- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.841
evet canım çoğu kişiyi bilir biz röflelinin yanına gittik eşimle birlikte o kadar iyi tanır yani
bu haftasonu benim esimde ögrendimesajlar pespese gelince ne oluyor dedi bende acikladim artik
su yandaki nutella reklami sizde de var mi ya ? canim cekti iyimi
bu haftasonu benim esimde ögrendimesajlar pespese gelince ne oluyor dedi bende acikladim artik
su yandaki nutella reklami sizde de var mi ya ? canim cekti iyimi
hayır ben bahsetmedim, çünkü o askerdeyken burayı buldum ve acayip güzel arkadaşlıklar edindim burda. Sürekli telefonlaştığım her mutluluğumu sıkıntımı paylaştığım dostlar edindim. Ama o askerdeyken anlatamadım bunları ona. Şimdi anlatırsam neden anlatmadın diye kızacak. O yüzden uygun bir zamanını kolluyorum anlatmak için. Çünkü burdaki arkadaşlarımı artık tanımasını istiyorum onun da.
telefon eşimin elindeyken geliyor o mesajla bazen
hemen veriyor seninkiler yazıyor galiba al diye
ne tepki verdi peki
benimkinin çok hoşuna gitmeyecektir, eminim
nutella yok bende, iç çamaşırları var
ben anlattim dün.. merakli melahat sormadi hangi forum oldugunu ama neyse sonuçta güvenir bana
sende anlat bence canimkizmaz heralde sonucta güzel paylasimlar yapiyoruz burda
sahi sen o askerdeykende buralardaydin ya
aynen o durumdayiz artik bizde
evet yaa asker beklerken burda ayy zaman geçer mi ayy nasıl olcak ne zaman gelcek diye ağlanıp duruyordumbisey demedi, yazin hepsine ugrayalim dedim gözlerini açti kaldisaka bi yana hepinizde ayri yerlerdesiniz ya
isin dogrusu ben hersene gittigimde ilkokul arkadaslarimizla toplaniriz, geçen yaz esimle gittigimizde ona bile vaktimiz olmadi ya cok üzüldüm cidden
iki aile arasinda kaldigimiz için bos vaktimiz hiç olmadi :26:
vuuu iç çamasirida pek fenaymis ben sayfayi acamazdim arkamda adamlar var
evet yaa asker beklerken burda ayy zaman geçer mi ayy nasıl olcak ne zaman gelcek diye ağlanıp duruyordum
o hooo evlendik bile şimdi
tabi sizin zor olur, kaça bölüneceksiniz yaa...
ben çıkıyorum bu arada, yarın görüşürüz kızlar, öpüldünüz
tatlıkedi yazın geldiğinde eşinle 4 müz buluşabiliriz
benim eşim alıştı artık kk dan arkadaşlarla tanışmaya
insallah canim inan cok isterim o meshur tophanenize beraber gidelim
nargileyi ben cok severim, esim o kadar degil ama içer yinede
hiç gitmedim ya ben tophaneye, ne biçim istanbulluyum bilmiyorum
valla seve seve canım gideriz tabiki de siz gelin yeter
speddynin eşi sağolsun buraya bile geldii
selam söyle kuzum enişteye
yaaa işlerin yavaş olduğu zamanı özledim ben yinee
ben de bişeyler yapacağım bakalım
watsup kullanmıyorum ama benim de netim kafayı yedi şuan
hoşbuldum canım, sağol ben de iyiyim..
patronun artık size başınızın çaresine bakın demeli aslında. Madem gidişat belli, sizde size sunulan fırsatları kaçırmamış olursunuz.
Günaydsın ;
böcük kv me gittim dünbugün evdeyim kısmetse eşimin maçı var
dün zayıflama aleti diye aldığımız şey masaj aleti çıktı bugün geri iade edeceğiz doğrusunu sipariş edeceğiz bakalım ama güzeldi.
akşam bi güzel masaj yaptık
günaydın cnm
bugün dınlenırsın artık
bende duş aldım yemek yaptım çamaşırları yıkadım yattımbugun daha 2 makına daha var kocemde arayıp duruo yıkadın mı yıkadın mı sankı başka gycek yok
he bu arada ben sevgılıler günü hedıyesınden kurtuldummmsabah patron bı poşet verdı anam yok yok valla
este laadurlar kremler lancome farlar rujlar bı sürü maskara ruj parfumler hepsıde marka
onada o işi yapan bırı vermış hepsı testır ama hepsı orjınal boyundacok mutlu oldum valla 1000 tl versem alamazdım onları
Benim evde işim yok bi toplarım yeter iş yapasımda yok haftasonu hallettim. ayaklarımı uzatıp dinlenme modundayım :121:
maaşının karşılığı olmasın 1000 TL hediye çeki gibi. güle güle kullanın hepsini canım. biz kutlamayız büyük ihtimalle ne hediye baktım nede hediye bakma gibi niyetim var..
h sonu gezdığımdem evı mok göturuyooaman yaparım yavaş yavaş cumada süpürür ctesı görumceklerı çağırırım bu hafta
yok cnm ben haftalık alıyorum ve sabah onuda verdı dünde unutmuşum bende almasam bunu kutlamazdım herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?