- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.781
cumartesi günü
bende kendime şans kolyesi aldım
bilekliğim vardı
ona takım oldu
birde annemler bana düğünde taksın diye kolye aldık yine
sarı altın o
zinciri ve kolye ucu 920 ye geldi
ön tarafında allah yazıyor
arkasında da Allah'ın 99 adı yazılı
çok hoşuma gitti
bilezikde sordum
24 gr 2090 tl dedi :26: :26:
güle güle kullan cnm
ama onu takarken dıkkat etmelısın wc ye falan gırılmemesı lazım
bekarken alıp koymak cok akıllıca bende üçlü burma almıştım 650 tl annemlere takmıştı onun dışında 1 bıleklık ve 2 kelepçe takmışlardı
şuan aynı altın dedığın gıbı 2000 kusur ahh ahh
bende şimdilik 2 cumhuriyet var
düğüne kadar
ne biriktirebilirsem artık
kv lerin aldığı bileziğin aynısından alcam onu takacaklar
zaten çok bişey takmalarına gerek yok bence
onca çeyiz aldık yeter
cumartesi günü
bende kendime şans kolyesi aldım
bilekliğim vardı
ona takım oldu
birde annemler bana düğünde taksın diye kolye aldık yine
sarı altın o
zinciri ve kolye ucu 920 ye geldi
ön tarafında allah yazıyor
arkasında da Allah'ın 99 adı yazılı
çok hoşuma gitti
bilezikde sordum
24 gr 2090 tl dedi :26: :26:
h bulduk tatlım
ınşallah zaten öle heycanla cabuk gecıyorkı ınan bişi anlamıyorsun önemlı olan kırgınlık olmadan atlatmak
ınanılmaz kabalaıktı ya sıra vardı bıde ben aynı model alıyorum cok yardımcıda oluyolar sağolsunlar beklemek zorundaydım
cnm evın için bıle harcasam eşmin haberı olmadığı için ablamın derım sonra alcaz hesabıyla alır gene koyarım kenara yoksa eşime ben desem böle her zaman kenardakını hesap eder olmasa bıle erkekler böle:)
ben 1900 küsüre aldım cnm bıde çeyrek aldım
evet doğru sölüyosun valla erkekler öyle bende küçük küçük koyuyodum hesaba TL olarak çokta deil şuara bişiy koyamadım gerçi neyse sevgilim öğrendi ikide bir ne kadar oldu diye sorup duruyor kötü anlamda sormuyor heveslendi biriktirelim diye ama bida sorarsa harcadım dicem çünkü ona güvenmesin kendide biriktirsin istiyorum yarın bugün düğün dernek işine başlayınca çok gider daha şimdiden hiçbişey almamama rağmen sadece bu ay sevgilime bohça için aldıklarım 300lira tuttu bide Allah'tan indirim vardı heryerde
amin cnm amin
kapı kapı dolaştım gece yarıları eve döndum kocede yok bekar gıbı gezdım durdum süperdı
ınşallah cnm karadenız daha güzel ınan ordada dınlenırsın cnmben cok merak edıyorum bıde herkes cok merak edıyomuş benı hergun bırınde kalırz artık bıde eşimin işinden gıdemezsek gıdemeyız bı tek ona hıc tatıl yok yazın
ınşallah cnm aslında bu yıl sonu düşünüyordum bebekama bı aksılık oldu maddı olarak ertelemek zorunda kaldım tabı Allah kısmet edersede hayır denmez
bıde bana sankı hala 1 yıllık falan olmuş gıbı gelıoo
dün gıttığımablamla bekarken görüşmştuk en son 4 yıl olmuş o bıle ınanamıyo sen değişmemışsın ama dedı şımardım
kesınlıkle bılmesın onlarmümkünse belkı kötü maksatı olmaz ama çoğu ona güvenır ve gn gelır olmaaz yok dersın gene ınanmazlar
cok masraflı düğün işi cnm bılıyorum Allah herkesın yardımcısı olsun ben 3 yılda bıtrdım iştedüğün borçlarını
hoşgedin tatlımm
ay ne güzel maşallah eşineebenim sevgilimde biraz sürtünsün ona belki biraz bulaşırda ilerde lazım olur
yogun bi haftasonu geçirmişsin aman güzel olsunda
cookiesleri nasıl yaptın :44: tarifsiz olmaz ama biliyosunnn
tabiki buyur gel tanıt bakalım kendini.
