• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi ye Yardım lütfen

Selamlarr

Günaydin kizlar :16:

uzun zaman oldu gelemedim bi türlü...
Esim cok fena gribe tutuldu gectigimiz haftasonu, bebek gibi onunla ilgilendim :1:
sonra bende azcik ucundan tutulmusum pazartesi doktora gittik izin verdi ben bugün ise basladim esim bu hafta komple evde artik..
O öksürdükçe benim cigerlerim söküldü sanki :5: neyseki biraz daha iyi simdi :16:

Ececim sanada geçmis olsun neyin var endoskopi ne içindi :26:

Spaydim nasilsin canim ?

Mutluluk; Karacanin yemek takimini kullaniyorum koydugun ikinci resim ve cok memnunum $ık duruyor sofrada :16:
Kayinvalidemde tam takim olsun diye bardak takimini hediye etmisti saolsun, dedigin gibi tam takim kullaniyorum canim.
Birde catal bicak karacadan tavsiye etmem.
Jumbo düsünebilirsin eger cok pahali gelmezse, ben cok istedim almayi ama sevdigimden bulamadim.
Emsanin basak modellisini aldim ondanda cok memnunum severek kullaniyorum..

hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı :34:
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gitti :34: sen sürekli kullanıyormusun??

evet direk inegöle geliriz ne kadar yakın ama bilmiyorum. Bursa merkeze geçmeyiz sanırım.
hımm 40dk fln bize inegöl,ama o haftasonu bizim de düğün fln olmazsa belki ben gelirim inegöle düğüne:64::64::64:

iyim canımmm seni sormalı
bende yılsonu yılbaşı diye pek giremiyorum

1 ;EYlülde gelin oluyorummmm :52: :52: :52: :52:

cumadan gelin
perşembeden gelinnn
hatta çarşambadan gelin :D
bana hepsiii uyar :1: :1:
cuma 30 ağustos çünkü
cumartesi de çalışmıcak olursan pek iyi olurrr
yıllık izne bile çıkmana gerek kalmaz :1:
canımm çok sevindim, çok güzel bir haber buuu :21::32: ben de eylül geliniydim :1:

tatlımm hoşgeldinnn, çok geçmiş olsun :54:
Bu aralar ble hastalık kol geziyor maalesef:2:

aynen canim salgin heryerde, cok tesekkür ederim :16:
sen nasilsin ne var ne yok ?

tatlı kedi ; iyi diyelim iyi olsun bakalım eşine de geçmiş olsun geçenlede bende öyle hastaydım hala öksürüğüm geçmedi:17:

Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani :50:

Selamlarr

hoşgeldin tatlım yemek takımını kullandığına çok sevindim bu konuda çok endişelerim vardı :34:
çatal bıçak jumbodan bakmıştım ama çok pahalı
karacanın setinde kampanya var (yemkek tak,çatal bıçak tak,çelik ten tak,çaydanlık,cezve tak- 2000tl) o yüzden karacanın çatal bıçagına bakıyorum yoksa jumbonun gerçekten çok şık hemde kaliteli benim jumboda baktıgım çatal bıçak takımı 1500lira civarıydı nerdeyse karacanın seti kadar ayrı ayrı alınca çok yüklü oluyor yaklaşık 4000tl kadar oluyor yemek takımının su takımıyla aynı desende olması çok hoşuma gitti :34: sen sürekli kullanıyormusun??

hosbuldum canim :54:
endise etme ben cok seviyorum yemek takimimi, cokta kullanisli :nazar: aman nazar degdirmeyim hic sevmem takimim bozuldugu zaman :1:
Bayada kullandim ben, bi ara herhafta sonu cumarteside pazarda misafirim oluyordu.. Yemegede cagirdiklarim oldu takimimi kullandim, caya da ayni sekilde kullandim düz tabaklarini..
Seti baya avantajliymis.. Ozaman seti al bence, evlendikten sonra memnun kalmazsan duruma göre bakarsin. Belki sansina iyisi cikar catal bicak setin..

Kediciikk geçmiş olsun cnaım :16: :16:

deryaaa çok mutlu olurum gelirsenn :17:

spedyyim :9: :9:
bişey demez hakan yaaa gel sen 1 ay önden :1: :1:

..
iyiyim ben de canım, soğuklarla mücadeleye devam :1: çalışıyorum, işteyim, çok işim var, yapasım yokkk, offf:44::44:

inşallah ececim, bi mani olmazsa ben de çok isterim gelmeyi :16:

Tesekkür ederiz canim benim, biliyorum sen yilbasindan önce yakalanmistin hatta ve hâlâ gecmemis olmasi kötü, öksürük uyutmuyor bile dogru düzgün insani :50:
hosbuldum canim :54:
endise etme ben cok seviyorum yemek takimimi, cokta kullanisli :nazar: aman nazar degdirmeyim hic sevmem takimim bozuldugu zaman :1:
Bayada kullandim ben, bi ara herhafta sonu cumarteside pazarda misafirim oluyordu.. Yemegede cagirdiklarim oldu takimimi kullandim, caya da ayni sekilde kullandim düz tabaklarini..
Seti baya avantajliymis.. Ozaman seti al bence, evlendikten sonra memnun kalmazsan duruma göre bakarsin. Belki sansina iyisi cikar catal bicak setin..

Aman aman maşallah bende hiç sevmem takım bozulunca :nazar::1:

Daha almadım bakalım önümüzdeki hafta falan almayı düşünüyorum inşallah iyi çıkar çıkmassada napim ya kısmet ilerde değiştiririm :34:

AYNEN ÖYLE hasta olunca bitkin oluyorsun bide uykusuzluk mahvediyor :ssz:

alır bavulumu gelirim o zaman :34::34:

mutlu :54::54:

iyiyim canım sen nasılsın? işe konsantre olmaya çalışıyorum, bu kar beni bozdu bu hafta yaa, hep tatil modunda geldim işe bu hafta:19:

Bizim burda kar yok ama buz ya hava resmen buz sabahları yataktan çıkamıyorum hadi yataktan çıksam evden çıkamıyorum lahana gibi giyiniyorum banamısın demiyor :34:

Şu soğuklar biraz hafiflese çok iyi olcak yoksa bizim iş yerindeki süs havuzu gibi doncam :1:

Son düzenleme:
Bizim burda kar yok ama buz ya hava resmen buz sabahları yataktan çıkamıyorum hadi yataktan çıksam evden çıkamıyorum lahana gibi giyiniyorum banamısın demiyor :34:

Şu soğuklar biraz hafiflese çok iyi olcak yoksa bizim iş yerindeki süs havuzu gibi doncam :1:
sen hangi şehirdesin ki?
Burda kar buz don güneş :52: hepsi bir arada :9:
ben böyle soğuk görmedim, felaket bugün..
Edirne'de -16 görmüştüm ama sanki bu kadar üşütmüyordu Edirne:26:
Neyse yarın hava düzeliyor birazcık, donmazsın artık :1:

sen hangi şehirdesin ki?
Burda kar buz don güneş :52: hepsi bir arada :9:
ben böyle soğuk görmedim, felaket bugün..
Edirne'de -16 görmüştüm ama sanki bu kadar üşütmüyordu Edirne:26:
Neyse yarın hava düzeliyor birazcık, donmazsın artık :1:

izmirde yaşıyorum canm :34:burda daha karı gören yok aman görmesinler kar görünce kafayı yiyolar zaten geçen sene 2 serpiştirdi biraz tuttu aman Allah'ım insanlar delirmiş gibiydi :9:

Back
X