Sipaydi ye Yardım lütfen

güle güle kullan cnm
ama onu takarken dıkkat etmelısın wc ye falan gırılmemesı lazım

bekarken alıp koymak cok akıllıca bende üçlü burma almıştım 650 tl annemlere takmıştı onun dışında 1 bıleklık ve 2 kelepçe takmışlardı
şuan aynı altın dedığın gıbı 2000 kusur ahh ahh

bende şimdilik 2 cumhuriyet var
düğüne kadar
ne biriktirebilirsem artık
kv lerin aldığı bileziğin aynısından alcam onu takacaklar
zaten çok bişey takmalarına gerek yok bence

onca çeyiz aldık yeter

güle güle kullan canımmm

evet doğru sölüyosun valla erkekler öyle bende küçük küçük koyuyodum hesaba TL olarak çokta deil şuara bişiy koyamadım gerçi neyse sevgilim öğrendi ikide bir ne kadar oldu diye sorup duruyor kötü anlamda sormuyor heveslendi biriktirelim diye ama bida sorarsa harcadım dicem çünkü ona güvenmesin kendide biriktirsin istiyorum yarın bugün düğün dernek işine başlayınca çok gider daha şimdiden hiçbişey almamama rağmen sadece bu ay sevgilime bohça için aldıklarım 300lira tuttu bide Allah'tan indirim vardı heryerde

Son düzenleme:

kesınlıkle bılmesın onlarmümkünse belkı kötü maksatı olmaz ama çoğu ona güvenır ve gn gelır olmaaz yok dersın gene ınanmazlar

cok masraflı düğün işi cnm bılıyorum Allah herkesın yardımcısı olsun ben 3 yılda bıtrdım iştedüğün borçlarını

evet canım bizimde 2 yıl olmasına az kaldı ama malesef işte sanki az olmuş gibi geliyor

Bitmiş sonunda boşver gözün aydın
Amin, inşallah cnmm

canim ya inan sevgiliyken hayatta tahmin edemezdim bunlari yapabilcegini, hâlâ cok sasirtiyor beni bu yönde..
Onun için belki seninkide ilerde süprizlerini gösterir, simdiden anlayamazsin
Tarifi yazayim hemen ayipsin: ama dene mutlaka cok lezzetli oldu:

Cookies:

Malzemeler:
200 gr margarin
1 su bardağı toz şeker (170 gr)
2,5 su bardağı un (275 gr)
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu (10gr)
8 yemek kaşığı damla çikolata
Yapılışı:
1- Margarini ve toz şekeri çırpma kabına alın. Mikser kullanarak margarin ile
şekeri pürüz kalmayacak ve krema gibi oluncaya kadar çırpın.
2- Krema haline gelen karışıma 1 adet yumurtayı ekleyerek çırpmaya devam
edin.
3- Yumurta tamamen karışınca unu, kabartma tozunu ve damla çikolatayı
ekleyerek spatula yardımıyla karıştırın.
4- Kurabiyeleri varsa dondurma kaşığı yoksa yemek kaşığı ile 3-4 santim
aralıklarla silpat ya da yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. 165 derece
fırında yaklaşık 15-20 dakika pişirin.
5- Fırından çıkan kukileri oda sıcaklığına gelinceye kadar dinlendirin ve servis
yapın.

* Unu ekledikten sonra kesinlikle mikser ile karıştırmamanız gerekiyor. Mikser ile karıştırırsanız istediğimiz kıyır kıyırlığı alamazsınız.

* Son olarak fırından alırken kurabiyelerinizin hafifçe yumuşak olması gerekiyor yani parmağınız ile bastırdığınızda elinize yumuşak gelmeli.

Tam 14-15 tane çikiyor, bende damla çikolata yoktu çikolata rendeledim, keske kirip kirip atsaymisim diyorum simdi ama yinede lezzetliydi

Kavanoz alcam canim bnde bayatlamamasi avantajli gerçekten çat kapi misafirler için birebir olabilir
Dogru cumartesi calisanlari unutuyorum canim ya neyse yarina dinlenirsin insallah

kesinlikle katiliyorum canim

ayni sekilde sanada katiliyorum

mutluluk; bastan mesafeni koy canim sonra sonra zamanla oda aliscak abisiyle evlendigin fikrine ve yavas yavas samimiyetiniz geliscektir.. yani insallah

böcük; hosgeldin canim sevindim haftasonunun güzel geçtigine

ilk kez gördüm böyle bişey ama güzelmiş.

iyiyz sen nasılsın bakalım
ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdı
çok güzel olmuşsun canım nişanda, makyajı kendin mi yaptın bu arada?

Selam canim hosgeldin
iyilik güzellik valla pis patron beni engellemeseydi su an spordaydim ama kismet degilmis
yemege cikmadiniz mi siz ya bu arada

sen nasilsin naptin hediye buldun mu cumartesi?
hoşbuldum tatlım
ben 12 de gittim geldim yemekten
hediye aldım canım, çok az zamanım vardı, koştur koştur :26: güzel bir triko kazak aldım. aklımdan geçenler çok farklıydı ama, şartlar el vermedi maalesef, seneye artık
süs malzemeleri fln aldım, süpriz hazırlayacağım

selam tatlım hoşgeldin naber

hayırdır bu saatte ne sporu :26:
hoşbuldum canım, iyiyim senden naber? nasıl gidiyor hazırlıklar? zaman azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…