bilmiyorum artık bunalıma girdim valla salonda
bende denerim bi ara kurabiye yapmayı çok sevmiyorum ama denemekte fayda var yaptığımda da kavanoz koyuyorum.
misaif falan geldiğind harika oluyor. bayatlamıyor.
12 falandı eve geldiğimizde c.tesi çalışanlar olduğu için böyle yapmış sanırım. bizim düğünde Pazar olmuştu cumartesi sıkıntı olabiliyor.
pazar günü biraz daha iyiyidim
canım genel olarka çevremde gördüklerimden yola çıkarak
bişey söylicem
sen gelinsin o senin görümcen
keza kayınvalidenle de öyle
arkadaş dost vs olmanız imkansız gibi bişey
her zaman aranızca duvar olacak
kayınvalidenin adı büyük
elti görümcede öyle
çocukluğumuzdan beri
etrafımızdan duymuşuz bişeyler
hep önyargılıyız
o yüzden ilerde sorun yaşamamak için
baştan belli mesafeyi araya koymak laızm
çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş
benim görümcemin birisi benden 5 yaş büyül diğeri 2 yaş küçük ama aramızda hiç öyle %100 samimiyet olmadı hem %30 mesafe vardır.
onlar yerini bilecek bende yerimi bileceğim. eşim en büyükleir olduğu için sağolsunlar saygıları sonsuzdur.
samimi olmak çift taraflı canım eğer karşındaki kişi samimiyetini suistimal ediyor ise hiç samimi olmamak en iyisi bunu sen gözlemleyeceksin
evet canım bizimde 2 yıl olmasına az kaldı ama malesef işte sanki az olmuş gibi geliyor
Bitmiş sonunda boşver gözün aydın
Amin, inşallah cnmm
Kavanoz alcam canim bnde bayatlamamasi avantajli gerçekten çat kapi misafirler için birebir olabilir
Dogru cumartesi calisanlari unutuyorum canim yaneyse yarina dinlenirsin insallah
ayni sekilde sanada katiliyorum
selam kızlarr
nasılsınız? iyi haftalar
selam kızlarr
nasılsınız? iyi haftalar
ilk kez gördüm böyle bişey ama güzelmiş.
iyiyz sen nasılsın bakalım
daha yuvarlak alti bambu tahtadan olanlarda var, kapagi full cam.. onlarda cok güzel.. bulsam hemen alcam
selam kızlarr
nasılsınız? iyi haftalar
Selam canim hosgeldin
iyilik güzellik valla pis patron beni engellemeseydi su an spordaydim ama kismet degilmis
yemege cikmadiniz mi siz ya bu arada
sen nasilsin naptin hediye buldun mu cumartesi?
bulursun canım inşallah
selam tatlım hoşgeldin naber
hayırdır bu saatte ne sporu :26:
öglenleri gidiyorum ben spora, 12-2 arasi molamda ama adam beni 12:20'de birakti cok geciktim o yüzdende kaldim buralarda canim
ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdıilk kez gördüm böyle bişey ama güzelmiş.
iyiyz sen nasılsın bakalım
hoşbuldum tatlımSelam canim hosgeldin
iyilik güzellik valla pis patron beni engellemeseydi su an spordaydim ama kismet degilmis
yemege cikmadiniz mi siz ya bu arada
sen nasilsin naptin hediye buldun mu cumartesi?
hoşbuldum canım, iyiyim senden naber? nasıl gidiyor hazırlıklar? zaman azaldıselam tatlım hoşgeldin naber
hayırdır bu saatte ne sporu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?