ececim yemek tariflerini gece okumak yasaklanmali valla, dün aksam sen hesap tatli tariflerine bakiyordum uludag pastasi gördüm kalktim yaptim
yaparkende bir iki gofretlerinden götürdüm
Güya evde kalinca hergün 1 saat yürüyüse cikcaktim ama disarda firtina var, battaniyemle mutluyuz biz

crystal nerelerde acaba ne zaman baslicak ki ise ? haber duyan gören bilen yok mu?

yok canm bgn hiç geçmedi zaman bitsede gitsek

sipaydi şantiyeye gitcem diyordu gitti sanırsam

crystalden haber yok daha :44:

sen nerde yaşıyodun cnm? yaş kaçtı? bide ne iş yapıyordun? çok mu sordum ne

yok canm bgn hiç geçmedi zaman bitsede gitsek

sipaydi şantiyeye gitcem diyordu gitti sanırsam

crystalden haber yok daha :44:

sen nerde yaşıyodun cnm? yaş kaçtı? bide ne iş yapıyordun? çok mu sordum ne

Az kaldi canim, 6'da mi cikiyosun ?

yas 25, fransadan katiliyorum, bilgisayar yazilimcisiyim yarismaya katilabilir miyim ?

sen ne isi yapiyosun canim sahi hiç sormadim sanirim?

Az kaldi canim, 6'da mi cikiyosun ?

yas 25, fransadan katiliyorum, bilgisayar yazilimcisiyim yarismaya katilabilir miyim ?

sen ne isi yapiyosun canim sahi hiç sormadim sanirim?

5bçk-6 gibi çıkıyorum cnm ama kimi zaman uzuyor maalesef inşallah bgn uzamazda erken çıkarım :26:

bende 26 yaşındayım, bekarım, izmirde yaşıyorum, dış ticaret firmasında çalışıyorum

çok memnun oldum canim

birde sevdicegin var sanirim evlenmeyi düsündügün

bende çok memnun oldum buarada

aynen öyle cnm evlenmeyi düşünüyoruz bakalım kısmetse şubat gibi nişan yapmak istiyoruz hayırlısı

sen aslen nerelisin? fransaya yeni mi gittin evlenince falan mı? yeni evlisin sende heralde eşin türk mü?

ay ne meraklı çıktım bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…