Sipaydi ye Yardım lütfen

ben anlattim dün.. merakli melahat sormadi hangi forum oldugunu ama neyse sonuçta güvenir bana

sende anlat bence canim kizmaz heralde sonucta güzel paylasimlar yapiyoruz burda

sahi sen o askerdeykende buralardaydin ya

telefon eşimin elindeyken geliyor o mesajla bazen
hemen veriyor seninkiler yazıyor galiba al diye

aynen o durumdayiz artik bizde

ne tepki verdi peki
benimkinin çok hoşuna gitmeyecektir, eminim
nutella yok bende, iç çamaşırları var

bisey demedi, yazin hepsine ugrayalim dedim gözlerini açti kaldi saka bi yana hepinizde ayri yerlerdesiniz ya

isin dogrusu ben hersene gittigimde ilkokul arkadaslarimizla toplaniriz, geçen yaz esimle gittigimizde ona bile vaktimiz olmadi ya cok üzüldüm cidden
iki aile arasinda kaldigimiz için bos vaktimiz hiç olmadi :26:

vuuu iç çamasirida pek fenaymis ben sayfayi acamazdim arkamda adamlar var

evet yaa asker beklerken burda ayy zaman geçer mi ayy nasıl olcak ne zaman gelcek diye ağlanıp duruyordum
o hooo evlendik bile şimdi
tabi sizin zor olur, kaça bölüneceksiniz yaa...

ben çıkıyorum bu arada, yarın görüşürüz kızlar, öpüldünüz

dogru canim hatirliyorum saka gibi, cidden zaman nasilda hizli geciyormus evlendikten sonra özellikle..
annemle konusuyorduk geçenlerde onada dedim bundan 8 ay önce eve geliyordum yemek yiyordum hooop pc basinda film / dizi izlemeye.. yemek yedigim tabagi bile yikamazdim dogruya dogru.. ama simdi ben bile sasiyorum yaptiklarima bazen.. ve geçen sene bu zamanlar son 4 ay kaldi diyordum geçmez gibi gelen son 4 aydi... evimiz bile tutulmamisti daha

iyi aksamlar canim yarin görüsürüz insallah

Son düzenleme:
tatlıkedi yazın geldiğinde eşinle 4 müz buluşabiliriz
benim eşim alıştı artık kk dan arkadaşlarla tanışmaya

insallah canim inan cok isterim o meshur tophanenize beraber gidelim

nargileyi ben cok severim, esim o kadar degil ama içer yinede
hiç gitmedim ya ben tophaneye, ne biçim istanbulluyum bilmiyorum

speddynin eşi sağolsun buraya bile geldii
selam söyle kuzum enişteye

yaaa işlerin yavaş olduğu zamanı özledim ben yinee

demıyor bişi ama ben içinde olduğundan gıdışat kötü bakalım maaş ne zmn aksar ıse o zaman derım borcum var ksuura bakmayın dıye
ama yakındır dıye düşnüyorum
bugun oturdum hıc bı iş etmedım sımdı cıkcamm cok sıkıcı beyın olarakta yorgunluk var
kımsede çalışma iştahı yok ınan herkes mutsuz

sipidi neree gıdıon genegezgun garu senı
sipidim ıle bızde buluştuk 2

Günaydsın ;

böcük kv me gittim dün bugün evdeyim kısmetse eşimin maçı var

dün zayıflama aleti diye aldığımız şey masaj aleti çıktı bugün geri iade edeceğiz doğrusunu sipariş edeceğiz bakalım ama güzeldi.
akşam bi güzel masaj yaptık

günaydın cnm
bugün dınlenırsın artık
bende duş aldım yemek yaptım çamaşırları yıkadım yattımbugun daha 2 makına daha var kocemde arayıp duruo yıkadın mı yıkadın mı sankı başka gycek yok

he bu arada ben sevgılıler günü hedıyesınden kurtuldummmsabah patron bı poşet verdı anam yok yok valla
este laadurlar kremler lancome farlar rujlar bı sürü maskara ruj parfumler hepsıde marka
onada o işi yapan bırı vermış hepsı testır ama hepsı orjınal boyunda cok mutlu oldum valla 1000 tl versem alamazdım onları

Benim evde işim yok bi toplarım yeter iş yapasımda yok haftasonu hallettim. ayaklarımı uzatıp dinlenme modundayım :121:

maaşının karşılığı olmasın 1000 TL hediye çeki gibi. güle güle kullanın hepsini canım. biz kutlamayız büyük ihtimalle ne hediye baktım nede hediye bakma gibi niyetim var..

h sonu gezdığımdem evı mok göturuyooaman yaparım yavaş yavaş cumada süpürür ctesı görumceklerı çağırırımbu hafta

yok cnm ben haftalık alıyorum ve sabah onuda verdı dünde unutmuşum bende almasam bunu kutlamazdım herhal

halledersin gez tabi bidaha bu yaşına gelemezsin evi temizlemeyeceğin günler geldiğinde de bu enerjin olmaz.

şuanda gezme eğlenme zamanı keyfini çıkart

günaydınnnnn

sabah sürüne sürünee geldim

speddy
titreşim kemeri alacaksanız saunalı olanlardan alın
bende normal kemerlerden var faydası var gibi ama saunalılar daha iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…