- Emoji Skoru
- 2.813
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #31.141
Selamlarr
hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gitti
sen sürekli kullanıyormusun??
Günaydin kizlar
uzun zaman oldu gelemedim bi türlü...
Esim cok fena gribe tutuldu gectigimiz haftasonu, bebek gibi onunla ilgilendim
sonra bende azcik ucundan tutulmusum pazartesi doktora gittik izin verdi ben bugün ise basladim esim bu hafta komple evde artik..
O öksürdükçe benim cigerlerim söküldü sankineyseki biraz daha iyi simdi
Ececim sanada geçmis olsun neyin var endoskopi ne içindi :26:
Spaydim nasilsin canim ?
Mutluluk; Karacanin yemek takimini kullaniyorum koydugun ikinci resim ve cok memnunum $ık duruyor sofrada
Kayinvalidemde tam takim olsun diye bardak takimini hediye etmisti saolsun, dedigin gibi tam takim kullaniyorum canim.
Birde catal bicak karacadan tavsiye etmem.
Jumbo düsünebilirsin eger cok pahali gelmezse, ben cok istedim almayi ama sevdigimden bulamadim.
Emsanin basak modellisini aldim ondanda cok memnunum severek kullaniyorum..
hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gitti